Sevgilimin ilgisizlikleri beni çok yordu, eski sevgilim ilgi gösteriyor. Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Çok ilgisiz kendisi tam bir odun defalarca uyarmama rağmen ilgi göstermedi sevmiyor gibi hissediyorum defalarca söyledim sen sevmiyorsun sevgini hissetmiyorum zerre tınlamadı. Benle instagramdan bile takipleşmiyor artık ne karıştırıyorsa bir türlü eklemiyor da beni. Bende bi gün demek ki çok düşünmekten stresten üzüntüden hayatımda ilk bayıldım kafam yarıldı. O hayatıma girdi peşine bayıldım. orada bile bi çiçek yollamadı. Bi geçmiş olsun yazılı kart Mart bir şey yollayabilirdi onu geç zerre de bi desteğini görmedim gitti çarşıda fink attı. Bende ilgisizliğinden bıktım tam bayıldığım sırada eski sevgilim yazdı yanımda oldu sevgilimden fazla destek oldu. Bana çiçek almış. O kadar mutlu etti ki böyle ufak hediyeler benim istediğim ilgiler zaten. Baya bayıldığım için destek çıktı. Sevgilimse işi ile ailesi ile ilgilendi. Hiçbir şekilde yanımda olmadı. Eski sevgilim o çocuktan bir halt olmaz demiştim ben sana falan dedi. Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum. İlgisizliği umursamamazlığı beni yordu.
Sevgilimin ilgisizlikleri beni çok yordu, eski sevgilim ilgi gösteriyor. Sevgilimden ayrılmalı mıyım?