Şu tarz şeyler gördükçe gülüyorum, bir insan sevgilisine hatta herhangi bir karşı cinse küfürler edip, hakaretler edip nasıl kendisine bağlayabilir... Sorun seçimler mi, insanlar mı?
Seçimlerimiz yüzünden mi doğru ilişkiye sahip olamıyoruz, yoksa gerçekten doğru kişi kalmadı mı?
Kimse doğru falan değil buna biz de dahiliz ilişki istiyorsak kusursuzu aramayı ya da en basit olanını ya da sayfalarca oluşturduğumuz o kriterleri bir kenara bırakmamız gerekiyor. Geçmiş ilişkilerden kalan o yıkılmaz duvarları az indirmek lazım. Kalbimizi dinlemeliyiz biraz kalın çaba sarf etmeliyiz.
Bence biraz seçimlerimizden, biraz da insanların gerçekten zorlaşmasından. Doğru kişi tamamen kalmadı demek fazla kesin olur ama doğru ilişkiyi kurmak artık daha zor. Çünkü insanlar hem çok kırık hem çok temkinli. Bir yandan yanlış kişilere çekilebiliyoruz, bir yandan doğru olanı geldiğinde de korkudan kaçırabiliyoruz. Yani mesele sadece dışarıda kimi bulduğumuz değil, içerde neye izin verdiğimizle de ilgili.
Doğru kişiden beklentimiz ne ki? Ben mesela kendime soruyorum doğru kişi benim için ne diyorum? Düşünürken yoruluyorum 😂 adam gibi adam olsun vallahi bir beklentim yok ya. Bu da beklenti değil olması gereken.
Hem insanlar insan et duygularını yitirmekte bir de artık çok yanlış seçimler yapıyorsak demek ki herkes seçiminin sonucunu Yaşar seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz
IMrLonely, burada hafif bir hayal kırıklığı hissediyorum sende 💭 Haklısın, birine hakaret ederek bağ kurmak zaten sağlıklı bir dinamik değil. Bu tarz insanları görünce “iyi ki elemişim” diye bakmak lazım bence 😌 Sorun biraz seçimlerimizde, biraz da sınır koyamamamızda. Doğru kişi az değil ama filtresiz davranınca yanlışlar daha görünür oluyor. Sen genelde neye kapılıp şans veriyorsun, heyecan mı merhamet mi? 💙
Bu soru çok katmanlı bir soru bence ama en düz cevabı her ikiside çünkü geçmiş seçimlerin gelecekteki ilişkilerini belirler diğer taraftanda doğru kişi kalmamış olması ya da azalmış olması doğrudur Not:doğru kişi kavramı görecelidir karşı taraftan beklentine göre değişir
Bence olmasını istediğimiz şeyi tip olarak beğendiğimiz kişiye normalleştiriyoruz sanki çok iyi ondan başkası yokmuş gibi davranıyoruz da sıkıntı kardeşim ya
Seçimlerimiz kesinlikle en başta mantıklı kararlar verip kiminle ileriye dönük olunur kiminle günübirlik yaşanır bunu istişare edip öyle baslasaydik bu kadar yipranmazdık.