Evimin karşısında inşaat var ve durum aynen bu🙄

Evimin karşısında inşaat var ve durum aynen bu🙄
her erkek böyle değil. doğamız gereği cart curt diye kendilerini haklı çıkarmaya çalışmasınlar yorumlarda boşuna 🙃 hayvandan farkınız olsun biraz
Çoğu böyle.
Bakmıyor sandığın da bakıyor sadece sen fark etmiyorsun.
@AltınYaprakS biliyorum ama bakmak var bakmak var. görseldeki gibi gözle taciz etmenin nesini savunmuşlar yorumlarda anlamadım. sanki kendilerini dizginleyemiyormuş da ellerinde değilmiş gibi davranmalarına gerek yok
O öküzlük tabii.
Büyük çoğunlukla durum böyle maalesef. Bakmakla kalmayıp fantezi kuranlar bile var. Ellerine ne geçiyor ben de anlamış değilim. Ancak yine de bütün erkekleri aynı kefeye koymak doğru olmaz. Hatta hiçbir cins için genel yorum yapmak doğru değil. Zira kadınlardan da erkeklere böyle hatta daha rahatsız edici şekilde bakanları gördüm. Zihniyet aynı olsa gerek...
Sorun zaten bakarken kafalarında kurdukları fanteziler. Rahatsız edici olan o. Yoksa herkes karşı cinsden olan birine illaki bakar. Ama onunla ilgili fanteziler kurmaz. Bakmanın da bir adabı olur. Bakıyorum dedem yaşındaki adamlar torunları yaşındaki kızları gözleriyle soyuyorlar. Yaşlıdır deyip onu mazur göremeyiz. Peki erkekler rahatsız oluyor mu bazı kadınların bu şekilde bakmasından?
Elbette hiç kimse bu konuda mazur görülemez. Tacizin (ki bence bu şekilde tabir edilmesi en doğrusu) hiçbir haklı gerekçesi olamaz.
Nasıl kadınlar erkeklerin irite edici bu tür bakışlarından rahatsız oluyorsa erkekler de kadınların bakışlarından rahatsız olur. Belki hepsi değil. Ama ben oluyorum. Hatta ders verdiğim bir kurumda bana bakan kadının daha sonra itiraf ettiği şeyleri duyunca midem bulanmıştı.
Çok iğrenç gerçekten. Çıplaklık medeniyet olmadığı gibi. Her gördüğüne öküz gibi bakmak da özgürlük değil!
Katılıyorum. Çıplaklık medeniyet değil. Çıplak olsun ya da olmasın herkese bakmak da özgürlük değil.
Bazıları böyle maalesef ben de katılıyorum. Aslında Allah harama bakmayın diyo ama bunlar demek ki öğrenememiş. Bu durum kadınlar için de geçerli.
Şimdi şöyle anlatayım sokakta azcık bunu düşünerek gezin. Ben işimi öğrenirken erkeklerin arasında çalıştım o bakışlar onların doğasına göre gayet normal anatomi inceliyorlar. Gözlere tesettürü beceremeyen tipler bunlar zaten. Yemin ederim iç çamaşırı modeline kadar çatır çatır söyleyebilen tipler var aralarında keşke o kadarla kalsa da neyse 🤦♀️
Rahatsız eden nokta da zaten bakarken akıllarından geçirdikleri.
Bence asıl bunlara format atmak lazım zaten de sonra çok konuşuyor oluyorum 🤷♀️
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
53Cevap
“Bakan kişi inşaat işçisi değil de biraz eli yüzü düzgün olursa kadınların hoşuna gidiyor efendi erkekler olarak biz bakmıyoruz kafamızı çeviriyoruz ama kıymetimiz bilinmiyor pısırık görülüyoruz” diye bir görüş popüler son zamanlarda ne dersiniz?
Farketmez bana göre bakan kişinin eli, yüzü, maddi durumu, işi gücü. Rahatsız olursam terslerim.
Bizim semt😂😂 Aynen böyleler😂 tüm gün caddenin orada oturup gelene geçene bakıyolar🤔 sebebi işşizlik diye düşünüyorum 🤔
İşi olan da işini bırakıp bakıyordur emin ol🙄
Öyle zaten, abaza diyarı 🤮
Bunlar kadınları gözleriyle yiyecekmis gibi bakıyor hayır yokluk desen yok neredeyse çoğu evli anlam veremiyorum
Bence evliler daha çok bakıyor😒
Çünkü evliliğin bilincine ulaşmıyorlar. Evli olmak için evleniyorlar. Sadakat 0, empati 0, sevgi saygı 0.
