Çok doluyum hangisini anlatsam bilemiyorum, sürekli laf taşıyan her b. k u anlatan biriymiş
Manipüle ediyor yalan konuşuyor inkâr ediyor beni çıldırtacak artık baş edemiyorum çok az kaldı o raddeyim
Çok doluyum hangisini anlatsam bilemiyorum, sürekli laf taşıyan her b. k u anlatan biriymiş
Manipüle ediyor yalan konuşuyor inkâr ediyor beni çıldırtacak artık baş edemiyorum çok az kaldı o raddeyim
Geçmiş olsun herkesin derdi sıkıntısı var herkes birilerine bir şeyler anlatmak istiyor bir şeylerden kurtulmak istiyor bir şeylerden dert yanmak istiyor bir şeyler yapabilmek istiyor ama işte
Yazdıklarından o kadar yorulduğun ve kırıldığın hissediliyor ki… Böyle bir evlilikte sürekli manipüle edilmek insanın aklını, özgüvenini sarsar gerçekten 😔 Sen çıldırmıyorsun, uzun süre psikolojik baskıya maruz kalıyorsun. Önce kendi gerçekliğine tutunman lazım, hissettiklerini küçümseme. Mümkünse bir terapistle konuşman sana güç verir 💛 Güvendiğin birileri var mı yanında, ailenden ya da bir arkadaşından destek alabileceğin?
Cevap
9Cevap
Öyle bir erkek arkadaşımı vardı kurtuldum ohhh çektik
Birini tam anlamıyla tanımadan evlenmenşn acısı sanki
Evlenmeden önce nişan söz aşamasında bu adamları tanıyamıyor musunuz
Çok güzel rol yapıyorlar evlenene kadar seni mutlu eder en değerli kadın sen gibi hissettirir ben de hep öyle olacak sanıyordum evlendik beni cepte gördü birden değişti özüne dönmüş meğer
O erkeklerin çoğunda var maalesef hani evlendikten sonra sevgililik dönemini özlemeyen kadın bilmiyorum. Aşk evliliği yerine mantık evliliği yapmak gerekiyor o yüzden. İlgini çek biraz cepte gösterme evlensen dahi boşananileceğini hissettir
Haklısınız ben de çok şaşkınım geçen gün kayınvalidemi aradım telefonda konuşurken bana sen bizim hakkımızda şunu şunu söylemişsin diye döküldü meğer bütün söylediklerimi kelimesine kadar ve üstüne ekleyerek anlatmış karı gibi. Dehşete düştüm
Sizi gazlamak istemem ama oda insanı gerçekten soğutur... Birde kaynananın aramadıda saçma insan eşinin açığını annesine verir mi? Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Anne babası iyi insanlar şükürler olsun ama bu çok farklı baş edemiyorum
O iyi insanları bile bana karşı hep doldurmuş. Bana iftira bile atmış hakaret etmişim.. Allah görüyor herşeyi bana para vermez canı çıkar ama kendi için sürekli para harcar yeme içme zevki çok zoruma gidiyor
Tepkini sert bir şekilde koy ki işin ciddiyetini anlasın. Kaynananda ağzını arıyor gibi geldi bana nedense günahini almayim ama belkide durup dururken anlatmiyordur esij
Neler dönüyor arkamdan bende bilmiyorum ama tek bildiğim şu ki eşim olacak insan kesinlikle masum değil daha neler var anlatamadığım
Eger çocuk yoksa yapma. Para vermeme olayi en kötüsü adam sana değer vermiyor. Narsist bencil kendini düşünen bir tip belli
Sabah kayınvalidem aradı beni motor almış haberin var mı dedi çıldırdım ben çıldırırkende hiçbir şey yokmuş gibi sustu keyfine baktı çok zoruma gitti gerçekten ciddi söylüyorum bunu ama bana asla para vermiyor paraya ihtiyacım olduğu zaman ailesinden istiyor kendi parasını yalnızca kendi için harcar bana bişey yapsın kirk gün yüzüme kakalar ne zaman biz evlendik o zaman gerçek yüzü çıkmaya başladı, çocuk yok Allah'tan
Yaşlariniz kac bilmiyorum ama evliligi yürütebilecek bir kişi değil eşin... Evliyken bekar hayatı yaşıyor. Bir an önce çalışma hayatına atılmaya bak derim. Böyle erkeğin eline bakma minnet dahi etme çocuk sakın yapma kendini kurtarmaya bak eşinide fazla umursadigini belli etme sinirlenme umursamamis gibi yap üstüne düştükçe bunalir ve kendini çok değerli hisseder.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ama ben işe giremem eğer çalışırsam tamamen ev geçiminden ben sorumlu olacağım kendi söyledi bunu ve benim çalışmam da onun işine gelir bana çalışma baskısı boşuna yapmıyor herif ve ilgi konusunda da ondan çok soğudum artık sevgim eskisi gibi değil o da farkında
Yaşımız 21-23
Çok büyük bir yaş değil belki ama en azından olgun olmak için yeterli bir yaş fakat bizim iliskimizde sanki o 5 yaşında çocuk bense terbiye edicisiyim anne çocuk ilişkisinden farksız
Eşin kendi içinde seni küçük görmeye başlamış bile maalesef niye çalışmanı istiyor durumunuz mu yok az mı maaş alıyor? Madem calismani isteyecekti evlenmeden önce söyleseymiş. Soğuman çok normal kim olsa soğurdu
Keşke evlenmeseydim bile dedim hayatımı karartmaya ne hakkı vardı tek istediğim saygı sevgi huzurlu değer verilen bir evlilikti 😥
Çalışmamı istiyor çünkü bencil bir insan evin geçimini ve bana harcama yapmak istemediği için ben çalışırsam bütün parası ona kalacak çünkü
Gecenin bu saatinde derdimi dinlediniz Allah razı olsun anlatacak kimsem yoktu o yüzden siteye girdim ve haberi yok
Keşke deme bilemezdin böyle biri olacağını kumaşını belli etmemiş. Sana harcama yapmak istememesi ne demek yahu? Ben senin yerinde olsam her ne olursa olsun kendmi garantiye almak adına çalışma hayatına atılırdım hani ne mezunusun bilmiyorum ama en azindan bir memuriyet vs dene uğraşın olur onuda susturmussun olursun memuriyete hazirlaniyorum hani hedefim var ugrasim var gibisinden
Estağfurullah anlatın tabikide tarafsız bir bakis açısına herkesin ihtiyaci var
Evet bu sene sonu olacak kpssye gireceğim Allah izin verirse lise mezunuyum..
Kpss çalış muhakkak hem dikkatin oraya yönelir hemde uğraşın olur sesi keser
Çok merak ettiğim bişey var neden boşamazsınki böyle bi erkeği. adam boşanmak istiyoda cesareti yok sen de daha fazla zorlamaya devam ediyorsun sanki dünyadaki tek erkek oymuş gibi
Kurtulman gerek baş edemezsin bir nevi hastalık
sakin ol ve sohbet et
Bunu nasil farkedemedin
Geçmiş olsun güzelim
Rezalet
merhaba size yardımcı ola bilirim sayfama bakın
ee taniyacaksin önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?