Bakmak görmek demek değildir beyler. Sokakta yürürken tabi ki herkesi görüyorsunuz, farkediyorsunuz. Durup bakıyorsan ya da ikinci kez dönüp bakıyorsan, bu sorundur. Bu terbiyesizlik ve sadakatsizliktir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ya tamamen açık saçık giyinenlere bakanları anlarım da. Geçen mağazaya gidiyorum ekmek almaya üzerimde mont var atkı var şapka var. Ağızlarının suyunu akıta akıta bakıyorlar ne var yani montuma mı aşık oldun?🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Haklısın bebek😘
En İyi Cevaplar
+1 yılBirtek erkeklermi kızlara bakıyor sanki kızlarda erkeklere bakıyor hemde baştan aşağı süzüyorlar erkekler açık yere odaklanır kızlar heryere bakar bazıları özellikle penisin olduğu yere bakar bi kız demişti erkeklere bakıp baştan aşağı süzüyorum penisin olduğu yere bakarım kalkıkmı diye bakışlar tek taraflı değil iki tarafta bakar
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ben bile bazı seksi erkeklerin orasına bakıp tahrik oluyorum
- +1 yıl
Normal bir şey aslında eig için teşekkür
bakmak neden sizi bukadar rahatsız ediyorki. insanlar bakar kimi merakından, kimi etkilenir, kimine ilginç gelir. kimine komik gelir. bi yasakmı var bunun için sen cevrene bakmıyormusunda yargılıyorsun insanları kime ne sanane saçma bir yargılama.
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman sana da baksınlar
- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılAhlagı, edebi olmayanlar bakar.
Ahirete inanmakta zorluk çekenler bakar.
Ben bakmam.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 209,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsi bakmaz ayrıca bakan kapalı olana da bakıyor. giyim ile ilgisi yok
00 Yorumla Bizde açsak bakılır şu an açma eylemini sadece tek cinsiyet yaptığı için anlamıyorsunuz ama bir gün elbet bir erkek durumun anlaşılması için cesaret gösterip açıp gezecektir. Şahsen bana da "istersem donla çıkarım kimse bakamaz" diyen kitle haklı gelmiyor. Baştaki dediğim durum. Ben yine de olabildiğince kafamı çeviriyorum ama bence çoğu kızın hoşuna gidiyordur o kısa süreli ilk bakışlar. Psikolojiden araştırabilirsiniz söylediklerimin yarısını ben söylemiyorum psikoloji söylüyor evrim söylüyor doğanın kanunu söylüyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki ben de fazla açık giyinenlerden hoşlanmıyorum bazılarının hatta kıçının deliği bile gözüküyor. Ama siz normal giyinen bir kadına bile bakıyorsunuz geçen montla atkıyla şapkayla markete gidiyorum Bir sürü erkek bakıyor montlu kadınlardan bile etkileniyor musunuz?
- +1 yıl
Bir kaç insan yüzünden tüm erkekleri suçlamayın. Biyolojiden araştırın. O erkekler gibi insanlar çok nadir Suriyeli Afgan hayatı savaşla geçmiş insanlar. Montlu birine tabiki bakıp da tahrik olmazsın, mesela şu vajina hizasına kadar kısalıkta taytlar varya "=boxer" onlarla çıkarsa bakılır tayt üstü crop giyerse bakılır tabiki biyoloji doğanın evrenin kanunu bu. ama kimse gelipte benim altıma don ddiye giydiğimle sokakta gezipte "bakmayın" demesin.
+1 yılBakarlar...
Ama göremezler.
Aslında biraz sen, biraz o, birazsa onlar gibidir bu.
Heidegger'ın lahmacunların pek acı, kızlarınsa oldukça tatlı olduğu bir ülkede fiziğin ötesinde aldığı bir gramlık nefesi, Aristo'nun soyutlandırılmış diyalektiğinde vermesi gibidir bu.
Güzel olan herşeyden nefret ediyorum. 😔00 Yorumla
+1 yılAçık şeye herkes bakar bu bır gerçek misal ben sokak ortasında soyunmaya başlasam kim bakmaz ya da bı erkek herşeyi meydanda çırılçıplak diyelim bakmaz mısın? Ben olsam bakarım Kim bu deli dderjm hatta...
