+1 yılBu tamamen içinde bulunduğun şartlarla alakalı. 23-24 yaşında üni bitti atanmadım iş aradım bulamadım evdeyim. üniversitede sevgili de yapmadım. Mezun olunca da kimseyle tanışmadım instagramdan buluşmadım. Bilmiyorum ne olacak. Çok da şeyimde değil a.. m... k
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Evlenince bir bok olmuyo dertler artıyo.
Anlastıgın biri olursa once bir dost hayatı yasarsın kafana yatarsa resmiyete de dökersiniz.
Hele hele TR gibi bir yerde tam aptallık evlenip bunca ekonomik sartlarda sıkıntıya girmek. Evlilik için ayrılan bütce bence yurt dısına tasınma için kullanılmalı..00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Geç olsun güç olmasın hayırlısı olacağı için gecikiyordur. Gibi tesellilerde bulunsam da, kadınlar için belli bir yaştan sonra evlilik daha da zorlaşıyor maalesef. Toplumun genelinde böyle. 30'dan sonra daha zor. Zaten sonra çocuk olması da zor. Bir sürü etkeni var her birini kaleme alırsak çok vakit alır.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki hayır, yaş dediğin evlilik için bi kriter olamaz bence , o duygusal olgunluğa erişmemişsen ve evliliğe ve getirdiklerine hazır değilsen 45 yaşında da olsan erken, ama hazırsan 20 yaşında bile evlenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma cocuk falan icin gecikiyoruz
- +1 yıl
gecikmiyosun, çevrenin sana dayatması bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyide neye yetişecek ki evlenmek şart mı
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Hayir 30 a kadar rahat evlenirsin, 35 e kadar da yine evlenebilirsin. Gec kalmadin hicbiseye. Boyle olumsuz dusunceleri yapistirmayin kendinize. Daha genceciksin. Hayatinda duzeltmen gereken bisey varsa kendinle ilgilen, elbet cikacak birileri. Sen buna hazir ol yeter.
10 YorumlaTabiki Hayır Karşına doğru insan çıkmadıysa elbet bir sebebi vardır. Herşeyin yeri zamanı var. Zamanı gelince karşına elbet doğru insan çıkacaktır. her şey sabır istiyor. Sabretmelisin. Umudunu sakın yitirme! Anı yaşa mutlu olmaya bak Sağlık olsun canım 😘
21 Yorumla
Soran+1 yılinşalah😘
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, geç kalmamıştır. Bu işler nasip, kısmet işleri. Doğru kişi seni bir yerde bekliyordur. Şu zamanda zaten evliliğe ters bakılıyor. Doğru insanı bulmak o kadar zorlaştı ki. Şimdi ki devir zaten almış başını gidiyor.
Bu durumu hiç kafana takmamaya çalış. Umarım senin için her şeyin hayırlısı olur.
Geç kaldım gibi şeyler düşünme, elbet zamanı gelince olur.21 Yorumla
Soran+1 yılZaman geciyor ama
+1 yılYani evet 30 ü geçersen evde kalmış sayılırsın düzgün bir erkek çıkarsa evlen derim yoksa benim kuzen 30 una girdi hep evlenmiş boşanmış adamlar istiyor kuzenimi verdiğim tavsiyeyi dikkate al adamın karakteri düzgün olsun garanti işi olsun arabası olsun yeterli
00 Yorumla
+1 yılGeç değilde seçenek azalıyor be
yani ben mesela 28+ kişilerle evlenmem lazım kafa yapısı olarak
o yaştakilerde ya evlenmiş boşanmış ya hayattan bıkmış veya çok fazla egolu ya da naz niyaz çekemez hale gelmiş
ve böyle erkeklerlede kim evlensin hayatı zindan eder insana00 YorumlaÇok ta geç değil. Hem evliliğin geç kalınmışlığı olmaz. Aileler geç kaldın geç kaldın diyerek acele ettiriyor evlendiriyor sonuç ya esra erol ya müge anlı. Nasip gelir bulur o kişiyi bu işlerin acelesi olmaz
10 Yorumla
+1 yılErkek için çok erken 27 ama kadın için geç kalmak üzeresin. Sebebine gelince kadınların doğurganlık özelliği olması. Otuzdan sonra dogurganlik ihtimalin her geçen gün azalacak ve şu da bir gerçek ki kadın erkekten daha çabuk çöküyor. Otuz yaşındaki erkek ile kadın arasında çok büyük fark var. Ayrıca her geçen gün hitap ettiğim erkek yaşı artacak. Şöyle ki şu anda 30-35-40 yaş arasındaki erkeklere hitap ediyorsun. Yaşın otuz olunca sadece kirklara hitap edecksin.
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında evlilik denen kurumun yaşı olmayacağına inananlardanim ama doğum doktoruyum ve konuya hakimim. 28 den sonra kadınlarda çok azalıyor doğurganlık özelliği. Tüp Bebek tedavileri için alt limit yaş sinirimiz 28dir. O yaşa geldikten sonra durum değişiyor. Ha çocuk düşünmüyorum diyorsa istediği yaşta yuva kurabilir kadın fakat çocuk için evlilikte yaş için geç kalmak üzere
+1 yılherkesin yolu yolculugu yaşadıkları öncelikleri farklı. kimse kimse için kıstas olamaz hele ki evlilik gibi bir konuda. kendim için en uygun yeri zamanı sen belirlersin
10 YorumlaEvlilik yaşla değil başla olur. Evliliğin yaşı olmaz ne zaman kendini evliliğe bir sorumluluğa hazır hissedersen o zaman evlenilir. Ve tabi nasibi de unutmayalım bu işler nasip işi 😉 dur bakalım nasibin ne zaman çıkacak ortaya hakkında en hayırlısı olsun 🙏👍
10 Yorumla
+1 yılBiraz evet yani akademik kariyerle kafayı bozmuş tipler böyle yapar genelde ve iyi birisini bulamazlar da çünkü seçici olurlar aynı şekilde bulucagi erkek sığar dady de olabilir artık 😂
119 Yorumla- +1 yıl
sığır dady mi D:
- +1 yıl
Belli de olmaz ya
- +1 yıl
Sugar
- +1 yıl
Şeker
- +1 yıl
Üvey
- +1 yıl
Para manyağı hediye manyağı ama istekleri giderken lazım jfhfjfh
- +1 yıl
@scottishinannesi yazdığın yazılardan bişey anlamadım
- +1 yıl
Yaş geçmiş diyorum yaş daha karşına cikacak adam da çok seçici olur belki yaşlı olur üvey baba tarzinda birisi çıkabilir evlenmek yerine bilmiyormusun bunları ınstagram'a şey yaz arama yerine bebeto yıldırım bu tarz birisi jdjdjjd yani 27 geç kalınmış bir yaş çok seçici olur uyuşmaz iki tarafta oturduğu için
- +1 yıl
@scottishinannesi belki de haklısında şimdi herkes 30 dan sonra evleniyor
- +1 yıl
Evlenemiyoe sorun orada canım
- +1 yıl
Ekonomi kötü ondan bence
- +1 yıl
Kimisi kazık atıyor altınları alıp kaçıyor kimisi işle kafayı bozduğu ixin evliliğe zaman ayiramiyor kimisi fikir bozukluklarından vs vs geç kalmayın yani
- +1 yıl
@scottishinannesi sen evli misinki
- +1 yıl
Ben evli değilim ama 21 yaşındayım 27 değil
- +1 yıl
@scottishinannesi aynı yaştayız kanka olalım mı😂
- +1 yıl
Olurrr kadınlar genelde buraya erkek için geliyor djdjjd ben de arkadaş arıyorum
- +1 yıl
Attım sana istek
- +1 yıl
Kabul ettim bende yazdım kanka 😂
- +1 yıl
Kız mesajıma neden bakmiyorsun 😂😂
+1 yılkalmamıştır evlenmek için gerekli şartlar kimisi için için erken oluşur kimisi için geç ve herkes evlenecek diye bir şey de yoktur bazılarının payına yalnızlık düşer
00 Yorumla
+1 yılHayır geç değil. Ama tamda zamanları gibi. Asıl biz geç kaldık. Evde de kaldık. Bence hiç canınızı sıkacak bir durum yok sadece varsa seveniniz bırakmayın evlenin derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlilik belli bir vakitte başlanması gereken bir mesai değil. Bu algıyı yıkın öncelikle. 25 erken değildir 50 yaş geç değildir. Evlilik evliliktir zamanı gelince olur
00 Yorumla
+1 yılbunun yeterlilik yaşı yok ya da geç kalma yaşı senin için doğru kişi doğru zaman doğru yaş ne zamansa o zaman en doğrusudur bence hiçbir şey için geç değil
