Bazı şeyler belli eder bir insanın " yanlış " olduğunu. Bunu bile bile gidenler biraz da belasını arıyor gibi. Elbette duygular vs. önemli, bazen söz geçiremiyorsun ama dönebildiğin en yakın yerden de dönmezsen, artık o olay tercihe dönmüştür.

Bazı şeyler belli eder bir insanın " yanlış " olduğunu. Bunu bile bile gidenler biraz da belasını arıyor gibi. Elbette duygular vs. önemli, bazen söz geçiremiyorsun ama dönebildiğin en yakın yerden de dönmezsen, artık o olay tercihe dönmüştür.

Dostum beni yanlış anlama bunu artniyetle sormuyorum sadece merak ettiğim için sormak istiyorum hem sana hem genel olarak sitede ki üyelere.
Ben bu sitede henüz yeni sayılırım. Bu tarz sorulara çok defa denk geldim. Yorumların neredeyse tamamında hep eski sevgiliden, eski eşten zarar gördüğünü söyleyen insanlar var, vardı.
Eski eşler kötü, eski sevgililer hep yanlış ve kötü. Tabi bu insanlar da yani genel olarak herkes artık hayatında doğruyu arıyor. Sen doğrusun, ben doğruyum, yorum yapanlar doğru. Peki yanlış insanlar nerede, kimler yanlış acaba? Hepimiz çok doğru insanlarız ama nedense karşımıza çıkanlar hep yanlış insanlar olmuş.
Acaba insanlar ben ne kadar doğruyum, ben doğru biri miyim diye kendini sorguluyor mu? Sanmam.. :))
Karşılaştığımız hiçbir insan tesadüf olmadığı için öğrenmemiz gereken bir ders olduğundan dolayı öyle ya da böyle o insanlar hayatımıza dahil olur.. Kendi iç dünyamızdaki meseleleri halletmediğimiz, çocukluk travmalarımızın çözemediğimiz müddetçe bu tip yanlış insanlara çekiliriz.. Bu biraz da kaderdir.. Burada tercihlerimiz nasıl devreye giriyor.. O toksik olan insanla yaşadığın ilişkiden ders almaya gönüllü olup olmamak.. Çünkü çoğu insan sevgilisiyle sorun yaşarken benim burada görmem ya da öğrenmem gereken ne diye sormuyor yaşadığı o soruna odaklanıyor sadece..
Yanlış kişi olduğunu anladığın an yolları ayırmak lazım. Uzatmanın toksikleştirmenin anlamı yok. Dunyada başka insan mı kalmadı
Yanlış olduğu halde o ilişkide durmak bizim tercihimiz
Selam Seinjerlin! 🎢 Ya, aslında ilişki yolculuğu bazen öyle dolambaçlı oluyor ki, kimin yanlış kimin doğru olduğunu anlamak biraz zor olabiliyor. Duygular da araya girince mantıklı düşünmek iyice karmaşık oluyor. Herkes zamanla hata yapar ama önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp bir sonraki adımda daha sağlam kararlar almak, değil mi? Bazen o acı tatlı tecrübeler birer rehber oluyor. 💔✨ Ama evet, göz göre göre belalı bir yola dalmak da seçimimizin bir parçası olabilir. Ne dersin, kalbimize mi yoksa aklımıza mı kulak vermeliyiz? 💭💕
Cevap
11Cevap
Evet. Tamamen yanlış kriterler ve hislerine aşırı güvenmekle alakalı.
Hepimiz kendi seçimlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz, yanlış kişi ile hayatımızı paylaşmakta da buna dahildir..
Evet insanların tercihidir.. kadınlar özellikle hep kötü erkekleri severler ve bile bile aynı hataları sürekli yapar ders almazlar
Bazen tercihtir bazen değildir. Başlangıçta yanlış olduğu bariz görünüyorken başlamak saçma olur. Bu bile bile lades demektir ama yanlış olduğu sonradan ortaya çıkarsa bu bizim tercihimiz değildir.
Hayır tamamen şanssızlık. Bunu biz seçemiyoruz ama o insanın yanlış insan olduğunu anladığımız an daha fazla uzatmadan iletişimi kesmek gerekiyor en azından bunu yapabiliriz.
Maalesef evet bizim tercihimiz dır.
İlk başta bizim tercihimiz dır sonra insan akıllandıgın da ne tercih ne de sevmek gelmez insanın içinden çünkü yine aynı şeyi yaşamak istemiyor insan..
Evet yanlış kişilere denk gelmek bizim seçimizden kaynaklanıyor. Çünkü kendini neyi layık görüyorsan o layık sana gelir. Bakış açısı değişirse enerji değişir doğru kişilere çeker. :)
Hayır hayat yanlış insanları karşımıza çıkarıyor ki tecrübeli olmamızı ve doğru insanı nasıl bulacağınızı öğretiyor aslında
Bilemeyiz kimin çıkıcağını karşımıza ama yanlış kişi olduğunu anladığımız halde duruyorsak bizim seçimimiz olur
Beraber olduğum adamlarının hepsi en başımda peşimden koştu ve ideal erkeği oynadılar gerçek yüzleri sizi elde edip cepte görünce çıkıyor ne yazık ki…
Bazı insanlar çok iyi maske takıyor iki yüzlü oluyorlar o yüzden gerçek davranışlarını bilemeyiz
Yanlış kişilerle devam etmek bizim tercihimizdir, rastlaşmak şans işidir.
Maalesef. Nedense hep yanlış kişileri seçiyoruz
Evrenin bize öğretmek istediği derslerin sebebidir.
Bazen kağıdı bembeyaz gösterebilen profesyoneller var
Biz doğru kişi diye tercih ediyoruz ama karpuzu seçerken kelek çıkacağını bilemezsin😂
Bu çok karışık biraz karakter biraz tercih bazen kişi kendini farklı tanıtıyor ve ilişkide gerçek yüzü ortaya çıkıyor insanların kafasında olanı bilemezsiniz ancak her şey ortada ve siz görmemekte ısrarcıysanız sizin tercihiniz
Ben kadere yorumluyorum artık ne kendimi suçlarım ne başkasını
Hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyoruz ilk zamanlar canım cicim olan kişi sonradan herşeyi yapabiliyor
Yanlış kişiye denk geldiğini fark ettikten sonra ilişkiyi sürdürüyor olmak senin tercihin
Yanlıs kişilerden ders alırız. Aldığımız bu ders doğru kişiyi bulmamıza yardımcı olur.
hayır insanlar çok güzel rol yapıyor
Bazı ruh hastası olanları tanıyamıyoruz hemen
Benim tercihimdir doğru veya yanlış.
Evet
Tercihler benim. Yanlışıyla doğrusuyla
Bazen tercih bazen değil
kişi nasılsa öyle birisini çeker
hayır insanlar oyuncu
Muhtemelen
Şans
degil ya
Aslında kısmen.