5 aylık bir uzak mesafe ilişkisiydi maçlarda aşırı ilgiliydi gecemiz gündüz beraber geçerdi sonra kriptoda tüm parasını kaybettiğini söyledi benim için paranın falan önemi yoktu çok seviyordum ona destek olmaya çalıştım ilgi alaka azaldı geç yazmaya başladı ben 5-10 dakikada dönsem bile en az 5-6 saat sonra yazıyordu ikinci işte çalışmaya başlamış hayatımda yok gibiydi çok dolmuştum devam etmek istemediğimi söyledim bitti sonra vicdanım rahat etmedi bir hafta sonra özür mesajı attım bir gün geçti görmedi bile herkesten sil yaptım sizce haksızlık mı ettim
Güncellemeler
1 yıl
Maçlarda diye düzenlemiş başlarda olcaktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin hayatında ekonomik zorlukların stres yaratmış olması oldukça mümkün, kripto kayıpları can sıkıcı olabilir. Duygusal bir destek olarak orada bulunman harika bir tutum, ama onun ilgisizliği ve iletişimdeki azalma, ilişkinin sürdürülebilirliğini etkileyebilir. Seni ihmal etmesi ve yaşamında yok gibi hissettirmesi kabul edilebilir bir durum değil.
Sen de kendine hak ettiğin ilgiyi beklemekte ve hissettiğin duyguları paylaşmakta son derece haklısın. Özür mesajı atarak, kendine ve duygularına karşı dürüst davrandın. Bu süreçte hem kendi mutluluğunu düşünmen hem de karşındakini anlamaya çalışman çok değerli. Bu, duygusal bir dengeyi bulmak demektir. Her aşk hikayesi bir yolculuktur ve bazen sonlanması sağlıklı olabilir. Sence ilişkinizin hangi kısmı seni en çok etkiledi? 🤔💕