Gizli Üye(30-35)4 ayYaşını öne katıp niye soruyorsun? Niye böyle kendini küçümsüyorsun? Evlenip ayrılmış olabilirsin. Yanlış birini hayatında tutup bir ömrü ziyan mı edecektin? En akıllıcasını yapıp sana uymayan birinden vazgeçmişsin daha çok uzatmadan. Belki farkında değilsin ama bunları söylemek istedim.
Soruna gelince ;Allah sana beyin vermiş. Kalp vermemezlik yapmamış. Kalp vermiş, beyin vermemezlik yapmamış. Demek ki her ikisine de ihtiyaç varmış ki. İkisini birden vermiş. Neden? İkisini birden kullanman için. Şimdi bize hangisini kullanmıyım ya da kullanayım diye soruyorsun. Sence bu akıllıca mı olur? Senin bir ruhun var bir kalbin duyguların var. Sevmediğin bir insana nasıl katlanacaksın bir ömür. Senin bir beynin var. Akıl süzgecinden geçirmediğin birinin sana uygun olup olmadığını nasıl anlayacaksın? Sırf seviyorum diye mantığına uygun olmayan deli saçması gibi birinin peşine takılıp gidecek misin? Sonra bir ömür birbirimize uygun değ. liz mi diyeceksin?
Her ikisinide harmanla sana hitap eden pişman olmayacağın biriyle evleneceksen evlen. Evlenmek için evlenme!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBen şöyle düşünüyorum: Bir evlilik varsa öncesinde, bu iyi bir referanstır. O evlilik aslında senin hakkında çok şey söyler. Evliliğin kendisi de, boşanmanın sebebi de, ayrılmanın şekli de. Öncelikle ilk evliliğini yaptığında nasıl düşünüyordun, önceliklerin nelerdi/ şimdi neler diye düşünürdüm ben. Sonra ilk eşinde katlanamadığın huylar neydi/ takdir ettiklerin neydi diye düşürüm. Sonra nasıl biri olduğumu ve gerçekten en net haliyle bundan sonraki yaşamımda nasıl bir eş istediğimi enine boyuna listelerim. Sonrasında da 2 yıl sonra heyecanın bittği yerde, saygı ve sevgiyle devam edebilecek kadar mantık barındıran bir kişi mi diye karşakini incelerim.
11 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz sanırım öyle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayMantık ve duygu dengede olmalı sevmediğin bir adamla mantığına uyuyor diye evlenmek bir yerden birbirine katlanmak zorunda kalan iki insana dönüşebilir ölüyorum bitiyorum diye de mantığıma uymayan biriyle de evlenilmez çünkü insan aşıkken gerçekleri görmüyor gerçekleri duymuyor gerçekleri söylemiyor gerçek şekilde davranmıyor aşkın gözü kör görmene engel oluyor ve biz aşıkken dünyayı toz pembe görüyoruz sonra evleniyoruz aşkın pembesi gidiyor neyi kalıyor tozu kalıyor işte o gün sen ve benle tanışıyoruz hoş geldin sen hoş geldin ben
11 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz sanırım öyle oluyor 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayMantığı ön planda olmalıdır. Hele ki çocuğu varsa bunu peşinen ortaya koyup onların menfaatini düşünmelidir. Ha eğer yalnızsa önceki evliliğinden aldığı dersler ve kötü neticeyi de hesaba katarak karşıdaki insanı iyice tanıyıp emin olana kadar karar vermekte acele etmemelidir.
11 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz sanırım öyle oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
r_engarenkyollar, ikinci evlilik bence kalp ve mantığın el ele tutuştuğu yerde güzel oluyor 💞 35 yaşında artık insan ne istediğini de neyi istemediğini de daha net biliyor. Sadece duyguyla gidersen pembe bulutlar dağıldığında zorlanırsın, sadece mantıkla gidersen de içinde eksik bir şey kalır. Sana huzur veriyor mu, güven hissettiriyor mu, bunu sorgulamalısın 🧠❤️ Sence kalbin mi daha baskın şu an?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Duygular yanıltır, mantık şaşmaz abla. Ama duyguda olmalı fakat mantık ağır basmalı bence. Ilk veya ikinci evlilik icinde geçerli.
