Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam seni uyarmış. Benimle evlenirsen seni iyi bir gelecek beklemiyor demiş. Gayet açık net söylemiş. Daha ne hangi sevginin muhasebesini yapıyorsun? Peki, sana hayatta başarılar, deyip bırakacaksın. O kadar net! Yedik içtik eğlendik hadi bakalım herkes kendi yoluna...
07 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim için çare uretiyordm bana dedi ki sen aşkı düşünüyorsun hiç geleceği düşünmüyorsun ben mantığı düşünüyorum dedi ilerde ne olcak hepsini görüyorum dedi ilerde mutsuz olursun maddiyat konusunda zorlancaz dedi ben de dedim ben de çalışırım senin çalışmasını istemiyorum dedi
Soran+1 yılPeki kendine güveni olmadığı için mi yoksa artık sevmediği için mi bıraktı
Soran+1 yılboş ver ozman evlilikten korkuyorsa takılmalık kızlarla. yoluna baksn
Soran+1 yılTessekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılMaddi sıkıntılar vardır doğrudur ancak bu sebeple bırakmak gerçekten seven birinin yapacağı iş değil. Kız çevresi olmasını da istiyor ki maddi anlamda rahat edebileceği durumu iyi olan ya da en azından masrafları bölüşebilecek bir kız bulmak ona göre evlenmek. Çünkü düğün masrafı vs kız erkek aileleri birlikte yaparlar senin ailen hiç destek vermeyeceğinden tamamen yük görmüş kendisine ve göze alamamış. Seni bırakarak kızlarla ekleşmesi çevre yapmasına falan karışılmayacak engel olunmayacak hem de maddi konuda da kafası rahat edecek. İşin özünde sevmiyor. Seviyorum diye bırakıyorumlar çocuk masalı. Tamamen kendi rahatı için bırakıyor istediği gibi takılmak için
19 Yorumla- +1 yıl
Kıymet anlar dönmek ister mi bilemem ama o günü bekleyerek yaşama. Ki geldiğinde de kabul etme. Sen yoluna bak artık unut onu kaybetti seni
Soran+1 yılEvliligi artık istemiyorum dedi aslında doğru bütün yük sevgilime kalcakti şu an ailevi borçları var onları ödüyorlar birikimi yok uzatalım dedi uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz seni bekletmek istemiyorum ilerde zorlaniriz maddi konusunda dedi maddi konusunda çok stres yaptığını artık dayanamıyorum canıma kiyıcam dedi evlilikten korktuğunu artık istemediğini çevrem olsun istiyorumm dedi
Soran+1 yılAz önce baktım kız eklemiş 2 3 tane bekar olmak kızlarla takılmak daha cazip geldi ona korkaklığından bıraktı
- +1 yıl
Artık bakma boş ver zaten ne yaptığı yapacağı belli bile bile stalk işini bırak ki canın bildiğin şeyler için boşuna yanmasın. Uzak mesafe dedin görüşebilmiş miydiniz peki ne sıklıkla
Soran+1 yıl3 4 ay da bir gelirdi bu ay gelicekti parası yoktu gelemedi sonra aksilik cıktı aslında bugün buluşacaktık bu olaylar olmasaydı fake hesaptan bakıyordum sosyal medya wpi silmeyi düşünüyordum arkadaşım silme dedi uzaklaşmak istedigim için
- +1 yıl
