İnstamı verdim diye beni önce engelleyen sonra benden ayrılan sevgilim niye bu kadar zalim?

Arkadaşlarımla geziyoduk o sırada bir erkek grubu geldi betülle konuştular filan sonra tekrar geldiler bizim oturduğumuz cafeye instamızı istediler bende verdim bunu aynen anlattım sevgilime dürüstçe iyi tamam dedi sonra ben mesaj atıyorum çift tık olmuyo pp si de yok. Meğersem beni engellemiş aradım aramalarımda engellemiş instadan da çıkarmış beni ben bir hafta ona ulaşmaya çalıştım evine gidiyorum yok.

Bir cafede denk geldik bir hafta sonra ben napıyosun diye yakasına yapıştım tabi senin gibi kadınlarla işim yok kaç yaşına geldik uğraşamam hadi yürü git dedi. Bana öyle bir baktı ki içime oturdu o bakışı

Neden bu kadar zalim ki? Şrfsiz adam. Ve ve en kötüsü de ayrıldığımızdan beri her gün onu düşünüyorum her gün fotoğraflarına bakıyorum 🥺 Onu özlüyorum 🥺

Güncellemeler
1 yıl
YA İNSTAMI VERDİM DİYE KONUŞACAK DEĞİLİZ BİR SÜRÜ TAKİPÇİM VAR BENİM HEPSİYLE KONUŞUYO MUYUM SANKİ !!! ?
İnstamı verdim diye beni önce engelleyen sonra benden ayrılan sevgilim niye bu kadar zalim?