10 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır , zaten yaşadığım yerde çok var. Gercekten cok guzel ve seksi degilse dönüp bakmam bile. Herkes açık olabilir ama herkes seksi olamaz
020 Yorumla- +1 yıl
Seksi ise kendisine seksi kocasına seksi sevgilisine seksi Sen neden bakıyorsun milletin seksi kadınına?
- +1 yıl
O zaman gitsin evinde giyindin. Boş yapma herkes senin zihniyetinde değil onlar hallerinden gayet memnun
- +1 yıl
O zaman sen gel yazın Rusya'ya bak burada kadınlar nasıl çıplak dolaşıyor sokakta. Ama erkekler de kafasını çevirip bir tane kadına bile bakmıyor. Çünkü doyumsuz değiller. Kim istiyor çıplak geziyor Kim istiyor türbanla geziyor. Ama kimse kimseye ağzının suyunu akıtmıyor abi burada.
- +1 yıl
Bana rusları medeniyet kinusunda övmeye çalışma antalyada yaşıyorum ben , her yer onlarla dolu. Bizden medeni oldukları tek şey cinsel konular onun sebebi de daha 13 14 yaslarindan itibaren cinselliğe başlıyorlar yani cinselliğe ac değiller bizim gibi
- +1 yıl
Sen Antalya'da 4-5 tane Rus görüp Rusları çözmüş sanıyorsun ama Ben yıllardır Rusya'da yaşıyorum. Benden iyi bilemezsin bunları. Hem Ruslar 13-14 yaşlarında başlıyor cinselliğe Türkler kaç yaşında başlıyor 30 yaşında mı? 16 yaşında başlıyorsunuz lise zamanlarında kıytı köşede Karı Kız zikmeye.
- +1 yıl
Evet keraneye ya da f*hiseye gudecrk kadar keko degilsen 30 unda basliyorsun ya da ne zamsn evlenirsen en azindan benim zamanjmda oyleydi ve benim elime 30 uma kadar o anlamda kadin eli degmedi. Sen bollugun ıçinde aclik nedir asls anlayamazsın. Haa buna ragmen de asls kimseyi taciz etmedim rahatsız edecek düzeyde de hayvan gibi kesmedim.
- +1 yıl
Tamam o zaman adamsın
- +1 yıl
Türkiye hızla değişiyor evet ama hala bir çok yeri eski kafada bunun tamamen yok olması brlki de 50 sene alır. Ayrıca şunu da bil ki cinsellik yaşayamayan bir çok kadın da teşhircilik yoluyla tatmin ediyor kendisini en azindan psikolojin olarak.
- +1 yıl
Bilmiyorum ben o kadınları ama ben sürekli cinsellik düşünen erkeklerden ve kadınlardan nefret ederim. Cinsellik güzel bir şey tabii zevkli bir şey ama yerine göre ve zamanına göre iyi. Yoksa sürekli sabah öğlen akşam kahvaltıda çay içerken, sıçarken, televizyon izlerken bile sürekli seks düşünenlerden nefret ederim. Ha bu arada benim bu cümlelerden hiç ilişkiye girmemiş bir kezban olduğumu da düşünme alakası yok😂
- +1 yıl
Sans bir soru ömründe hiç oruç tuttun mu?
- +1 yıl
Tuttum 3 gün dayana bildim sadece
- +1 yıl
Oruç nalaka?
- +1 yıl
Tamam bir de oruckrn karşında en sevdiğin yiyeceklerin en lezzetli hallerinin acımasızca ve iştahla insanlar tarafından yenip itildigini düşün ve bu orucun uzun yıllar dram ettiğini düşün şimdi de
- +1 yıl
Ve iftarda da her zaman en ucuz en lezzetsiz yiyecekler var (mastürbasyon gibi düşün)
- +1 yıl
Ne alaka? Sen oruçla seksi aynı mı tutuyorsun? Bu ne algı Bu ne düşünce tarzı? Oruç tutunca aç kalma zorunluluğuna giriyorsun iftara kadar mecbursun aç kalmaya. Cinsellikse öyle bir şey değil. İstediğin zaman tanıştığın biriyle ilişkiye girebilirsin veya canını çektiğinde eskorta bile gidebilirsin. İkisi çok ayrı bir şey mastürbasyonla İftarı da bir tutman gerçekten çok cahilce Ya sen ateistsin ya da cahilsin.