00 YorumlaKime göre? Neye göre? genel geçer toplumsal normlar herkes için uygulanamaz. Evlilik belirli bir yaş zumresine hitap eden bir sosyal birliktelik değildir. 80 yaşında evlenen insanlar var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aliyorum artik kilo
+1 yılEvliliğe yaş sınırlaması koymamanı tavsiye ederim tabiki herşeyin yaşamı tadı belli yaşlarda oluyor ama kendini hazır hissettiğin an evlenmen en doğru zamandır.
00 Yorumlakeyfine kalmış, istiyorsan evlenme hiç.
Yanlış insanlarla olacağına, bekar kal daha iyi.17 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk?
Soran+1 yılNerden bildin bana insanlarin neler yaşattigni😔
Soran+1 yılEvet yaş gectikce hayat daha çok zorlanıyor saanki
Soran+1 yılBuluyorlar zaten kabul etmiyorum
+1 yılben ciddi düşünürsem 23 24 civarı gibi inşallah. ama 27 de geç değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkarıyerın var ıse normal . 30 kadın erkek 35 kadar makbul.
ev hanımı modunda tipsen tohuma kactın bacım .00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki neden geç olsun. Geç olsun güç olmasın ama yaşa takılma gönlüne göre biri olsun kafan rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılLan ben 40 yaşıma kadar bekliycem diyorum 27 geçmi diyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bekliyorsun
- +1 yıl
Neden sorumluluk alayim bekarlik sultanlıktır kadın erkek degismez
+1 yılBen 28 yaşındayım evliliği bırak hiç kız arkadaşım bile olmadı. Ben geç kalmadıysam o hiç geç kalmamıştır.
05 Yorumla- +1 yıl
Sen istemiyorsun ama
- +1 yıl
@parttimesayko İstemiyor olur muyum ya. İstiyorum ama olmuyor.
- +1 yıl
ya birak ben bi iki soruna denk geldim hep istemiyorum falan diyordun
- +1 yıl
@parttimesayko Defalarca reddedilseydin sen de istememeye başlardın.
- +1 yıl
Hem istiyorum hem istemiyorum diyorsun ama 😃
ve bende reddedildim
+1 yıl29 yaşındayım yani sayılır ve evet kendimi geç kalmış hissediyorum. Bir ay önce terk edildim…
01 Yorumla
Soran+1 yıl,😕😕
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl35’e kadar normal. Hea çocuk derdi yoksa o zaman istediğin yaşa kadar bekle dert değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk derdi
- +1 yıl
İlla anne olmak istemek.
+1 yılÇok geç kaldın. Lütfen yalnızlığında boğulur musun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Cahıl toplumun dayatması.. zaten erken evlenseydin hata olurdu emın ol
10 Yorumla
+1 yılseçeneklerinde bir o varsa geç kalmıştır en az 3 çocuk kadar hatta 4 awk püü
10 Yorumlaşu an tam zamanı bence bu ara oldu oldu 😁 sonra insan daha çok seçici oluyor 30 u aşınca
11 Yorumla
+1 yılYoo ne geç kalması eskidendi onlar. Artık insanlar 35-40dan sonra evleniyor
00 Yorumla
+1 yılHer sabah kalktığında besmele çekersen kısmetin seni bulur 😁😂
00 Yorumla
+1 yılEvlenemeyeceğini düşünme vol 8milyon 939bin 724.26 anlamıyorum derdiniz ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ablam gil bu 25-26 yaşında evlendi doğru olan bu zaten
00 Yorumla
+1 yılHayır ya çok genç daha. Millet 40’ta bile evlenip doğuruyor.