34 Yorumla- 4 ay
Sanırım öyle oluyor gülüm haklısın ne olursa olsun mantığı elden bırakmamak i gerekiyor sanırım çünkü aşk bir gün bitiyor
- 4 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 4 ayHer zaman duyguları ile hareket etmeli bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 4 ayİçinden geldiği gibi karar vermeli. hem duygu hem de mantık olmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben mantığın kullanılmasından yanayım. insan yaşlanma üzerine yapılandırılmış. yaşlanıyoruz. yaşlandıkça da vakit daralıyor. Arkadaş olarak yaşanabilir, Çocuk sahibi de olunabilir. Evlenilecek ise çok dikkat edilmeli. Tekrar değiştirmeye zaman kalmayabilir.
11 Yorumla- 4 ay
Kimbilir belkide haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence ikinci evlilik kararında mantık ön plana çıkmalı. duygularla karar verip de evlenip sonra ayrılacaklarına üzülmemek için önce kendini sorgulamalı. neden ikinci kez evlenmek istiyor, ilk evliliğinde neleri yanlış yaptı, ikinci evliliğinden ne istiyor gibi. sonra da mantıken karar verip ona göre hareket etmelii
11 Yorumla- 4 ay
Anladım
Gizli Üye(18-24)4 ayBen 22 yaşında bir genç kızım. Kendimi bildim bileli duygularımı hep ikinci planda tuttum. Mantığım hep birinci plandaydı. Bir şey yapacaksam önce mantigima aklıma uyuyor mu ona baktım. Uymuyorsa vazgectim. En iyi yol bu bence. Çünkü duygular insanı yanıltır ve yanlış karar verdirir
11 Yorumla- 4 ay
En güzelini yapmışsın canım mantığı elden bırakmamak lazım 🌺🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
4 ayİlkinde mantıkla hareket edip boşandıysa ikincide duygularıyla hareket etmeli. İlkinde duygularıyla hareket ettiğinde boşandıysa ikincide mantığıyla hareket etmeli ki aynı hataları tekrar yapmasın.
21 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
4 ayDuygu illa olmalı ama ikinci evlilikte mantık daha ağır basmalı ki genelde de öyle olur çünkü gerçek huzurun uyumda olduğunu anlamış öğrenmiş olursun. Aklen uyum çokkk önemli evlilikte bu konuda dengin olmalı
12 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 4 ay
🥰
4 ay35 yaşındaki bir kadın ikinci evliliğinde hem duygularını hem mantığını dengelemeli. Duygular bağ kurmayı sağlar, mantık ise uyum, güven ve uzun vadeli hayat planını değerlendirmeye yardımcı olur
11 Yorumla- 4 ay
Haklısın 👍🥰
4 ayBence ikisini de bir arada değerlendirmek en sağlıklısı. Duygular senin için önemli ama mantığın da hayatın pratik gerçeklerini görüyor. Her iki tarafı da dinlemeni öneririm açıkçası.
11 Yorumla- 4 ay
Evet haklısınız 👍 mantıklı düşünmek gerekiyor sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
4 ayHayatımnda bir değişilik olursa 2. evliliği asla düşünemem ama düşenecke olursan ilk evlilik kararlar etkil olur mantıksal düşünürüm kandim için doğru olanı secerim duuygular deişiyor
13 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz sanırım daha temkinli ve mantıklı düşünmek gerekiyor sanırım
- 4 ay
Hayatımızda sevgi aşlk güzel duygular ama aynı evin içinde mantıksal bir döngü önemli. düşünceler , yaşam tarzı , istekler , madid imkalar vs derken hayat başka yöne gidiyor
- 4 ay
Maalesef öyle oluyor 🥺
2. Yeni bir evlilik için ilk evlilikte ne eksikti ne mutsuzluğa itti ona göre hareket edilmeli gibi. Yine duygu olsun ama mantık ön planda olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun
12 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlilik hiç bir zaman duygusal davranmayı kaldırmaz. Mantık yoksa işin içinde o işin sonu hüsranla biter
25 Yorumla- 4 ay
Sanırım öyle oluyor
- 4 ay
Haklısın aşk çabuk gelip geçiyor mantık baki kaliyor
- 4 ay
👍🙏🧿💞💖
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayMantık=duygular
https://voca.ro/11B6eCMjLmsl13 Yorumla- 4 ay
Anladım Sanırım öyle oluyor haklısın 🥺🙂
- 4 ay
Ne yazık ki
- 4 ay
Peki 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
4 ayKişiden kişiye değişir
Ben kendimden için söylim
50% kalp 50 % mantık ikisi beraber el ele olmalı11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
4 ayBana kalsa ben hiç evlenilmemesi taraftarıyım ama tabii ki herkesin kendi inancı düşüncesi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
13 Yorumla- 4 ay
Çok zor bir karar , ilk evlilige benzemiyor
- 4 ay
Benim anne babam da ben çok küçükken ayrıldılar, annem hiç evlenmedi. Mutlu mesut dertsiz tasasız yaşadık. Karışanımız girişenimiz olmadı. Canımız nasıl istiyorsa öyle yaşadık. 2 abim bir de annem yıllardır yaşıyoruz birlikte. Başka biriyle evlense o kadar rahat olamazdık. Babam başka bir kadınla evli mesela yıllardır, kadın kötü biri değil ama biz hiç gitmeyiz mesela onun olduğu yere rahat olmuyor çünkü. Babam bize gelir ya da dışarda buluşuruz falan ama asla evine gitmeyiz. O yüzden ben evlenilmemesi taraftarıyım ama yine de sen bilirsin tabii ki ablam.