Onun için hiçbir şey silme ama onu her yerden sil. Hatta yapabilirsen fake hesaptan da bakma ha bunu demek kolay biliyorum ki merak ediyorsun ve bir süre daha bakmaya devam edeceksin ama zamanla azalacak. Şimdilerde her gün belki günde birkaç defa bakıyorken zamanla bu birkaç günde bire haftaya aya falan düşecek. Kendine zaman ver senin vicdanın rahat o bırakmış istememiş. Zaman sonra o vicdan azabı duyacak pişman olacak ama artık kabul etmemelisin
Soran+1 yılÇok çabaladığımi oda farkında vicdanım rahat sadece inandığım için kötüyüm 2 yılın acısı var uzerimde bazen benden daha kötüleri var diyorum hayata devam ediyorlar ben de yaparım diyorum kendi kendime böylesi belki de hayirliymis
- +1 yıl
Sadece 2 yıl işte bir ömür değil sonuçta boş ver kız çevresi olmasını isteyen bir zihniyetle bir ömür geçirmek için bir adım atmadığına şükretmelisin. Evlensen de bunaldığında yapamıyorumlar derdi onu bunu ekler karışma filan yapardı belki de en iyisi budur senin için. Bazen Allah kurtarır biz terkedildik zannederiz
Soran+1 yılEvet belkide hayırlısı bu
Öncelikle bu bir süreçtir. Erkek arkadaşının sorunu belki maddiyat değildir. Bazı erkekler evlilikten korkar. Oda bunun arkasına sığınmış olabilir. Maddi konularda kadın elinden geleni yapıyorsa erkek kendinde güç bulur. Yani sizin başka sorunlarınızda var gibi. Birkaç gün zaman ver oda düşünsün. Sonra ararsın durumu kritik edersiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılSorunu maddiyat ailesinin borçları var. onları ödüyorlar zaten. sordum benle ilgili mi dedim senle ilgisi yok senden razıydım her sey pahalı gelecekte. mutsuz oluruz zorlanırız dedi evet kendisi de dedi evlilikten korkuyorum istemiyorum artık. dedi sizce sevmediği için mi. ayrıldı sevmese ayrılınca sevmiyorum. artık. seni demezmi
Soran+1 yılAnnesiyle konuşmalıyım bu konuyu annesi belki biliyordur bu konuları
Soran+1 yılMesela nekadar bir süre vermeliyim dün gece konuştuk kaç gün beklemeliyim erkekler nezaman anlar ya zaman verdikten sonra geri gelmesse 🙄
- +1 yıl
Bu belirli bir zaman değildir. Belki 1 gün belki bir hafta. Ama üzerine gidersen birbirinizi yıpratırsınız. Olacaksa zaten olur. Olmayacaksa bu seferde kendini daha çok yıpratmış olursun. Ayrıca bir şeyler sadece senin çaban ile olmaz. İleride evlilik iki tarafın ortak alacağı karar ile olursa sağlam olur
Soran+1 yılDün gece aradı özür diledi sadece maddiyat yüzünden deyil dedi üzerime geldin cok dedi bide güvensizliğin de vardı dedi ofkemden öyle konuştum dedi
- +1 yıl
Kıskanmak kötü değildir sadece ayarını bilmek lazım. Ayrıca bunların hepsini konuşarak halletmeye çalışın. Zamanla daha iyi hale gelecektir. Güvensizliğin meselesini genel ilişki durumları noktasında değerlendirirsek senin de bu konu hakkında haklı olduğun tarafların olduğunu. Bunları daha çok konuşmanız gerektiğini ifade et. Konuşmadan kestirip atmamanız gerektiğini söyle. Zamanla her şey düzelir.
