Arkadaşlar şöyle bir durum var 5 senedir tanışıyoruz ilk tanışmamızdı o zamanlar 1 hafta içinde görüştük hep Almanya’da yaşıyorum o ise Urfa'da İstanbul’da buluştuk sonra geri döndüm her şey güzeldi iyi gidiyordu bir kaç ay geçti soğuk davranmaya başladı isteksizdi doğum günüm vardı kutlamadı bile ona hediye aldığımı söyledim sana göndermek istiyorum dedim baktım WhatsApp'ta bir tek çizgi oldu ona ulaşamadım kardeşine yazdım ona ulaşmıyorum diye aradan 3 gün geçti yazdı ben yapamıyorum gibi baya uzun şeyler yazmıştı konuştuk ettik kapandı konu 4 ay sonra ona geri yazdım ben sensiz yapamıyorum özledim seni diye yazdım nolur yapma böyle ben de istiyorum seninle her şeyi yapmak ama olmuyo biliyorsun dedi iletişimimiz hep devam etti bi sene sonra iki kere buluşmuştuk buluşma olmadan önce borcunun olduğunu paraya ihtiyacının olduğunu bana söyledi ben de verdim arada bi istiyordu isteyince sende yoksa kalsın boş ver diyordu ben hallederim diyordu ben yine de veriyordum seni de zor durumda bıraktım kusura bakma deyip duruyordu ne zaman para verdiğimde öyle derdi buluştuğumuzda otobüs biletini otel parasına kadar ben vermiştim sonra babam ben bunu araştırdım bundan uzak dur başka kızlardan da para alıyo dedi ben de konuşmayalım numaramı sil dedim tamam silerim dedi bir şey dicem sana dedi acil ödeme yapmam gerekiyor çok acil hem de dedi ben de verdim neden gönderdin sana gönderme demiştim dedi hayır diyemediğimi biliyo o günden beri mesaj atmadı ben aradım yazdım 200 defa aradım hatta babamın bana dediğini ona söyledim nasıl başka kızlardan da isteyebilirsin diye sana demedim mi bana yazma diye senden rahatsız oluyorum dedi aradı beni küfürler etmeye başladı aileme bana karşı ve beni tehdit etti sonrasında özür diledi sana hakkım helaldir dedi bana olan borcunu istemiyorum dedim toplam 1400€ vermişimdir madem öyle senin verdiğin parayla bi fakiri doyuracam en azından içim rahat eder dedi tamam dedim bu olaylar olmadan önce bi kızı takip ediyordu instagramdan o kıza yazdım dedim nerden tanışıyorsunuz tanışma uygulamasından dedi yazışmalarını attı bana istemiştim ona ait resimler adı yazıyordu ona yolladım ben sana demedim mi hesaplarımı arkadaşım kuzenim kullanıyor diye dedi yani durum böyle
Güncellemeler
2 ay
Hayatında biri varmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar