Hayır unutmamalı Benimde hayatımda bir kişi oldu ama evlilik olmadı Basip değilmii demek ki bu yaşlarda nasip olucak belki Neden şu umutlarınızı yitiriyorsunuz ya
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
erkekler böyle biriyle evlenmez gerçekçi olmak lazım
istisnalar var ama genel olarak bakire olmadığımı söylesem evlenmezler kaldı ki 27 yaşında< bakire olsam da inanmıcaklar illa bi şey yapmıştır bu yaşa kadar diyorlar zaten
Ne alakası var ya hiç böyle düşünmüyorum ben 27-28 yaşında evlenmemiş bir sürü kız var hepsi için illa ki bir şey yapmıştır gözüyle mi bakıyorlar O herkes için geçerli değil yani sen öyle düşünme derim sana
sorun yok ya oturup istersen whatsapıma gir Instagram şifresini falan veriyim evin her yerine kamera tak üstüme kamera ses dinleme cihazı tak falan mı dicem sanki güven vermek için birine biliyorum bakire değilim diyince defol git k*şar diceğini yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır unutmamalı
Benimde hayatımda bir kişi oldu ama evlilik olmadı
Basip değilmii demek ki bu yaşlarda nasip olucak belki
Neden şu umutlarınızı yitiriyorsunuz ya
erkekler böyle biriyle evlenmez gerçekçi olmak lazım
Nedem evlenmez ki ilişkiden kastın cünsellikse ve o erkek biliyorsa olmaz tabi ki ama durum sevgililik ise öyle bi kadınla evlenirim yani
evet 27 yaşındayım ve 1 kişiyle cinsellik yaşadım o yüzden evlenemem
Evlenemem olarak görüyorsun ama evlenip ayrılanlar var örnek teyzem 2. Evliliği
istisnalar var ama genel olarak bakire olmadığımı söylesem evlenmezler kaldı ki 27 yaşında< bakire olsam da inanmıcaklar illa bi şey yapmıştır bu yaşa kadar diyorlar zaten
Ne alakası var ya hiç böyle düşünmüyorum ben
27-28 yaşında evlenmemiş bir sürü kız var hepsi için illa ki bir şey yapmıştır gözüyle mi bakıyorlar
O herkes için geçerli değil yani sen öyle düşünme derim sana
onlar yeni tanıştıkları kişilerle evlenmiyorlar liseden üniden beri buldukları kişileri ikna ediyolar anca
Ben kendim için öyle demim sana, herkes değil tabi ama yeni tanışanla da hemen evlenilmez yani anlaşmak önemli
Aynı bende 2 ay sonra 27 yim benimde tek ilişkim oldu. Yoo niye unutsun. Günümüzde evlilik yaşları 30 32 civarında ekonomik nedenlerden dolayı.
nıyıe unutucaksın bakıre degılsın dıye evlenemezsın dıye bır yasamı var?
yani türkiyedeyiz
benım gıbı bırısı cıkarsa karsına bence bunları takıntı halınden kurtarır senı ?
Onemli olan benimleyken zamani gecmisinde ben yoktum
Niye böyle saçma bir düşünceye kapıldığınızı sorabilir miyim?
erkekler böyle diyor zaten
Başkalarının söylediklerine bu kadar takılarak kendinizi gereksiz yere mutsuz ettiğinizin farkına vardığınız zaman bir şeyleri değiştirebilirsiniz.
Neden unutsun ki? Hayat herkes için devam ediyor
kadınlar için öyle değil bakirelik şartı var ve 27 artık yaşlı gözüyle bakılıyor
Bakireliğe takılmamak lazım. 27 yaş artık olgun sınıfına yaklaşıyor ve en iyi yaş diyebilirim.
Ben ciddi anlamda demiştim bakireliğe takılan biri değilim diye
nasil soru bu unut unutma sana kalmis yasla alakasi yok bunun
Saçma neden böyle bir şey düşünüyorsun?
Ay ne alaka ya
gerçekler
Hayır ama çok tedirgin oluyoruz
sorun yok ya oturup istersen whatsapıma gir Instagram şifresini falan veriyim evin her yerine kamera tak üstüme kamera ses dinleme cihazı tak falan mı dicem sanki güven vermek için birine biliyorum bakire değilim diyince defol git k*şar diceğini yani
Yanlış anladın😝😝😝
2. bir ilişkiye başlamakta bahsediyorum
Aklın hep bundaysa sıkıntı yoksa yanına aldığın kisi sana sadıktır zaten değilse zaten ilişkiden hayır gelmez
He kessin öyle olmuştur
Hayır yaaa doğru kişi gelmemiştir
Ne alaka canım ya neden olmasın Allah aşkına ya
Niye unutsun
Neden unutsun
Niye unutsun🙄
bakire değil ve yaşı 27
Olsun
Hayır tabiki
hem bakire değil 1 kişiyle yatmış hem 27. kimse evlenmez ki
Yanlış düşünüyorsun evlenebilirsin