- 4 ay
Doğrudur canım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 4 ayMantığını kullanmalı kesinlikle... tabi duygusu olmadığı sevmediği biriyle zaten evlenmemeli de seviyorsa mantığını dinlemeli
11 Yorumla- 4 ay
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Mantık seni A noktasından B noktasına götürür. KALBİN İSE HER YERE….
11 Yorumla- 4 ay
4 ayMantığını kullanmalı bence duygular hataya sürükler
11 Yorumla- 4 ay
İlkinde neye göre hareket etmişse bu sefer diğerini seçmeli🤗
11 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayMantğıyla tabikide birincide aşkın olmadiğını görmüştür
12 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle 👍 Çok haklısınız
- 4 ay
Saolun
- Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı.
4 ayKeşke hayat duygularımızla hareket edecek kadar adaletli ve güzel olsa ama ne yazık ki mantık
11 Yorumla- 4 ay
Maalesef öyle 😌 haklısın
4 ayDuygu kalmamıştır ki 2 evlilik düşünüyor bu yüzden mantık evliliği daha çok ağır basıyor
12 Yorumla- 4 ay
Sanırım öyle oluyor
- 4 ay
Bencede ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 ayikisi de olmalı. sevgi öncelik olmalı ama mantığı da dışlamamak lazım
11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle 👍
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. yaptığı hataları yapmadan duygularını dinlemeli.
Sonuç olarak kalp sever akıl yönetir.11 Yorumla- 4 ay
Haklısın
Eski fedakarlıklarını, aldığı darbeleri düşünüp ikinci evliliğinde mantık insanı olmayı seçer
11 Yorumla- 4 ay
Sanırım öyle haklısıniz 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
4 ayAklı ile hareket etmeyip kalbini boş veren hata eder
12 Yorumla- 4 ay
Belkide haklısın
- 4 ay
Kesinlikle
4 ayBu soruya sen cevap ver ama soruyu kadın olarak değil erkek olarak düşün?
12 Yorumla- 4 ay
Cevabını bilmediğim için size sordum zaten , bilsem neden soru açayım ki öyle degilmi , siz benimde yerimde olsaydınız ne yapardınız diye size soruyorum
- 4 ay
Ben seni anladım. Ben sana sorunu bir kadın olarak değilde bir erkek olarak düşün dedim. Yani 35 yaşında bir erkek nasıl hareket etmeli. Bence kadın olsun erkek olsun mantığıyla hareket etmeli ilerleyen süreçte de sevgi olmalı çünkü sevgi olmadan o evlilikte yürümez.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayBence mantığıyla düşünmeli duygularıyla zaten bir tane evlilik yapmamış mı
13 Yorumla- 4 ay
Yapmamis , onuda görücü usulü yapmış zaten 😂
- 4 ay
O zaman patlat bir tane duygusal evlilik ne kaybedersin ki
- 4 ay
Dimi ama 😂 ilk olur aşk evliliği
Gizli Üye(18-24)4 ayBence mantık ne kadar duygusal bir insan olsamda hayatımı büyük bir şekilde etliyecek durumlarda mantıklı ilerlerim duygu yarı yolda bırakır
11 Yorumla- 4 ay
Hata yapmamak adına sanırım mantık daha çok devrede olmalı
Gizli Üye(30-35)4 ay30 yaş üstü ilk evlilik olsun ikinci evlilik olsun iş mantığa dönüyor bence
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız sanırım öyle oluyor
Gizli Üye(36-45)4 aySadece duygu ya da sadece mantık ile karar vermek bence doğru değil
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
- 11 Yorumla
- 4 ay
Haha 🤣
Ben mantik kadınıyım, en sonunda o ağır basar.
30 Yorumla
4 ayGidip hırta kekoya asık olmazsan düzgün birini seversen duyguyla
11 Yorumla- 4 ay
😊🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
4 ayDengede olmalı. Aynı yastığa baş koyacaksın, sırf mantıkla hareket ederek evlilik kararı veremezsin. Ama bu yaşında da mantığı kapı dışarı edemezsin. Denge...
10 Yorumla
4 ayHala duygularıyla hareket ediyorsa akıllanmamış demektir
11 Yorumla- 4 ay
Kimbilir belkide
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
4 ayAşk olmadan bir evlilik gider ama insanın kalbini pır pır ettirmiyorsa da bir anlamı yok ama sırf aşk var diye de mantığı elden bırakıp evlenmek olmaz. İkisini aynı kişide bulmak lazım
00 Yorumla Tabiki mantık 😇 bastırcan hasırı 20 dal bilezik kordonu derken adamın canını alıcan 😄bazen benim hatunla kavga ediyoz git diyo kendine yeni karı al bende diyorum yeni karının maliyeti ne kadar sen biliyonmu elindekinin kıymetini bilip hor davranmayacaksın kardeşim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
4 ayDuygu olmadan evlilik olmaz bence. Neden ikisini ikisini bir araya getirmeyi secmiyorsun. Mantıklı bir yola duygunu da yanına alarak girmeyi deneyebilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Yine pembe düşüncelerdeyiz sanırım aday mı var yoksa yani yakın tarihte başıma geldi bu olaya benzer bir durum ve olmadı aşırı üzülsem de şu an ona destek olma yolunu seçtim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence ikisi bir arada olması daha sağlıklı olur. Şunu söyleyim ki birbirini her şey kabul eden ve sevgi saygı güven besleyen birini seç derim. 🌸
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
4 ayne olursa olsun evlilik konusunda duygusallık olmalıdır
çünkü duygusallık olmayan evlilikte bağ olmaz00 Yorumla Ne iki ne ilk mantık yoksa aşk bir yere kadar bence bide senin sevdiğin değilde seni seveni seçersen cenneti yaşarsın
00 Yorumla
4 ay35 biraz mantık yaşı oluyor artık, duyguları tamamen elden bırakmamalı ama mantık daha öncelikli olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Burada birçok etken var. Bu kadının çocuğu var mı önceki evliliğinden yok mu gibi gibi mevzular
00 YorumlaMantığı ile hareket etmeli artık birde çocukları varsa daha da dikkat etmeli karşısındakini iyi tanımalı kimse kendi gibi çocuklarını sevmez sevemez
00 YorumlaDuygularını önemsemeli.
11 Yorumla- 4 ay
🙏🤗
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Yaş 35 ama fizik maşallah
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Artık mantık duyguları bastırmalı ya
11 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
4 ayMantık ağır basar
11 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz sanırım öyle
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Mantığı ile bence
12 Yorumla- 4 ay
Haklısıniz 👍
Gizli Üye(25-29)4 ayOfff bende burada durayım aynı durumdayım. Birde sevgilimle bu siteden tanıştım.
12 Yorumla- 4 ay
Yaaa ciddimisin
Cevap sahibi4 ayEvet ikimizde evlendik boşandık onu çocuğu var birde.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayHer ikisi de ama önce mantık
11 Yorumla- 4 ay
Sanırım öyle haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Herşeyin başı mantık bence
11 Yorumla- 4 ay
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Mantik ve duygular dogru orantılı olmalı
11 Yorumla- 4 ay
Evet haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayMantıklı olması daha hayrına olur.
11 Yorumla- 4 ay
Haklısın 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. İkisini dengeleyip öyle hareket etmeli...
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayÇocuğu varsa mantığı ile hareket etmeli
11 Yorumla- 4 ay
Haklısın 🥺
4 ayDuygular bazen yanıltabilir belli bir zaman sonra mantık devreye giriyor ister istemez
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne