Sevgilimden ayrılmak istiyorum, bana karşı ilgisi azaldı?

Aslında bu siteye üye olurken kızlara sorarım, kızlar düşüncelerini paylaşırlar diye düşünmüştüm ama siteye üye olduktan sonra erkeklerin de burada olduğunu, fikirlerini söylediğini gördüğümde bu konuda erkeklerin de fikirlerini almak istediğimi fark ettim. Çünkü olaya objektif bakılmasını, erkeklerin de bu konuda fikirlerini söylemelerini istiyorum. Ben erkek arkadaşımla yaklaşık bir ay önce tanıştım. İlk başlarda bana karşı çok ilgiliydi. sık sık yazıyordu, bana sosyal ağlardan videolar gönderiyordu, bir çok konuyu beraber tartışıp istişare ediyorduk, yanıma gelirken çiçek alıyordu, oyuncak maymun, küpe, kelebek 🦋 kolyesi bile aldı. Ama sonradan bana karşı ilgisinin azaldığını fark ettim. Artık eskisi gibi yazmıyor, eskisi gibi zaman ayırmıyor, oldukça ilgisiz. Ona söylediğimde de bir sürü sorunları olduğunu, bu yüzden ona karşı anlayışsız olduğumu, ona karşı biraz anlayışlı olmam gerektiğini söylüyor. Erkek arkadaşım yakın zaman içerisinde Türkiye’den yabancı bir ülkeye iltica ederek gidecek, zaten ayrılacağımızı biliyorum, bu yüzden kendimi ona zaten hazırlıyorum. Ama bir yandan da bazı yalanlarını yakalıyorum. Örneğin bir tanışma sitesi var, sık sık oraya girdiğini görüyorum, arkadaşlık istekleri atıldığını görüyorum, sorduğumda da gideceği ülkede evlenmek için, oranın pasaportunu almak için oranın Vatandaşı ile evlenmesi gerektiğini, o yüzden kız arkadaşı aradığını söylüyor. İki gün önce evde beraberken televizyondan film izliyorduk, birden ekranına Facebook’tan bir kıza arkadaşlık isteği gönderdiğini, o kızın da arkadaşlık istediğini kabul ettiği ile ilgili bildirimi gördüm. Ben bunu görünce çok üzüldüm, kalbim acıdı, kendimi çok kötü hissettim. Uzun bir süre odadan giderek başka odaya çekildim. Sonra yanına geldiğimde kaldığı evden ayrılmak zorunda kaldığını, o kızın da emlakçı olduğunu, ona ev bulmak konusunda yardımcı olacağını söyledi. Bu kızı bana emlakçı diye önerdiler, ben de ona Facebook ile mesaj yazdım cevap vermedi, cevap vermeyince arkadaşlık isteği gönderdim dedi. Açıkçası bana karşı olan ilgisinin azalmasının sebebi olarak başka kadınların yanına gittiğini düşünüyorum. Bunu söylediğimde hayatında benden başka hiçbir kadının olmadığını, sadece şu an başka ülkeye gitmek için bir sürü yerlerle, bir sürü insanlarla konuştuğunu, bu yüzden vaktinin bir çok kısmının buna gittiğini söylüyor. Ayrılmak istiyorum, ama bu kez de acaba haksızlık mı yapıyorum, acaba çok mu üstüne gidiyorum, acaba onu bu zor günlerinde darlıyor muyum diye düşünüyorum. Çünkü en son sitem ettiğimde beni hiç anlamıyorsun, ben neler yaşadım, nasıl şeyler yaşadım bilmiyorsun. Bana karşı biraz anlayışlı ol diyordu. Bir tanıdığım var onunla bu konuyu tartıştık, bana bir erkek gözüyle belki duygusal ihtiyaçlarını başka bir kadınla yapıyor, cinsel isteklerini de seninle yapıyor diye bir yorum yaptı. Bana ondan ayrılmam gerektiğini, sadece bana cinsel olarak baktığını, ne kadar zor olsa da ondan ayrılmam gerektiğini söyledi. En son yazdığı mesajı yanımdan gittikten 1:30 gün sonra yazdı, ben de cevap vermedim daha henüz. Ayrılık konuşması yaparak aramızdaki ilişkiyi bitirmek istiyorum. Artık istediğine gidebilirsin, istediğini arkadaşlık istediği gönderebilir, istediğin kadınla konuşabilirsin diyerek aramızdaki ilişkiyi bitirmek istiyorum. Ama bir yandan da kıyamıyorum, acaba ben mi haksızlık yapıyorum diyorum. Bu zor günlerinde onun yanında olmam gerektiğini, her şeyi akışına bırakarak akışında ilerlemesini istiyorum. Ama çok sevdiğim için, kıskandığım için kuşkularla da baş edemiyorum. 😔
Güncellemeler
1 yıl
Erkek arkadaşımla ayrılık konuşması yaparak aramızdaki ilişkiyi bitirmeye karar verdim ona senin yazdığın metni yollayarak ilişkiyi bitirdiğimi yazdım. O da buna cevap olarak

“Kesin kararını vermişsin
Ama
Son kez yanına gelip seni görmeme izin verir misin?”

Yazdı
Sevgilimden ayrılmak istiyorum, bana karşı ilgisi azaldı?