Soran+1 yılInşallah çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz. Icin
Bırak kızım fazla üsteleme cocuk açık açık uyarıyor demek ki senin hayatını alt üst edecek kaldı ki kendisine evlilik konusunda güvenmiyor iletişim yapmaya gayret edipte hayatını mahvetme Açık açık uyarıyı vermiş sal gitsin başına dert örme
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çözüm üretirken gitti ilerde maddi konusunda zorlanırız her sey pahalı dedi ben ona korkaksın kendine güvenin yok dedim herkes iyilik yaptı diyor doğrumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılAdam belli ki güçsüz hirt herifin teki. En azından bunun da farkında. Sen niye hala usteliyorsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim için usteledim çare buldum çok şu an 30 bine yakın borçları var onları ödüyorlar düğün masrafları ev eşyaları hepsini sevgilim alcaktı maddiyat konusunda kötü olduğu için korkup kaçtı uzatalim dediğimde seni peşimde sürüklemek istemiyorum dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKanka maddiyat bahane edip senden kurtulmaya çalışmış. Hiç boşuna çırpınma. Sevmiyor ya da artık istemiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Şurda herkes sana senden kurtulmaya çalışıyor diyor anla artık yani
Soran+1 yılBunu eklemeyi unuttum düğünden tut bütün eşyalar hepsi o oducekti ve ailesi benim ailem desteklemiyor
- +1 yıl
Fikrimi destekledi bu olay
Soran+1 yılFikrin nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılEn mikemmel bahane :)) sende yedin bunu.. boş ver her yerden engelle önüne bak
15 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat konusu doğru sadece ben çok çare ürettim cöküslerde olmasına rağmen yanında olmak istedim ama yine yok dedi dün bana sen istiyorsun diye ilişkiye devammı edelim dedi ben ona sende eğer istersen dedim oda istemiyorum dedi benimde azıcık kaldığı gururum vardı git. dedim
- +1 yıl
Canim ne kadar care üretsende o seninle ayni yola girmek istemiyor.. bunu kalp kirmadan yapmaya calismistaa aklinca yanda cebin kalsin diye..
Soran+1 yılBekar hayatı daha cazip geldi maddiyat konusunda nekadar kötü olsa da borcun içine de kalsa elimi bırakmak istemezdi
- +1 yıl
Canim ister kabul et veya etme o seni sevmeyi birakti…
Soran+1 yılOzman yoluna baksın
Ondan bi cacık olmaz. Maddi anksiyeteli erkek çekilmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle zaten yüzüne dedim korkaksin kendine güvenin yok dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet günümüzde ev geçindirmek vs zor olabilir fakat birikim yaparak fazla borç altına girmeden sade bir düğün vs ile her şey olabilirdi. İnsan geçinmek istedikten sonra her çözümü üretir. Ben kadınların çalışması taraftarıyım iki kişi çalışırsa bir şekilde geçinip gidilir. Bazı erkekler kadin calissin istemiyor sonra da geçim zor diyor. Konuyla ilgisi yok ama buna da değinmek istedim işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın bende çözüm ürettim dedim ki bende çalışırım fakat kendisi dediginiz gibi çalışmanı istemem dedi şu an ev aldılar onun borcu bide kredi borcu var birikim yapamıyor buyuzden çok stres yapıyormuş psikolojisi bozulmuş durumda kendi canıma kiyıcam en sonda dedi olmuyor evlilikten korkuyorum her şey pahalı ilerde zorlancaz pesimden sürüklemek istemiyorum dedi herkes bahane diyor siz ne düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılTam da durumu hissedip yazmışım sanki. Kadının çalışmasını istemiyorum ne demek ya yıl olmuş 2023 ekonomik kriz var neyin derdinde bu erkekler. Kıskançlık dicem bilmiyorum aklım almıyor. Tek kişi geçindirmeye çalışırsan tabi ki zorlanırsın en sonunda da batarsın. Hani kadın neden çalışıp emekli olmamalı neden kocasının elindeki paraya bakmalı bu nedir yahu. Kadın sürekli birilerine bağımlı olmamalı bence iyi düşün taşın senin özgürlük alanına müdahale etmeyen birisi karşına çıktığında onunla evlenirsin. Bahaneler yaratıp seni eve kapatmak isteyen bir erkekle ömür geçer mi bilemedim.
Soran+1 yılKıskançlık değil de kızların çalışması kötü gözle bakıyor bana bir olayı anlattı bir kadın gece vardıyasinda onlarla çalışıyormuş yandaki arkadaşı demiş ki kadınlar neden çalışıyor evinde temizliğini yapsın yeter demiş kötü bakmışlar benim sevgilimde artık kotu gözle bakmaya başlamıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEkonominin getirdiği nokta sürmanşet basın gazeteye
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeyin sadece sevgili olun maddi durumu düzelince evlensin. Ssviyor belliki seni sende onu. sevenler ayrılmasın yaa
03 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi çok seviyoruz oda seni sevdiğim için yapmak zorundayım mecburum dedi dediginiz gibi beklerim dedi 1 sene daha kendisi de beni bekletmek istemiyor uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz evlilikten korkuyorum seni pesimden sürüklemek istemiyorum istemiyorum anla beni dedi onunla mutsuzluğa da vardım hayır dedj🥺
Cevap sahibi+1 yılYaaa kıyamam çok tatlısınız ağlayacam haa . İkinizde seviyorsunuz ayrılmazsınız üzülme o şu an mantıklı düşünemiyordur.