00 YorumlaAşkın yaşı yok ki niye geç kalsın. Ama mantık evliliği yapacaksa geç kaldığını düşünebilir tabi.
00 Yorumla
+1 yılYok neden geç kalasın ama ne kadar erken evlensen o kadar iyi
00 Yorumla
+1 yılOoo hemde nasıl geç kalmışın artık sana nine derler😅
00 Yorumla
+1 yılEvde kaldın. Erkeğe fark etmez de kadın için sıkıntı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. 29 oluyorum bacım 10 gün sonra.. hala bekarım... Ben sorun etmiyorsam sende etme. Geç değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şekilde geç değil benim ablam 31 yaşında doğum yaptı.
00 Yorumla Neden geç kalsın. Kadınlarımızı baskıya alan şu düzenin değişmesi lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye ortalamasını yakalamışsın 28 di türkiye ortalaması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahat mı battı niye herkes evlenme kaygısına düşmüş anlamıyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSağlığınız için bu yaşlar ideal 30 ve üzeri olursa sağlık açısından risk taşır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Bence normal. Bende 29 um. Benim işim hepten zor şu saatten sonra nereden çıkacak bu nasip?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunun bir aralığı yok ne zaman hazır hissederse insan kendini evlenir.
00 YorumlaHiç evlenme daha iyi sevgili olunca Bi ton dert oluyo evlenince neler olur kim bilir
00 Yorumla27 geç sayılabilecek bir yaş değil. Kalmadınız evde falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğin hayata bağlı.
3 çoçuk isteyip, 35 yaş üstü anne olmak istemiyorsan ve hala evlenme adayı bile yoksa bu şartlar için geç kalmış sayılırsın.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece örnek verdim🤭
Neye göre kime göre geç? Sen ne istiyorsun hayatta? Bana göre geç ama ben 4 çocuk isyorum ve mümkünse 33 yaşını geçmeden yapmak istiyorum mesela.
şans kısmet
gelen kısmeti güzelse geç kalmamış tır00 Yorumla
+1 yıl30 yas alti erkekler için evet, 30 yas ustu erkekler için hayır.
00 YorumlaEvliligin yasimi olur kanka nezaman istersen ozaman evlen ya da hic evlenme kime ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıl28im geç kaldığımı düşünmüyorum. Zaman göreceli bir kavram herkesin zamanı kendine göre geçer.
00 Yorumla Aynı duugulari paylaşıyoruz merak etmem. sakin ol..çalışan biri ve olgun bilursam olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki geç kalmadın ya böyle düşünme evrende her şey olması gerektiği gibi olur
00 Yorumla Bunun erkeni geci yok.. ne zaman doğru insanı bulursan.. ne zaman içine sinerse
00 Yorumla
+1 yılBence hayır artık insanlar çok değişti düzgün birini bulma lazım kafeye gdiiyor cebinde ki yol parasına kahve içip hava atmak için sosyal medyada paylaşıyor evine yayan gdiiyor bence araştır iyice bol sans sana :)
00 Yorumla
+1 yılValla ben kendimi ne evlenmek icin kuruyorum ne de gec kaldığımı düşünüyorum. Zaten bir yastan sonra karar vermek ve guvenmek zorlastigi icin artik o toplara girmiyorum evlilik fikrini tamamen uzaklaştırdım kendimden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sıkma canını güzel kadınsan sıkıntı etme ben 30 yasındayım
00 Yorumla- Devamını Gör (249)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat