Maddi imkânlarım biraz kısıtlı. Ama temiz bi insanım. Uzun zamandır kıyafet alamadm. 3 yıl öncekileri giyiyorum. Makyaj yapmıyorum. Lazere gidecek param hiç yok. Yüzümde bıyık bölgesi güneş lekesi oluştu bu yıl onuda tedavi edemedim. Okulun bitmesini bekliyorum tüm paramı okul ve hayatta kalmak için harcıyorum. O çok ısrar etti ve ben yapamayınca başka bahaneler bulup ayrıldı. Şimdi benden çirkin ama güzel giyinen makyajli bir kızla baya para yedirtiyo kıza. Brnleyken tüm masrafı kendim karşılardım ondan almazdım. Neden böyle oldu çok üzülüyorum hep
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
boş ver güzel kardeşim, böyle para pul gösteriş meraklısı biriyle olacağına paşa paşa yalnızlığın keyfini sürersin daha iyi. Bazı insanların gerçek yüzü, böyle olaylarla ortaya çıkıyor. Sevmek karşındaki kişinin fiziğini, bedenini veya giydiği şeyleri sevmek değildir; sevmek kalbi ruhu sevmekle olur. Maneviyatla alakası olmayan gösteriş sevgisi tatsız tuzsuz yemeğe benzer. Sen kalbini temiz tut, böyle boş insanları da umursama..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet, hak ediyorsun: Daha iyisini... Onu hak etmediğin için böyle oldu. Üzülüyor olman, seninle ilgili. Kendi değerini anlayınca geçecek, ondan kurtulduğun için şükredeceksin. Yakışıklı bir erkek olmalı. Çekicidir de... Bu durumda bile ayrılığınıza üzüldüğüne göre ışıltılı bir yani olmalı. Büyük olasılıkla bir narsist. Tehlikeli bu erkekler. Gerçek yüzlerini kendi değerini anladığında görebilirsin. O gün gelene dek köle bile edebilirler seni. Öyle bir şeytan tüyleri vardır. Ondan anlıyorum içindeki acıyı. Yine de içinde bulunduğun durum için -bence etkili- bir önerim var: Bir adam düşle. Her şeyiyle senin istediğin gibi olsun ya da ayrıldığın sevgilini, içine senin istediğin gibi bir sevgi koyarak düşle ve unutma ki o düşlediğin yeryüzünde bir yerlerde var, çok istersen birbirinizi bulursunuz. Ayrıldığın sevgilinin bakışını özlüyorsan o da sana en az onun kadar güzel bakar, gülüşünü özlüyorsan onun kadar güzel güler, onun gibi güzel kokar... İnsan insana benzer sonuçta. Sen onun dışına tutuldun ya da kendini çok değerli gibi pazarlamasına kandın. Sen onu ve ilişkinizi değerli bulmasaydın, senin için hiçbir anlamı olmazdı ve sen şimdi hiç üzülmezdin. O nedenle, sen kime değer yüklersen senin için o güzelleşecek. Bunu düşle. Daha iyisi var ve senin.
10 Yorumla
+1 yılKaraktersizin tekiymiş. Sakın üzülme böyle birisi için. Ve bu hayatta karma diye bir şey var unutma. Terk edilme sırası ona da gelicek, şimdi biraz kendini kullandırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın da işte olan özgüvenime oldu
Kardeşim öncelikle bırakın böyle adamları. Zaten anlayışlı biri olsa idi senin bu durumunu anlardı ve ne kadar gururlu olduğunu da anlardı. Ben görüştüğüm insanların zor durumlarını her zaman ön planda tuttum ve parasal olarak ihtiyacı olmasa bile o istedi diye yaptım. Sevmek bazen fedakarlık ister. Evet üzüleceksin ve üzül ki atlatasın. Ama asla kendini hakir görme. Hayat şartları her zaman istediğin gibi olmayabilir ama bu senin terkedilmene sebep olacak bir şey değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hak etmiyorsun
00 Yorumla Demeki okulunu bitirene kadar önce hayatta kala bilmek için kendine odaklanacaksın
ya da sevgili yapacaksan, ayağını yorganına göre uzatacaksın. Ruhunu seni anlayan biri ile olacak.
Bu ayrıldığın erkek, seni hak etmiyor.
Kendini kötü hissetmeni sağlamış
Ayrıca yeni sevgilisi için harcıyor ama senin için hiç yapmamış-, ne 💩 sa artık
Neyse tatlim boş vereceksin başka seçeneğin yok! Okula odaklanacaksın.
