Bu mesajda sevgi var mı?

Oldu mu böyle gitmek nazo? Hiç mi hakkım yoktu sende bi helallik almadan engelleyip gittin. İşin aslını öğrenmeden beni dinlemeden. Delikanlı kızdır dedim hep içimden çok değer verdim sana. Ne duydun bilmiyorum ama yakışır mı delikanlı kıza yere göğe sığdıramadığı insanı dinlemeden anlamadan çekip gitmek. Ulan bide üstelik sıkıntılarımı biliyorsun. Yav bilmiyorsun ki ben ne yaşıyorum. Dua ediyorum iki gündür yav yaşamak yok gözümde dünyam tersine döndü. Hani her halükarda yanımdaydın? Birgün gitsem bile ne zaman istersem sen oradaydın? Nerdesin nazo yoksun ben göremiyorum bulamıyorum.. Canın sağolsun lan ne diyim. İlk yıkılışım değil kalkamazsam da takdiri ilahi... Ama sana kırgınım nazo ulan bana bişey sordun da ben yalan mı söyledim sana? Şu * feleğin insanları beni o kadar yanılttı ki dedim bak delikanlı kız helal olsun. Böyle insanlar da varmış. Yine mi yanıldım nazlı söyle?

Güncellemeler
+1 yıl
Bana sevemem ben dedi bende gittim bana ulaşıp yazdığı mesajı bu şimdi bana bunda sevgi var mı yokmu nolur akıl verin
Bu mesajda sevgi var mı?