Soran+1 yılPsikolojisi bozuk şu sıralar beklicem diyorum kendi kendime ama ya hiç gelmesse engelle dedim engellemedi 🥺
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer işte vardır bir hayır boş ver bırakası varmış demek ki bahane bulmuş
021 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat konusunda doğru sadece ona çok çare ürettim yine yok dedi evlilikten korkuyormuş her şey pahalı dedi evlilik düşünmüyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDurumunu düzeltene kadar bekleyebilirdi seni üzmeye hakkı yok
Soran+1 yılEvet kendisine biraz konuşmayalım bir kaç gün ayrılmayalım dedim ve bana olmuyor dedi sen istiyorsun diye bu ilişkiye devam mı edelim dedi ben ona sende eğer istersen dedim oda istemiyorum dedi🥺
Cevap sahibi+1 yılÇok bencilce davranmış. Ayrılman daha iyi olmuştur belki boş ver takma kafana seni sevse bu kadar kolay bırakıp gitmezdi.
Soran+1 yılEvet nankörsun dedim. zaten ve dün hakkimi halel etmiyorum dediğimde tm etme dedi kıymetimi anlar mı 🙄
Cevap sahibi+1 yılAnlasa bile şu saatten sonra kime ne faydası var affetmeyi düşünmüyorsundur umarım
Soran+1 yılKirginim ona affedemem herhalde zaten zamanla alışırm yokluğuna
Cevap sahibi+1 yılAlış alış hayatına bak boş ver onu
Soran+1 yılSöylemeyi unuttum düğün masrafları ev eşyaları hepsini sevgilim ve ailesi yapcakti şu an 30 bine yakın borçları var onları ödüyorlar sevgilim buyuzden bıraktı korktu
Cevap sahibi+1 yıl30 bin tl için miydi sadece bunca tantana? Bu kadarcık para için mi bıraktı seni cidden yazıklar olsub
Soran+1 yılHayır evlilikten korkuyor sorumluluğun altına giremiyor ilerde maddiyat konusunda sıkıntı olucak mutsuz olucaz diyor her şey pahalı artık evlilik düşünmüyorum dedi kaçtı
Cevap sahibi+1 yılYarın öbür gün bu kapında köpek olur
Cevap sahibi+1 yılYa da seni başkası için bırakmıştır o zaman denk gelirse yüzüne tükürürsün 😂
Soran+1 yılSöyle soyleyim onun yokluğuna alışırsam kemik bile atmam önune umursamam
Cevap sahibi+1 yılAlış zaten değmez böyle biri için kendini üzmeye. 30 bin tl için insan sevdiğini bırakır mı ya
Soran+1 yılSadece 30 bin değil ki evlendigimizde düğün masrafları ev eşyaları ev kirası vs bunların altına girmek istemedi korktu birikimi yok uzatalım ilişkiyi dedim pesimden sürüklemek istemiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni mi aklına gelmiş bunlar? Hem sende gayet farkındasın ve anlayışlısın, bi daha senin gibisini zor bulur o
Soran+1 yılÖnceden varmış aklisında belki olur düzelir umudu varmış sonda böyle olduğunu farkına varmış daha da ileri gidemeyiz ben geleceği görüyorum zorlancaz dedi bende dalga geçerek dedim ki geleceği nasıl görüyorum beni de bir gorsene gelecekte tam olarak nerdeyim dedim s,@, lak , s@lak insanlar beni buluyor farklı insanlar aynı duygular yaşayıp ömrum böyle geçiyor
Cevap sahibi+1 yılHerkesin hayatında farklı sorunlar var zaten senin sınavında böyleleriyle demek ki, ama sabret senide bugüne kadar hayatına giren herkesten daha çok mutlu edebilecek biri çıkar bir gün karşına.
