Benim gönlümü bile almayan eski sevgilimim yeni sevgilisine yaptıkları çok zoruma gidiyor haksız mıyım?

Benim yaşım 23 onun 26 kızında 20 öncelikle bunu yazayım sormayın. Ben ona varımı yoğumu harcadım her dediğini yaptım bir sene boyunca kendimi resmen ona adadım ama o şu an ona asla değer vermeyen birinin yanında ve onun için herşeyi yapıyor kızın adını dövme yapmış profiline resimlerini koymuş ben bir story atsın diye yalvarıyordum ve asla atmadi ortak arkadaşımız var o anlatıyor kıza araba almis iPhone 16 almış keman almış ingilizce kursuna yazdırmış maddi manevi neler neler yapmış duyunca inanmadım görünce yaşadığım hayal kırıklığı tarif edilemez kız daha mezun olmamasina rağmen ona bilişim ofisi acacaklarmis birde onun hayallerini desteklemesi yükselmesi için çabalamasi ama bana asla bunları yapmamamasi.. işin kötüsü kız ona karşılık olarak hiç bir şey yapmıyor en basiti Instagramda bir resim bile paylaşmamis neden hep kıymet bilmeyenlere yapılıyor böyle şeyler o kız için beni terk etti üzerimde çok ciddi bir travma bıraktı baştan beri aklınds o kız varmış bunu söylerkende hiç utanmiyordu hatta bir ara sarhoşkende ondan bahsetmişti ama o zamanlar anlamamıştım sonrasında parçalar birleşti. Kız onu hep reddetmiş 5-6 sene önce tanismislar en son kız karşılık verince benden ayrıldı en zoruma gidende hani kızla sadece sohbet etmeye başlayınca beni sildi belki kız kabul etmeyecekti yine onu ama benide kaybedecekti bunu umursamadi çok zoruma gidiyor bu durum daha kaç ay olmuş kıza yaptıkları falan iyice sinir bozuyor psikolojim mahfoldu kendimi orsp gibi hissetmeye başladım bana söylediklerinden sonra. resmen kullandı beni bana onun saçının telini kıyamam ben derken bana yaptıkları. O kızla hiç birlikte olmamışlar evlenmeden ondan böyle bir şey asla istemem dedi birde ama beni resmen bunun için zorladı manipüle etti. Kendimi bitik hissediyorum ne yapmalıyım lütfen biraz akıl verin
Benim gönlümü bile almayan eski sevgilimim yeni sevgilisine yaptıkları çok zoruma gidiyor haksız mıyım?