Her kadına değil ve her erkek değil.
Bakmak var bakmak var. Güzel bulduğum kadınlara bakıyorum tıpkı güzel bulduğu erkeklere bakan kadınlar gibi. Ama görseldeki gibi rahatsız edici seviyeler bambaşka.
Genelleme yapma, Bize bakan kadınlardan bahsedelim istersen.
Rahatsızlık duyuyorsanız siz de dile getirebilirsiniz beyefendi.
Belki de farkında olmak için bazen bazı şeyleri genellemek gerekir.
Etkiye verilen tepki söz konusu beyefendi.
Yapın tabi ki.
Hayırlı günler hayırlı cumalar.
Ben hatırladım şimdi😄
Erkekler deyip genellemeyelim lütfen. Bir ömür kimseye böyle bakmadım. Bakmam da 😂
Doğru kalbe bakıyordun değil mi🤣🤣
Acınası insanlar oldukları için normal insanlar önlerine bakarlar, ben öyle insanları umursamıyorum fakat iş taciz boyutundaysa ağızlarının payını vermek lazım, Bunu yaparken hiç çekinmeyin hak ediyorlar.
Acayip hayvanlara benziyorz djfjf bakmanın adabı vardır bunlarda yok rjtng
Bakmayın siz de aaa
Jdbfbfn ben niye suçlu oldum
Erkek olduğun için ahaha
Tüh bdhf
Terbiye olmadığından. Karşı tarafı rencide ederim diye bir kaygıları yok.
Ben sokakta bile gözgöze gelince biriyle hemen yüzümü çeviriyorum rahatsız olur diye.
Rahatsız olmayanlar da vardır. Sadece onlara baksalar olmuyor mu😬
Nasıl bilecekler ki? En iyisi kimseye bakmamak 😄
Bence de. Herkes işine gücüne baksa ne iyi olur.
Elbette 😊
Bu durumdan bir erkek olarak çok rahatsız oluyorum, sanki kendi eşleri, kardeşleri anneleri yokmuş gibi biraz empati yapsalar bu foto oluşmaz.
Resmen utanıyorum.
Böyle mi bakıyorlar?
Utanç verici bir fotoğraf ama maalesef böyle. Ben metroda yolculuk yaparken karşımda oturan kız yanlış bir şey düşünmesin diye yolculuk boyunca yere bakarak ya da telefona bakarak yolculuk ediyorum.
Karılarına kızlarına da öyle bakılmasını istiyordur onlar ondandır
Her erkek bakar ama kimisi hiç hissettirmez
Demekki hissediyoruz🙄
Şu bakış diğer mahalleden hissedilir
İlkel erkek bunlar evrimleşememiş olan türdenler😃 aa wuu kadın modunda yaşıyorlar.
Haftada 1 boşalan erken, her gördüğüne azar. Madem her gördüğüne bakacak durumdasın git boşalda millete bakma gereksinimi duyma yani. Kendilerini rezil ediyorlar böyle
Bazen bazı hem cinslerimle aynı havayı solumaktan utanıyorum. Bu da onlardan bir tanesi...
Ama herkes öyle degil ki? Bunlar tam bir abazan takımi.
Kafaları kırık ve şapık oldukları için olabiliy
Bozuk olunca maya ne ar tanır ne de haya. Karakter meselesi.
şeref yoksunu erkekler her kadına bakar
çok şükür öyle bir adam değilim
erkeğin doğasında var beğendiği birine bakmak ama nasıl baktığı önemli tabi bence fark burada
hayvansal güdü ve gayet doğal bir şey. Tüm hayvanlarda olduğu gibi
puahhaha , sen bir de bunların kendi aralarındaki muhabbetlerini duy, kendini aşağı atarsın :D
Tahmin edebiliyorum 🤦♀️
Bu sorunun cevabını kızlar ya da kadınlar en az erkekler kadar hatta erkeklerden bile daha iyi bilirler diye düşünüyorum.
Sizde erkekler baksın diye öyle daracık şeyler giymiyormusunuz ne olacaktı ya lüks mekanda bakılınca çekicilik oluyor ama inşaat amelesi bakınca sapık olunuyor
1 asla dar giymem dışarı çıkarken
2 amelesi de aynı, iş adamı ceosu da
Bu senin için aynı olabilir ama bir çoğu için durum maalesef böyle yani kurunun yanında yaş ta yanıyor
Sırf bakmasınlar diye makyaj yapmam, dikkat çekici şekilde giyinmem ama yine istisnasız her gördüğüm erkek öküz gibi bakıyor. Ben kafamı çevirmek zorunda kalıyorum. Rahatsız olduğum için.
Bak bu tek tük ise ne ala ama genel olarak durum bu ise ya yaşadığınız çevre gerçekten yoklukta diyebiliriz :)
Merkezde yaşıyorum ve yabancıların tek tük olduğu bi bölge. İnsanımızın durumu bu maalesef.
O zaman sizde sorun yoksa karşı tarafın yokluğu diyelim
Her erkeği aynı mı sanıyorsunuz. Tren olup öküzün önünden geçmeyi marifet sanmamak lazım bence.
Binde birdir karıya kıza bakmak yerine işine bakan. Yoo ben tren değilim ama öküz gibi bakan erkekler. onlar bakmasın diye sokağa çıkmayalım mı🤔
Onu demedim ki inşaattan örnek verip bakıyorlar demek gereksiz zaten alışıldık şeyler. Ama siz tüm erkekleri genellemişsiniz soru başlığında bu hata diyorum.
Görsel temsili.
Onlar her erkek mi yahu hala görsel temsili diyor beni o tipler temsil edemez. Bu bakış açısıyla o halde siz kadılarda paraya düşüyorsunuz demek lazım ama tüm kadınlar paracıl değil. Bilmem anlıyor musunuz?
Anlıyorum ben seni. Ama sadece bunlar değil ki bakanlar. Bi çarşıya hastaneye gidiyorsun. Adam yanında karısı oluyor yine bakıyor. Hani erkeğin tesettürü göz kapaklarıydı.
Sizin yaşadığınız konuda size katılıyorum ben de sevmiyorum hemcinslerim bu şekilde bakmasını orada haklısınız. Bakmak var bakmak var kesinlikle. Rahatsız edici şekilde bakan maalesef çok.
Onu diyorum işte.
Dediğim gibi bu şekilde söylerseniz sizde katılırım. Ama erkekler deyip genelleme olunca katılmıyorum. Soru şu olurdu " Neden çoğu erkek bu şekilde rahatsız edici şekilde bakıyor? "
Kurunun yanında yaş da yanıyor işte.
Yakmayın ama bizim suçumuz ne 🤭
Bizim suçumuz ne, kadın olarak dünyaya gelmek mi🙄
Sizin bir suçunuz olduğunu söylemedim ki ben.
her gördüğüne değil kalçası fiziği ve giyimi güzel olana
Yoo gayette her gördüklerine bakıyorlar. Bi cafenin kahvenin önünden bi kadın geçdin hepsi trene bakar gibi bakıyorlar.
o zaman ya dekoltesi var idi ya da kalçası göğüsleri güzeldir yani kilolu birine bakmazlar
Klasik T. c erkeği işte
Birde inkar ediyorlar
Eleştiriye gelemiyorlar ki. Sorunca da 'erkeklerin doğası böyle' diyorlar
Çok sıktı bu genellemeler. O zaman bende sorayım kadınlar neden bu kadar sığ kafalı?
Milletin karısına kızına bakarlar. * sonra
yine millete ahlak bekçiliği yaparlar
Ne yapacaklar ki gözleri kapalı mı gezecekler siz harbiden kafayı yemiş siniz
erkekler cogu kadina yurumek ister ama bircogu cesaret bile edemez bilmiyo muydun
Her kadında ayrı fantezi kuruyorlar ellamm
🤣
Erkek olarak ben utandım.
Kafam yerden kalkmaz.
Kişisel gelişim tamamlanmamış çünkü
Avcı dürtüsüyle bakıyorlar.
Öküz oldukları için
Beyinsizler ve görmemişler lo
gerçekten de böyleler
Çünküü dişi kokusu bile duyamıyor abilerimiz that is why.
Ben bakmıyorum
Tamam inandık
Ahaha
Aslinda her erkek bakar bunlar biraz gorgusuz.
İğrençler o yüzden.
Görmemişin oğlu olmuş çekmiş koparmış
Tam yerine düşmüşsün 😄😄😄
Ever bakar sapigz hepimiz
Göz bakar başka ne yapar 😅
Yok valla ben hiç öyle bakmıyorum
Güzellik sende balkona çıkma
erkekler degil ahlaksuzlar diceksin
Bundan keyif alıyorlar demekki
Taş gibi hatun nasıl bakmasın
bakmıyoruz? neden genelleme yaptın anlamadım.
İştah diyelim ulasamasada gözle hayal
Öküz gibi bakarlar
inşaatçı onlar mala vurmak için bakıyodur 😂😂
Erkek pldukları için ne beklersin ki
Her kadına bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?