- +1 yıl
Bir de sen ilk defa 30 yaşında ilişkiye girdin diye herkes öyle giriyor diye bir şey yok. O senin problemin 18 yaşından sonra Özgürsün istediğinle cinsel ilişki yaşayabilirsin
- +1 yıl
Öyle drgil işte o işler buyur gel seninle bir iddiaya girelim ac bir erkek profili antalya isparta burdurdsn. 1 tane seks için kız ayarla yemin ederim herkesin içinde elini öpüp istediğini yapacam
- +1 yıl
Sosyal medyada ararsan daha çok aramaya çalışırsın. Seks için sosyal medya kullanma realist ol biraz. Git dışarıda Ara istediğin kadını tanış konuş sonra git zikiş.
- +1 yıl
Buradan sahte profil açıp hangi kızı tavlayabilirsin? insanlar Tabii ki akıllı hiçbir şeye kanmıyor
- +1 yıl
Valla bunun akılla falan alakası yok. Doğru insanın nereden çıkacağı brlli olmaz. Ben eski yıllarda partnerlerimi hep buradsn buldum neyse. Sonuç olarak bazı şeyler uzaktan görüldüğü gibi kolay değil nasıl toplumdaki cahiller vevuobazlar yüzünden 21 senedir en kötü sekilde yonetiliyorsak aynı şekilde kendi kızına kız kardeşine nefes aldirmayip , evlenirken eline erkek eli değmemiş kız isteyen ama kendileri her önüne gelen kıza ysvssysn karaktersiz iki yüzlü hayvan ve p*cler yüzünden burası hep cinsel açlık ülkesi oldu. Kısacası bizim mallar kendi ayaklarına sıktılar kurşunu ve her şeyde olduğu gibi maalesef kurunun yanında yaş da yandı .
Açık saçık giyinip milletin gözüne gözüne sokuyorsa kadınlar bizde bakarız. Günah i tamamen unuttuk bakmak günah öyle giyinmek de günah baktirmasin kimse o zaman sıkıntı yok. Hani diyorlar ya bakma diye kendini tut diye öyle giyinenlerde kendini tutsun vücut mal varlığını sergilemesin. Ne güzel dünya iyi her tarafını açsın sonra bakma ne desem anlamiycaklari için artık yormak istemiyorum kendimi asla. Yapıp yapıp da sonra sorguluyoruz ya buda büyük bir çelişki..
00 YorumlaŞimdi bak şöyle düşün. Çırılçıplak olsa bir kere bakarsın deli lan bu dersin. Ama öbür türlü daha fazla görebilir miyim acaba diyorsun. İşin içine merak giriyor 😅😆 o yüzden bakıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHer erkek bacak görünce oraya kitlenmez ya da göğüs gördüğü an tahrik olmaz. Ama çoğu fizik odaklı. Kadınlar da fiziğe bakar ama erkeğin daha çok baktığı kanıtlanmış bir şey.
20 Yorumla
+1 yılAhlakına göre değişir. Nefis bakmak ister evet. Bakmaması gerek ama.
01 Yorumla- +1 yıl
Adamın dibisin
+1 yılEvet bakarız
Hatta bununla ilgili caktirmamak adına yöntemlerinin de mevcut.
Yanlız bu neresine baktığımızda göre stratesi değişebiliyor.00 Yorumlabiz kız halimizle bakıyoruz ki (mesela "bu ne be biraz daha açaymış" deriz), kaldı ki erkekler mi bakmayacak 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet erkekler herkese bakar kadın olmasına gerek bile yok yeterki güzel bir vücut görsün ona bile bakar.
00 Yorumla
+1 yılYasak tatlı gelir, kadına o halde olmak erkeğe bakmak yasak. Allah iki tarafa da hidayet versin. Amin amin amin.
00 Yorumla
+1 yılHepsine bakmıyoruz.
Her soyunuk kadın güzel mi sence? Bence değil..
00 YorumlaGuzele bakmak sevaptir, sen kiskaniyorsun diye cehenneme mi gitsin cocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar hep açık saçık mi gezer. Yoldan geçen tüm erkekler bize baksın diye cabalar. sürekli erkeklerin aklını çekmeye mi çalışır. hep derdiniz erkekler mi...