Soran+1 yılÇok şansızim pek sanmıyorum gelse bile mutlu olamam
Cevap sahibi+1 yılŞanssızlık konusunda yarışmayalım bence 😂 Biraz pozitif ol lütfen ne zaman nerde karşına ne çıkacağını bilemezsin
+1 yılBahane uydurmuş
Genellikle ayrılma bahaneleri dramatik yapıyorlar suç lu kalmamak için112 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat konusunda doğru ama çare üretirken o gitmeyi seçti korktuğu için bana dediki evlilikten korkuyorum düşünmüyorum artık dedi her sey pahalı dedi
- +1 yıl
herkes Türkiye'de maddiyat yaşıyor şu an
Bence kendini kandırma saf aşık kandırmış kendini
Kendine zarar verme bahane uydurmuş resmen - +1 yıl
Yazdığın kelimeler de o kadar yalan söylediği belli ki okurken şunu düşündüm biri bulmuş sanırım başka kız
Ne maddiyatindan bahsediyor bu
Soran+1 yılSordum ona da dedimki bir insan gidiyorsa yerini hazırlamıştır dedim bana hayır başka kız için gitmiyorum dedi madem gitseydi ayrilmak istiyor bunu da soylemezmiydi evet demezmiydi
- +1 yıl
Benim ki de ablam öğrendi babama söylemek le tehdit ediyor dedi ayrıldı benden
Meğerse başka birini bulmuş 1 hafta içinde ortaya çıktı
Herşeye inanma insan bazen kabullenmek istemez ve kendine darbeyi vurur yalancı ya inanarak çünkü kendini üzmek istemez yalan inanır
Soran+1 yılErtesi gun tartisma sebebimizde Benim ki de inst bir kızı çıkartın mı diye sormuştum engelledim dedi baktığımda kızla halen takiplesiyorlar sordum neden bana yalan söyledin uff dedi sonra bana olmuyor yapamıyorum bunların hepsi maddiyata bağlı dedi ve bana evlilik düşünmediğini çevresi olmasını istediğini söyledi
- +1 yıl
Durum açık işte Instagram olayında yalan söyleyen kişinin sözünemj güvenip aldanmaya devam edeceksin?
- +1 yıl
Sen ona karışmış sın buda sana demiş ki açıkça yalan ve hızlı bir şekilde bahane uydurmuş
burada sana denilen su sen yine anlamıcaksın ama ben diyeyim
Hayatımda yerin yok üstüne karıştın şimdi tamamen çık hayatımdan demek
Soran+1 yılHayatında yerin olmadığını gösterdi ciddi ilişki istemediğini kafasında bitirdiğini çevrem olsun dedi ilişkimiz de çıkarttıgi kızları da eklemiş kız çevresi edinsin kıymetimi de sonradan anlar
- +1 yıl
O seni düşünmez çık bu kafadan zaten seni bırakmış
- +1 yıl
Sen kendini düşün lütfen
Soran+1 yılArtık öyle yapıyorum yokluğuna alışıyorum zamanla
6 ayKardeşim sen zor gündede yanında olmuşsun ama o seni bırakmış. Benimde sevdiğim kadın bana böyle davransaydı keşke sevgi budur sadakat budur.
