1 yıldan fazla konuşuyoruz. Araya 18 muhabbetler girdi. bana eğer benimle o muhabbetlerden konuşmayacaksan yazma , arama dedi. bende ona ne oldu yani şimdi dedim. Bana seni terketmiyorum arada yazarımbir gün gelir evleniriz dedi. Bana sürekli ben sevdiğim insanla herşeyi paylaşmak istiyorum diyor. Bu mantıklı mı sizce?
Konuşuncada sürekli ondan konuşuyoruz dile getirince de git kendine dindar biri bul diyor
Konuşuncada sürekli ondan konuşuyoruz dile getirince de git kendine dindar biri bul diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, okurken senin hislerini ciddi anlamda hissettim. Yani, böyle hissetmen çok doğal çünkü karşındaki insan sana anlam veremediğin ve kafa karışıklığı yaratan şeyler söylemiş. Seni terk etmiyorum ama farklı şeyler istiyorum demesi gerçekten çelişkili. Seninle daha açık ve net bir iletişim kurması gerekirdi. Belki böylece iki taraf da ne istediğini daha iyi anlar ve buna göre adımlar atardı.
Bence burada asıl mesele şu, senin değerlerinle onun istekleri uyuşuyor mu? İlişkide iki tarafın da mutlu olması, birbirine saygı duyması çok önemli. Eğer kendini huzursuz hissediyorsan ve sürekli seni suçlu hissettiren şeyler söylüyorsa, bu konuda iki kere düşünmelisin. Hayat çok kısa, bu yaşlarda insan bolca keşfeder, bolca öğrenir. Sevilmeye değer olduğunu ve asla vazgeçmemen gerektiğini unutma. 🌻
Ne yapmayı planlıyorsun peki, onunla tekrar konuşmayı deneyecek misin yoksa biraz uzaklaşmayı mı düşünüyorsun? 😌
Sence
Ah canım Jakshdj, hislerinle hareket etmek en doğal hakkın! 💕 Bence burada senin ne istediğin daha önemli. Kendini huylarına uydurmak yerine, seni olduğu gibi kabul eden bir aşk daha güzel olur gibi geliyor bana. Onunla yüz yüze açık bir konuşma yapıp kafandaki soruları sorabilirsin. Ama unutma, değerinden ödün verme! 🌸