2.5 senelik evliyim hamile kalamıyorum ve eşim geçen gün senden çocuk olmuyor bir de başkasıyla denesem mi dedi ister istemez zoruma gitti kızdım 2 3 gündür konuşmuyorum (yaşım 26)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Terbiyesizmiş eşin kusura bakma. Demek böyle bir adam baba olmayı haketmıyor ki olmuyor vardır her şey de hayır. İnsallah anne olursun Birgün ama
İkimizin olsun istiyorum ama gerçekten kırıldım
Bilmiyorum ama ben o sözü duysam bitiririm herşeyi
Odaları falan hep ayırdık biraz evden uzaklaşsam mı ki
Üzüldüm senın için haketmediğin bir şey olmuş. Şimdi adamın tavrını sen bilirsin uzaklaşırsan daha haklı konuma sokarsa ya kendini
Yapsın kimle çocuk yaparsa beni gözden çıkarmış belli insan aynı evdeki karısı ile 3 gündür konuşmaz mı özür dilemez mi
saka varsa gercek payi da vardir. ve hassas bir konu saka yapilcak sey degil yani
Dediğinde sinirden gözlerim doldu ağlamayacaksın inşallah bunun için diyerek güldü çok kırıcı
kesinlikle ayip etmis cok kirici.. yani cidden bu konularin hassas oldugunu dsunemiyor mu ya
Belki de sorun onda çok isteksiz kendisi
sper. olcumu filan yaptirdi mi?
Hyr
belki sorun onda o da gitsin doktora
3 gündür konuşmuyoruz
o istemiyo mu cocuk?
Ama dışarısı yanıyor. Ve her şakanın altında bi gerçeklik payı vardır
Biliyorum ben çocuğumuz olsun diye o kadar uğraşıyorum yaptığı ayıp ya
Eşin yanlış yapmış, belki o kusurlu çocuk konusunda.
Yumurta üretimim az olduğu için döllenmiyor olanlar
Olabilir eşınin böyle demesi gerekmez.
Evet
Her şeyin çaresi var bence üzülme..
Öyle tabi hala özür bile dilemedi eve gelip yemek yiyip uyuyor
Bence eşinin saja söyleyemdikleri var şakaya getirip söylemiş.
Anladım zaten 3 gündür bu kız üzüldü mü kırıldı mı niye konuşmuyor der insan gönlümü alır
Yaşayıp göreceksin.
Erkeklerin çoğu illa bu gibi şakaları yapıyor ya. Ama bu durumda hiç hoş olmamış. Birde sorunun sende olduğu ne malum yani.
Yumurta üretimim az
Anladım, pardon eğer seni kırdıysam 🙊 bu yinede karşıya böyle deme rahatlığını vermemeli. Daha yeni evlisiniz, hemen pat diye olmuyorki çocukta.
Kendi beceremiyor tamam bende sorun var ama yumurtlama dönemimi takip ediyorum şuana kadar hamile kalmam gerekiyordu doktoruma göre
Bu işler keşke doktorla olsaydı, onların demesine göre benim arkadaşımın çocuğu olamazmış ama kız doğurdu. Rabbim dilemeyince hiçbir şey mümkün değil. Eğer bir çocuğun bu dünyada yaşayacağı ömrü, yiyeceği rızkı varsa doğar. Yoksada ne yapsan nafile. Eşin senin kalbini kırmış ama farkında olup tamirde etmesi gerekirdi.
3 gündür konuşmıyoruz
Evlenmek ne kadar mide bulandırıcı
Hak veriyorum son 2 3 gündür sana sinirlerimi bozdu eşim
Döllenme neden olmuyor
Yumurta üretimim az yumurtlama dönemimi. Takip edip çalışıyoruz ama o çok isteksiz
Belki sorun ondadır, Aslında sorunun kimde olduğunun da önemi yok, Olmuyorsa nasip nismet, Ben bir erkek olarak bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum, Bak benim yaşım 33 bekarım ve hala bakirim, Gerçi benimki biraz da utangaçlıktan ama sonuçta öyleyim, Evlenmeden de düşünmüyorum, Bırak ki eşime öyle şeyler söylemeyi
Doktoruma göre şuana kadar hamile kalmam gerekiyordu
İlişki sonrası belinin altına yastık koyup poponu yukarıda tutarsan döllenme ihtimaliniz artıyomuș, Bi dene istersen, Bi süre öyle beklemen gerekiyo ama yarım saat kadar
Alakası yok bilimsel bir yöntem değil o araştırdım
Bide kadınlar adetten birkaç gün sonra ilişkiye girerse yine döllenme ihtimali artıp hamile kalabiliyomuș duyduğuma göre
Yumurtlama dönemi deniyor ona takip ediyorum onu
Hamile kalamayacak bir durum imkansızlık yok sadece karşılıklı istek gerekiyor
Bide birkaç gün bekleyip öyle ilişkiye girmeniz gerekiyormuş, O zaman yumurtalarınız daha verimli oluyormuş ve dölleniyormușsunuz
Sorun belki de eşimin isteksiz olması :)) bilmiyorum gerçekten
Ben bekarım ama mesela bir gün bile otuzbir çekmesem ertesi gün su gibi şeffaf oluyo dölllerim
Spermlerim olgunlaşıyo, Ordan da biliyorum
İsteksizlikle alakasını anlayamadım, Sonuçta içinize boșaldığımız zaman döllenme gerçekleşip hamile kalmıyo musunuz
Bunu ilk defa duydum ve şaşırdım
İsteksizlik spermin yumurtaya ulaşmasını belirler
İstek ya da isteksizlik*
Bunu hiç duymamıştım, Çok şaşırdım
Spermimiz vajinaya aksa bile eğer biz isteksizsek döllenme olmuyo mu yani
İçinize boșalsak bile mi
Ben biraz araştırdım öyle
Çok tuhaf gerçekten
Sonuçta döll içine akıyo, Normalde hamile kalman lazım, İsteksiz olunca spermler mi ölüyo ya da kalitesi mi düşüyomuș
Derdi başka
🥺
Çok haklısın
Sonsuza kadar konuşmayacak mıyım ne yapim ben buna ders olsun
Yani ne denilir ne yapılır bilemem ama insanın gururunu yerle bir eden bişeydir bu
Evet sanki ben istemiyorum anne olmak kırıcı konuşuyor
Bayağı kırıcı hemde
Onun yüzünden olmuyor of isteksiz olmuyor işte 2 gündür neden anne olamıyorum diye ağlıyorum psikolojiöi bozdu okulda derse kafamı veremiyorum
Bi tedavi olun ve çok kafaya da takma üzülme kendini yıpratma
İstemiyorum artık özür bile dilemedi kırıldığımı biliyor
Ayıp
Kırıldım biraz gülerek dese bile her şakanın altında bir gerçek yatar
Bencedee
Ayrılık sebebi bu
Ver gazı ver
Ciddiyim