Sevgilim eski sevgilisini seviyor diye aradan çekildigim icin gucsuz muyum?

25 yasindayim, avukatım ve sevgilim cerrah. Cok iyi bir isim var, kendi bürom var ve kimseye muhtac degilim. Sevgilimin calistigi hastanenin hukuk departmanı büroma bağlı. Gecen hafta hastaneye gittim, sevgilim koridorda eski sevgilisi ile konuşuyordu. Eski sevgilisi de orada calisiyormus ve benim bundan haberim bile yoktu.

Ona ben sadece seni sevmişim bunu fark ettim diyordu. Bir sans istiyordu. Beni sevdiğini ama asla onu sevdiği gibi sevemeyeceğini ve onun orada calismaya basladigi gunden beri kafasının karisik oldugunu onu cok özlediğini söylüyordu. Herseyi duydum sadece orada durdum. Ağlamadım bagirmadim cagirmadim. beni gördüler, sevgilim konuşmak istedi istemedim ofisime gittim sadece sessiz sedasız. Sonra eski sevgilisi geldi ofisime konuşmak istedi. Buyur ettim. Bana onunla ilgili konuşmak istedi bende "konu hukuki degilse veya cok acil degilse hic konuşmaya gerek yok, senin özel hayatin beni alakadar etmez" diyerek kapattım konuyu.

Gitmis sevgilime bu kadin cok normal ne alaka felan demis. Sevgilim geldi bende sadece yarin sabah gelip evdeki esyalarını alabilirsin evdeki calisan sana yardimci olur ben yokum dedim. Sasirdi yarin hani ofiste olacaktın dedi bende "hersey cok hızlı değişebiliyor demi" dedim ertesi gun yakin bir erkek dost ile bir mekana gittik (sevgilim onu hic sevmezdi). O da storyme mesaj atmış ne alaka biz daha ayrılmadık felan diye kızarak bende "biz senin kafanın karistigi gunden beri ayrıyız, sadece dun resmiyete doktuk, bunu anlayamadıysan bir is arkadaşına görünmekte fayda var" dedim. Simdi herkes bana aşkına sahip cikmadin sen nasil gucsuz sun neden onu hemen bıraktın felan diyorlar. Sizce gercektende aşkıma sahip cikmadimmi? Zayıfların yaptıgı bir sey mi yaptim?

Sevgilim eski sevgilisini seviyor diye aradan çekildigim icin gucsuz muyum?