00 YorumlaKanka seni gerçekten sevseydi maddiyati asla sorun etmezdi
05 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim seni sevdiğim için yapıyorum dedi ilerde mutsuz olursun dedi evlilikten korkuyormus
Soran+1 yılAynen ama bana kötü davranarak uzaklaştırmak istedi sırf ondan uzak durayım diye kendisi dediki zorlaniriz her şey pahalı yapamayız ikimizde rahat edelim. ayrilalim dedi ve artık takılmalık yaşamak istiyor gibime geldi kız ekleyip duruyor instagramda sorduğumda da çevrem olmasını istiyorum dedi
Soran+1 yılMaddiyat konusunda iyi olsaydı inan ben de derdim maddiyatı iyi borçları yok bahane yaptı ama aslında beni düşündü herkes diyor sana iyilik yaptı maddiyat yüzünden boşanırsınız diyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBu aralar herkes bu haberle geliyor çevremden
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
+1 yılDemek ki samimi değilmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. yapacak çok fazla bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz bahane biraz gerçek gibi geldi
010 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat konusunda doğru ama ben okadar çare ürettim kendisi beni düşündüğü için bıraktığını söyledi. sevdigim için bırakıyorum her şey pahalı dedi bu devirde evlensek intihara kalkışmak gibi bisey dedi
Cevap sahibi+1 yılBahane etmiş seven adam neler yapar dağları deler gerçekten seviyorsa biraz da uğraşmaktan kaçmış zaten sen onun yanındayım demişsin daha ne ki kendisi kaçmış
Soran+1 yılEe kendisine söyledim kendine güvenin yok korkaksın dedim maddiyat sıkıntılı olduğu için korkup kaçtı ciddi düşünmüyorum artık çevrem olmasını istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılAmaç gayet belli zaten ve sen hala buna mı üzülüyorsun
Soran+1 yılŞunu da unuttum yazmayı düğün masrafları ev eşyaları hepsi benim sevgilim oducekti ve şu an ailesinin borçlarını ödüyor
Cevap sahibi+1 yılAilesnin size yardım etmesi gerekli siz evlenseydiniz de baya sıkıntı yaşarsın ailesiyle
Soran+1 yılAilesi yardım edicekte daha borçlarını ödemedi sureyi uzatmak istedim herhalde olmayacağını kafasına koydu 30 bin borçları varmış daha bitmedi evlilikte düğünden tut bütün eşyalar ev onlar ödücek
Soran+1 yılNeden sıkıntı yaşarım
Cevap sahibi+1 yılYaz bana istersen anlatayım
Soran+1 yılYazdm
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstiyosa geri döner
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onun yokluğuna alışırsam günler boyunca ağladığımı umursamazsa gelse ne gelmese ne
Soran+1 yılBu süreçte zorlaniyorum ama yoluma bakmak zorundayım
Para her şey değildi
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem desteklemicekti düğün masrafları ev ev eşyaları mobilya vs hepsi o alcaktı kaldıramadı
kafasında bitirmis zor yani bu saatten sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılKafasında evliligi bitirdi ben takılmalık isteseydim bırakmazdı ciddi oldugumu bildiği için bu zamanda evlilik zor dedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayat zor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bide bütün yük onda ailem bana destek cikmicakti düğünü bütün eşyalar sevgilim oducekti
+1 yılGüzel bahane üretmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat konusunda gerçekten sıkıntı da ama sevgilime çare üretim 1 sene daha bekleriz nezaman borclarınız biter ozman evlilik olur yine yok dedi
- +1 yıl
Seven insan hiç bişeyi düşünmez ya. Ne alaka para yok. Zorlasan adamı neyse ama zorlamanda yok. Gercekten cok güzel bahane
Soran+1 yılEvet bana da bahane geldi ailesi bilr çözüm üretmiş ama sevgilim yine yok demiş kendisi kiz ekliyordu sordum bana evlilik düşünmüyorum sadece çevrem olmasını istiyorum. dedi kız çevresi olsun bakalım ilerde anlar kıymetimi geç de olss
- +1 yıl
Hiç umursama. Allaha havale et yeter
Soran+1 yılÖyle yaptım
- +1 yıl
Ya sana yazamiyorum sanirim masjalrimi sildigin icin benibtakip edermisn
+1 yılNe canım bı yol seçmiş :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahane etmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılDüğün masrafları ev eşyaları hepsini sevgilim alcaktı ve şu an ailesinin borçlarını ödüyor
+1 yılNe iş yapiyosunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen calismiyorum sevgilimde işe giricek fabrikaya
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler