3 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Sen de diceksin ki dinde senin hakkın 4 olarak sınırlandırılmış ama benimkinin sınırı yok ona göre akıllı ol
Hiç güzel değil, bir şeyin hak olması başka bir şey hakkı kullanmak bambaşka bir şey sana sayfılı olmalı
Bu tür erkeklerde ne buluyorsunuz anlamıyorum? Ne kadar çirkince davranış
Kilo ile ne ilgisi var sen de deki benim de hakkim bende ikinci erkek istiyorum
Sende yap eşitlensin anlasın nasıl bir his m@l bu erkekler hepsi @e
Kilo sorunu var, bende zayıflardan hoşlanıyorum ve eşim kilo verdi.
Sen de aynısını söyle şartlar eşitlensin, bakalım şaka kaldırabiliyor muymuş?
Adam haklı..
Ben de 4 tane alıp temizlik şirketi kurmayı düşünüyorum. 🤣🤣🤣
Erkekler bazen ne konuştuğunu bilmiyor ya surat ifademi tiksinir iğrenir gibi bir bakış yapıp geçiyorum cevap bile vermiyorum Kızdıramayınca susuyorlar
Aşkım dini kullanarak ikinci eş alamaz bunu yapabileceği tek durum eğer zorda olan bir hanımefendi varsa ve ilk eş razıysa yapılabilir aksi halde asla onun dışında sen de aynısını yap ona
Sende bende ikinci koca alırım de bak bakalım hoşuna gidiyor mu
sana bir tiyo vereyim kesin ikinci evliliğini yapmiştir. haberin olsun. erkeklerin bazisi boyle yaptigi seyi şaka yollu söyluyup nabiz yokluyo. zaten gizlice ikinci evliligi yapmiştir üzgunum
Birdaha öyle derse bende senden daha yakisikli birisini bulsa idim onla evlenirdim dese idin keşke
Bir daha soylememesi konusunda uyar bir daha yaparsa annesiylr konuş. Duzelmezse boşan.
başta şakasına yapmiş olabilir ama inan belkide seni yumuşatmaya çalışıyordur erkeklere kesinlikle güvenilmez tepkini koy
Konuyu kilona ve boyuna bağlaman ;( bi an kendimi gördüm kendine bağlama asla karakteri bozuk olan her türlü yapar sen kendine değer ver hatta boşa
Şaka yapanlardan hiç hoşlanmıyorum iğrençler bide pişkin pişkin gülüyorlar
Aynala belki yaptığının ne kadar sinir bozucu bir şey olduğunu anlar sevgili olsa ayrıl derdim
yok artik sakanin da bir dozu var. rahatsiz oldugunu soyle devam ederse yol ver boyle sey olmaz
kocana ders vermek istersen seni prensesim yapabilirim benimde karım var olsun dış dünyada özel bir dünya takılırız ara sıra haha
@savas_melegi dinen böyle var dersin sana selam çaksam evlisin dersin kendine müslüman olma o zaman tanışalım gel :D
Şakayı çirkinlestir erkek şakası yap bakalım nasıl oluyormuş şaka öyle yapılmaz böyle yapılır akıllı olsun ben sinir oldum burada
Balık etli olman daha iyi aslında ama böyle şaka olmaz
Boşa , koy kapının önüne, git kime gidiyorsan de. Saygısız bir canlıyla hayatını heba etme
Her şakanın altında bir gerçek vardır. Dinsel hakkına başlatmasın şimdi
Her sakanin altinda bir ciddiyet vardir oyle de ona
Her seyi gectim senin DE ulas a aklin gidiyir demek resmen itiraz cumlesi.
*itiraf
Senden izin almadan 2. Kadın alamaz zaten dinen
Her şakanın altında bir gerçek var unutma derim..
Ayrıca nabzını ölçüyor senin bence.
Boşan direkt ya da konuşma bi süre evlenmeden önce bu yüzden iyi tanımak lazım
Sende nolmuş ya evlensen bende seni boşar yenisini alırım de şakaya vur
Bir ara abim bunu yengeme yapıyordu şakaydı ama hoş değildi. Yengemin de rahatsız olduğunu farkettim ve yengem sana aynısı dese hoş olur mu diyince abim kızardı bozardı bir daha da bu şakayı yapmadı.
Kocanın aklında çok çılgın fanteziler var, neler olduğunu söylerim ama burası yeri değil
Erkeklere 4 tane sınır belırlenmıs ama bıze belırlenmemıs go girll
niyeti var gruba falan bence. çok kötü. kırıcı. karsına al sertçe konuş
Muhtemelen erken boşalıyordur zaten şimdi biri daha olsa falan de. Kızınca şaka yaptım dersin
cahil Bir adamla mi evlendin ne biçim eğitimsiz biri gibi konuşuyor
Dalga gecıyor bence hiçte hoş değil bole demesi eşinin
rahatsız olduğunu belirt bu durumdan hoşlanmadığını söyle eğer yapmaya devam ederse şaka yapmıyordur
Yaşı kaç ergen eşinin
37 yaşında
Çok abartmış
Şeyde diyor ulaş çıkınca televizyon da o şöyle bu böyle diyorsun diyor
O kim
Ne oldu kıskandın mi dedim o da ne alaka filan dedi dedim ben evliyken gidip evlenmem sen gidersin evlenebiliyosun tabi canım sıkılır bana bunu yapınca
Oyuncu ya ulaş Ulaş Tuna Astepe
Bozuluyorum artık de bu şakalara
şu an 30 yaş ve üstü aşırı ergen sevgi ilgi istekleri 12-23 yaş erkeklerden beter... Yakışıklı genç erkek alsaydın keşke aranızda yaş farkı kaç
Kocam çok aşırı derecde değil de yakışıklı biraz ulaş Tunaya andırıyor 10 yas fark var 🤣
Ulaş tuna astepe yakısıklı değilki 😀 sen anlat karadeniz dizisini takip eden kitle onu baya abarttı... Şiddet gören bir kadını korudu kolladı ezdirmedi... Sevdi bu yüzden tip olarakta kadınlara olağanüstü yakışıklı geldi... Olay bu... Karakteri sevdiğimizde fiziksel görünüm yüceliyor kadınlar için... O çocuğun numarası yok
Net sınır koy gülmeden ve biraz sinirli bir şekilde
Boşanma ile tehdit et aynı şeyi yaparsa
o zaman sende ona yap aynısını
Her şakanın gerçek yanı var
Şakası bile olmaz benim eşimde bana öyle der sonra bende gülerim oda sonra şaka yaptım der
Biraz g... vatlık var gibi.
Böyle şeylerin şakası olmamalı
Bence hiç hoş değil
yakında boşar bu seni
Sende bende 2. Koca alayım o zaman de
Boşasana bunu yaz, daha ne yapması lazım
Oo seni aldatiyordur bu
Kac yildir evlisin
İleriye dönük hazırlıklı yapıyor yoksa 😂
O nasil saka adamlık. mi o ya
karşına al konuş
adam bulmuştur bak buraya yazıyorum