00 Yorumla
+1 yılBakıyorum ama sapıkça değil bakmak suç değil sapıkça davranmak suç
00 Yorumla
+1 yılBirçoğunun bakması için illa açık olmana gerek bile kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılGüzelliğime hitap etmiyor ise tam tersi miğdem bulandığı bile oldu desem
00 YorumlaBen o kadınları görünce üzülüyorum. Kendini teşhir ederek var olma çabası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakmaları normal ama iş rahatsız edici boyutta olunca anormal. Kısa bir bakış atıp işlerine dönmeleri gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlara bayilırız. Bizim icin Bir kadindan daha iyi bisey varsa o da iki kadındır
01 Yorumla- +1 yıl
Sapık
Gizli Üye(30-35)+1 yılDekolte açık-saçık ise bakarız. Zaten amaçları baktırmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster istemez göz gidiyor fakat ben doydum artık bakmıyorum
00 YorumlaBakanın gözü çıksın inşallah aminnnn kfjf
01 Yorumla- +1 yıl
Amin patlasın amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kapaliyi açmayı daha çok seviyorum supriz olsun diye
00 Yorumla
+1 yılBen bakmayi sevmem ama bakilmasinda sakinca yok zaten bakilmasi amaciyla giyiliyor
00 Yorumla
+1 yılYa sana da bakmışlar ya da güzel kadınları fena kıskanıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHe aw 7/74 karı kız düşünüyoz başka işimiz gücümüz yok zaten mk sizin için yaşıyoz aynen mk
00 Yorumla
+1 yılBakmazsa sıkıntı var 😂 ben erkekleri inceliyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin nesine bakıyon
- +1 yıl
Ben de kaslı sportif bir erkek görünce bakıyorum ama öyle sapıkça değil Vay be Analar neler doğurmuş diyorum
- +1 yıl
Ee tabii ki bende sapık değilim öyle alacaklı gibi bakmıyorum yakışıklıysa 2 saniye bakar kafamı çeviririm kimseyi rahatsız etmem
- Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar neden açık saçık giyinir
08 Yorumla- +1 yıl
Keyfimiz öyle istiyor Kendimizi öyle mutlu hissediyoruz Siz bakmazsanız olmuyor muğ)?
- +1 yıl
Hoşunuza gitmiyormu bakmamiz
- +1 yıl
Yakışıklı Big boy erkek bakarsa hoşumuza girer Tabii ki ama sümsük çekirgeye benzeyen erkekler bakmasın!
- +1 yıl
Vay bee
- +1 yıl
Öyle @Askadami0707 Ormandaki alfa erkeği bulmaya çalışıyorlar. Biz bunun için emek edip spora vsye giderken karşı cins bunu 0 emek sadece bir yerlerini açarak yapmayı tercih ediyor.
- +1 yıl
Hayır öyle bir şey yok Her açık giyinen kadın her erkeğe çekici gelmiyor yazın kadın görüyoruz göbeğinin yağları sarkmış crop giymiş bacaklarının selüliti gözüküyor Mini etekten öyle kadına hiçbir erkeğin aleti kalkmaz
- +1 yıl
Evet haklisin
Bırak erkekleri ben bile bakakaliyorum bazen 😂😂
00 Yorumla
+1 yılŞahsen bakmam ben benim olmayana neden bakayim ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakmaz
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin sağı solu belli olmaZ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden anadan üryan dolaşiyorsunda biz bakinca mi suç oluyor
00 Yorumla
+1 yılİster istemez göz kayabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oylelerine kadinlar bile bakiyor
00 Yorumla
+1 yılherkes bakar ki bunun kızı erkeği yok
00 YorumlaHepsi bakar balım
00 Yorumla
+1 yılSöz değişik bir şey görünce bakmiyormusunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Hee soru için sorulan bir soru
bakarım bakmam diyen vurduruyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaçana bakılır şekerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana bile bakıyorlar kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakar tabi niye bakmasın
00 Yorumla
+1 yılBence çoğul kullanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aynen öyle dediğin gibi maalesef
00 Yorumla
+1 yılYoo kapaliya daha çok bakarız
00 Yorumlahayır ben bakmam karakter meselesi
00 YorumlaYuzu Guzelse bakarim.
00 YorumlaBakılıyor ya 😂
00 Yorumla
+1 yılEcer öyleler
00 Yorumla
+1 yılBakar
00 Yorumla
+1 yılBakmam diyen yalan söylüyor
01 YorumlaYani boştaysam affetmem
00 Yorumla
+1 yılHiç bakmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBakmayız.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYok töbe bakmam
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kere denk geliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuruma bagli😀😀
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem