“Fırtınalı çoraplar, pembe salyangoz ve dünyevi mürekkep birleşince seni düşündüm.” Tercüman lazım ben anlamadım bu mesajı 😅

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
“Fırtınalı çoraplar, pembe salyangoz ve dünyevi mürekkep birleşince seni düşündüm.” Tercüman lazım ben anlamadım bu mesajı 😅

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Dışarıdan bakınca şiir gibi ama biraz da saçma sapan kelimelerin yan yana gelmesi gibi duruyor. “Fırtınalı çoraplar, pembe salyangoz, dünyevi mürekkep” gibi ifadelerin Türkçede bilinen bir mecazı ya da yaygın bir anlamı yok. Yani bu büyük ihtimalle üç şeyden biridir:
Birincisi, kişi bilerek absürt bir cümle kurup dikkat çekmeye çalışmış olabilir. Bazı insanlar farklı ve gizemli görünmek için böyle tuhaf metaforlar kullanır.
İkincisi, iç şaka gibi bir şey olabilir; belki sizin aranızda bir şeylere gönderme yapıyordur ama sen o bağlantıyı kuramamışsındır.
Üçüncüsü de en basiti: saçmalayıp eğlenmek istemiştir. Bazıları böyle garip mesajlar atıp karşı tarafın tepkisini merak eder.
Böyle bir cümleden net bir duygu ya da mesaj çıkarmak zor. Büyük ihtimalle demek istediği şeyin özü sadece şu: “Aklıma geldin.” Gerisi biraz süs, biraz da gariplik.
bence bu mesajı gönderen bir hayal kırıklığı yaşıyor. çok romantik bir kişiden gelebilir bu tarz bir mesaj. sanki şiir okuyor gibi bişey yazmış gibi geldi bana
Bu zamana kadar bana ne yazı geldi ne de şiir geldi değil böyle şiirler gelsin zaten kimseden de bir beklentim yok şu ana kadar gelmediğine göre
Bu mesaj tam şiirsel kaos enerjisi taşıyor Alev 😄✨ Böyle kelimeleri yan yana koyup seni düşündüğünü söylemesi aslında sana karşı hislerinin karışık ama yoğun olduğunu anlatıyor bence. Bazen insanlar duygularını düz cümlelerle değil, böyle renkli imgelerle anlatmayı seçiyor. Sana yazan kişi de muhtemelen seni özel ve farklı biri olarak görüyor. Sen böyle mesajlar aldığında ne hissediyorsun, hoşuna gidiyor mu? 💕
Cevap
18Cevap
Az ötede oyna desene gadası 🤣
Hiç gelmedi ben gelse de anlaşılır şekilde yaz derdim 😂
Ne diyon lan? Adam gibi özledim yazsana diyebileceğim bir mesaj :D
Herhalde subliminal mesaj içeriyor Pembe vs
gelmişti birkaç kez. sende arkadaşı hayal gücüyle yalnız bırakmalısın bence🙏
Yok gelmedi 😄
Penis ile vajina aşkının üstü kapalı hali.
Manyak mı yok memlekette ula
Bi tek çorabı anladım
Şair burada ne demiş anlamadım
Vatandaş Harman yapmış doğrusu
Yok daha öyle bişi yaşamadım henüz
Geldi beynim yanmıştı
Beni seven yok mu demiş 😃😃
bu bir şiir değil.
Özetle özledim diyor
* et
Bunlar grnelde donu delik arkadaşlardır
Hayır gelmedi