İşin oldumu, mesleğini eline aldınmı istedıgın herşeyi kendin için yaparsın10 YorumlaKuzum yasadiklarin için çok üzüldüm. Boyle durumda olan sayısız insan var. Ama kıyafetler degissede insanin karakteri değişmez bilir misin? Her zaman giysilerin telefonların üst modeli yeme içmenin birçok çeşidi çıkacak. Guzelin güzeli olacak. Onemli olan içindeki yansımanin değerini kiymetini bilecek birini bulman. Boyle birisine de sundukların basının gözünün sadakası olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kötü bir tecrübe. Insanlara güvenim kalmadi
+1 yılSal gitsin kardeşim. Burdaki erkek yorumlarını takma kötü olanları bakımın bsinden bihaber çoğu. Bir kuaför olarak söylemeliyim ki çok takıyorsunuz böyle şeylere sırf o öyle dedi diye çirkin hisdetme. Bir de bazı erkekler vardır iyi davranmaya gwlmez. Sen parasını yemesen de o yedirecek birini bulur. Hepimiz böyl e değiliz tabi ama böhle bir erkeğin parasını yemediğinde ona yaptığın tek iyilik başka kozlarla o paratı yemesine yardımco olmak oşmuş olır. Kurtuldum de unut bu olayı.
00 Yorumla
+1 yılSana bir şey diyim mi hayatının dönüm noktası olmuş bu ayrılık. Sen onca zaman yanında bir hain gezdirmişsin. Emin ol şimdi yanında gezdirdiği makyaj güzeliyle de evlenmicek… Senin değerin anlaşıldığında sen seni hakeden biriyle birlikte olcaksın, popiş gibi kalıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim seni Allah kurtarmış boş ver et kafana bile takma seni seven insan her halinle sever seven insan senin kaşına gözüne bakmaz seven insan yüreğine bakar sevgine Şevkatine merhametine bakar sevgi böyle bir şey hiç üzülmeni gerektirecek bir durum yok güzellik para vs bunlar dünyalık gelip geçici şeyler sen insanlığını Koru tamam mi üzme kendini cansın dikkat et 🤗
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemiş seni belli olduğu gibi seven insan olduğu gibi kabul eder değiştirmek istemez dış görünüş hal olur ama karakter düzelmez iyi ki ayrılmışsin nasıl biri olduğunu gördün Allah kurtarmış üzülme sis❤️🌸
00 Yorumla
+1 yılBazen bazı şeyler senin korumak adına neden böyle oldu dedirtecek duruma sokabilir halbuki çok sonradan anlarsın korunduğunu..
Umursama akışına bırak iler de iyi ki dersin01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ilerde onla olsam daha kötü olacak. Ama şu an için kendimi avutamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden yorum yapamam o bakımlı mı mesela ben bakımlıyım karşındakide öyle olmalı ama sevgilimse ben ona elbisede aşırdım kuaföre de götürürüm bence onun ayrılası var mış
02 Yorumla
Soran+1 yılO bakıyor kendine. Ama şöyle bisey kendisi benimle çıkmak istedi baya uğraştı o zaman da tipimi biliyordu. Maddi durumumuda biliyo. Ayrıca ben asla bir erkekten kıyafet kuaför parası almam. Çay ısmarlasa karşılığını veririm ben bu şekilde büyüdüm eşim değil sonuçta. Kendi gibi birini istiyorsa beni değiştirmeye çalışmamalıydı. Ozguvenim bitti. Ve ondan daha güzel im her anlamda. Havalı ve bakımlı olamam çünkü cidden hayatta kalmaya çalışıyorm şu an
- +1 yıl
Sen yanlış insana evet demişin boş ver bugün böyle olması yarın aynı kalmak anlamına gelmez bence unutup hayatına ofdaklanmanı tavsiye ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani sırf bu konu için birinden ayrılmak bana saçma gelir.. Zaten sevmiyor demektir.. Bence bitmesi daha iyi olmuş siz de önünüze bakın.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılPü ona. Kızım sen kendi başına yetebilen bir insansın. O bunun değerini bilememişse iyi ki gitmiş diyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet gidip para yedirmek kullanılmak hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Erkekler para harcadığı kadına düşkün olur. Yatırım gibi düşün. Onlardan da hayır gelmez
Soran+1 yılBana çok harcıyordu. Istemedim. Pahalı yerlere götürüyordu bize uygun yerlere götürdüm hep kendi masrafımı karşıladım. Çünkü onunda gerçek durumunu biliyorm hiç parası yok bi sürü borcu var bazen aç kalıyor ama lüks havasi veriyo. Üzülüyorum ona yol parası çıkmıyor diye. Sonra baktım kıza hep o alıyormuş kız anlattı baya masraf yapmış ortak arkadaşlardan öğrendim
- +1 yıl
Bu adam harbi canım çok özür dilerim ama. Bundan da geçim olmaz iyi ki ayrıldınız. Şimdi üzüleceksin ama inan ilerideki pişmanlıktan çok çok daha iyi bu üzüntün.
Bakımlı olmak önemli tabiki ancak temiz olmak herşeyin önünde geliyor. Herkesin maddi durumu bir değil cebinde parası varsa ve senin yeni bişeyler giymeni istiyorsa yardımcı olabilir sana hediye şeklinde beğendiği kıyafeti ara sıra alabilir bu bir ayrılık meselesi değildir. Çok kıymetlisin Allah senin için daha iyisini gönlü güzelini nasip etsin.
00 Yorumla
+1 yılSende artis gibi burak özcivit gibi adamları kendine layık görme kendi denginde bi sürür erkek var onlarla konus
01 Yorumla
Soran+1 yılNe artisti. Çirkin di. Aşırı çirkin hatta. Bakımsız da. Bulduğu kız da öyle. Kendi dengim değil dengimin altında
+1 yılrahatsız olup ayrılmaya hakkı yok asla. haa çok mu rahatsız oldu? o zaman şu an yanındaki kadına yedireceği parayı sana verseydi. :d
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır rahatsz olup ayrılabilir ama benim kendi peşimden koştu alıştırdı kendine. Sonra aşağılıyor durduk yere. Şimdiki kız ne fizik ne yüz ne zeka yanımdan geçemez. Ama köpek gibi kızın peşinde. Ve bana harcamasını ben istemedim.
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Saçmalıyorsun mutlu olman gerekirken üzülüyorsun, Kurtulduğun için sevinmelisin,
Yüzü güzel olana kırk günde doyarsın da,
Gönlü güzel olana kırk yılda doyamazsın...
Bu söz kalsın aklında😊02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değilim Sadece havalı değilim. Diğer kız güzel değil ama baktırıyor dikkat çekiyor.
Sevse bu tür basit şeyden terketmezdi sen onu sevmekle hata etmişsin, takma kafana bul birini daha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmuşsun say. Ben senden daha yıllanmış kıyafette giyiyorum bunu ve buna benzer şeyi bahane sunanı ben hiç istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa saçmalama ben de öyleydim okuldayken ama sevgilim böyle şeyler asla yapmıyordu hatta hep kendisi karsiliyordu maddi durumumu biliyordu gerçekten kötü bir insana denk gelmişsin aslında konu bu.. kendini üzmeye değmez ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok karaktersizmiş, madem senin bakıma ihtiyacın var madem parasıda var o zaman sana harcamalıydı. Böyle karsktersizler yüzünden biz erkeklere önyargı ile yaklaşılıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aptallığın ilacı yok boş ver. İyi ki gitmiş , senin yararına olmuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aptal oluyor muyum bu durumda
+1 yılSen kurtulmuşsun ondan farkinda değilsin senin vücudun senin hayatın kimse karışamaz ki buna
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yine etkiliyo
- +1 yıl
Yerinde olsam bunu kendime yaptirmazdim böyle birinide hayatımda barindirmazdim
Soran+1 yılAyrıldık başka kızla zat3b
- +1 yıl
Sal gitsin bence istedigine para yedirsin hadi ordan et bence hayatını anlamadan bazı şeyler yapmış boşluğa düşünce sanada döner bence o zamanda sen kabul etme
Soran+1 yılZaten parayla bitek yanında tutar oda farkında ama
- +1 yıl
hadi ordan et o zaman salla bence
Soran+1 yılSalladım zaten
- +1 yıl
İyi yapmissin keyifler nasıl
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni hiç sevmemiş. Aşko kuşko kızlar her zaman kazanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle o kız da. Peşinden köpek gibi dolanıyor. Ve gerçekten ne fizik ne yüz ne zeka benim kadar asla değil. Tek suçum sessiz efendi ve kendi ihtiyaçlarımı karşılamam parasını yesem böyle yapmicakti
- +1 yıl
boş ver sen çizgini bozma o kızdan tekmeyi yiyince döner sana. Sende o zaman köpek muamelesi yaparsın
+1 yılO öküz hayatınızdan çıktığı için sevinmeniz gerekiyor.
00 Yorumlaboş ver gel biz tanışalım milyoner olmadığı sürece benimle boş olcusemez. Oturur o ağlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseni doğal sevmiyor demekki olabilir seni öyle kabul etmeliydi gidene kapı orada terbiyesizlik bu
00 Yorumla
+1 yılO süs köpeğinden boynuzu yiyince görür dünyayı merak etme sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi gitsin kendine boya küpü bulsun boş ver, adam değilmiş😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kusura bakma günümüzde kimse kimseye değer vermiyor. Veren varken seveni kimse takmiyor
00 YorumlaBıraksaydın o alsin ozm istemem demisssin sende almasını nasıl olacak ozm bu is
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep aşko kuşko prensesler ve şerefsiz erkekler kazanır bu hayatta...
00 Yorumla
+1 yılYani senin adına üzgünüm ama bakımsız olmanın maddiyatla bir ilgisi yok her gün duşunu al kokularini sur losyon kullan çok az makyaj yap vereceğin imaj İnan değişecektir onun için değil kendin için bu kadar herşeyi parayla bağdaştırmamali
01 Yorumla
Soran+1 yılBakımsız değilim. Temiz bi insanım cirkinde değilim. Ama makyaj yapmayı zaten sevmiyorum ve ihtiyacım da yok. Onun dışında kıyafetlerimi o kadar fazla alamam. şu an için idare edecek şekilde giyiniyorum. Onun istediği böyle havalı kızlar olur ya o tarz ve ben şu an için o kadar enerji ve para harcayamam
Ya taktigin seye bak birak seni ohalinle begenen gelsin.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya gerçekten eski sevgilinin yaptığı çok saçma diyemeyeceğim ama saygı duy görüntüden hoşlanıyor. Belli ki güçlü bir karaktersin, bunları aşarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma ben hep aynıydım gelip peşimden koşmasaydı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal kadini daha çok severim. o erkeğe yol ver gitsin işine baksin
00 Yorumla
+1 yılboş ver seni sen olduğun için sevmeyecek insanın yeri olmaz zaten yanında
00 YorumlaBurada senin elinde olan bir şey yok. Hiç kendini suçlama. Kıl, tüy için de evde ağda yaparsın veya kuaföre gidersin.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme. Senin için hayırlısı olmuş. Bir erkek olarak söylüyorum niyeti iyi değilmiş. Çok zarar görmeden ayrılmam iyi olmuş
00 YorumlaSenin için en hayırlısı olmuş, kurtulmuşsun. İleride ayaklarının üstünde durduğunda kendin için doğru kişiyi bulursun.
00 YorumlaNe açıdan bakımsız gördüğü önemli ama bu bir sebep olamaz aptalcaymış
00 Yorumla
+1 yılTabikide bakım önemli ama seni sen olduğun için sevsinler yoksa yol ver gitsin
00 YorumlaBu dediklerini yapmazsan kahvehanedeki Mahmut abiden ne farkın kalacak?
01 Yorumla- +1 yıl
Kuaförüm ve dediklerinin hiçbirini mahmut abi yapmıyor ve kız lazere gitmiyorum demiş sadece eminim temizdir. Çok cahilsiniz harbi ya. Bakımın bsini bilmiyorsunuz. Karın güneş lekeleri için tedavi görmeye kalksa parayı duyunca kavga çıkarırsın burada gelmiş bik bik ötüyon.
+1 yılBunlar masrafsız yaparsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı yim. Havalı değilim. Ve zaten lazer makyaj kıyafet hep para. Onun istediği gibi olmak için para gerekiyo. Onun dışında temzilik ve bakım yapıyorum çirkin de değilim zaten kendi peşimden koştu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam olsaydids sana alsaydı boş ver kurtuldun işte
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alsaydı kimsenin parasını almam ben
Cevap sahibi+1 yılİyi günde kötü günde de hher zaman yan yana olmak. Lazım benim kız arkadaşım öğrenci ona konturunu harçlığıni 2 yıl boyunca yoladim kıyafet her şey aldım ama asla yüzüne vurmadım kendi istemedi ben aldım hepb
Soran+1 yılBen öyle bisey asla kabul etmem. Yemek ismarlasa bile hemen karşılığını veririm
Cevap sahibi+1 yılKurtulduğuna sevin
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. boş ver sen hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılboş ver haketmemis seni. Hangi sehirdesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin kendi bencilligi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. İyi ayrılmışsın bu kalastan
00 YorumlaBi kalıp sabun ve ağda wk bu kadar mı fakirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Giderse gitsin boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gönlü sende değilmiş üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun için terk ediyorsa gitsin
00 Yorumla
+1 yılKurtulmuşsun kardeşim sevin bencee
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılNe hayır
Etmiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat bilgisi dersi
00 Yorumla
+1 yıldeğmezmiş boş ver
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı