- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBu tür duygusal bir süreç zaman alabilir ve herkes için farklı şekillerde ilerleyebilir. Kendinize iyileşme ve kabullenme için zaman tanıyın. Acele etmeyin ve duygularınızı anlamak ve işlemek için kendinize izin verin. Aldatma ve eski eşinizin başkasıyla evlenmesi gibi durumlar, karmaşık ve yoğun duygulara neden olabilir. Öfke, kıskançlık, hüzün gibi duygular normaldir. Bu duyguları inkar etmek yerine kabul edin ve işleyin. Duygusal desteğe ihtiyaç duyarsanız, bir terapist veya destek grubu ile görüşmek yardımcı olabilir. Kendinize önem verin ve kendinizi iyileştirmek için adımlar atın. Kendinizi geliştirmek, ilgi alanlarınıza zaman ayırmak, yeni hedefler belirlemek ve kişisel gelişiminizi desteklemek için çaba göstermek önemlidir. Bu süreçte, kendi değerinizi hatırlamak ve kendinize odaklanmak önemlidir. Arkadaşlarınız, aileniz veya terapistiniz gibi güvendiğiniz insanlarla duygularınızı paylaşın. Onlar sizi dinleyebilir, destekleyebilir ve sizi motive edebilir. Duygusal destek almak, süreci daha sağlıklı bir şekilde işlemek için önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBak canım şimdi herkes üzülme unut filan tabi güzel temenni bunlar ama bu bir travma, yani üzülme unut deyince olacak türden bir şey değil bunun tedavisi iki şekilde mümkün, bir yıllar süren psikolojik destek iki acilen biri ile birlikte olmak ve bunu yaparken de eski kocandan intikam aldığını hissederek yap o zaman beyin kendi içinde durumu esitledigini görüp bu süreçten sağlıklı bir şekilde çıkıyorsun. Yoksa kafayı yiyor insan.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmuşsunuz işte ne güzel. Mutlu olun bundan. Size saygısı olmayan bir adam ile beraberlik olamaz ki zaten. Yakında onu da aldatır çünkü huyu karakteri bu adamın. Asla değişemez. 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim 22 yıllık evliliğim bir kadın yüzünden bitti ve o da beni aldattığı kadınla evlendi. Tek farkım ben boşanali 10 sene oldu. Adamın 2 çocuğu daha oldu. Zor oldu ama kabullenip yaşamaya devam etmekten başka çare yok...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğal bir şey. Büyütme böyle şeyleri. Her erkeğin eşini boşayıp başkası ile evlenmeye hakkı var
00 Yorumla Bu senin hayatın ve hayatına aldığın insanlar yalnızca izin verdiğin kadar sana zarar verebilir. Bugün olduğun sen geçmişte neler yaşadı ve bugünkü sen oldu önce onu düşün. İlk kez mi kırıldın? İlk kez mi üzüldün? Ben her şeyin bir nedeni olduğunu bazı şeylerin bizleri var etmek için başımıza geldiğini düşünüyorum. Bazen yanlış yoldasındır, bir şey sana yanlış yolda olduğunu fark ettirir ve artık o yolu değiştirmen gerekir. Sende hayatında bir şeyleri değiştir. Hayatına yeni insanlar al, yeni bir şeyler yap, kendine yenilik kat.
20 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum maalesef bu durumda yapılacak tek şey onu her yerden engellemek ve bir şekilde hayata adapte olmaktan başka çare gerçekten yok çünkü hayat devam ediyor.
20 YorumlaBitmiş gitmiş bir şey bu
Seni çok iyi anlıyorum benzer durumdan benzer yollardan geçtim ama hep şunu bil onun için seni bırakan başkası içinde onu bırakır boşanmak zor iş sonrasında o süreç zor ama insan ölmüyor hayat devam ediyor ne kadar oldu bosanali ne durumdasin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu görme artık sende bul bitane evlen mutlu ol insanları mutluluğun la kahret o gitsin isterse sultan ile evlensin
54 Yorumla
Soran+1 yılHa diyince biri bulunmuyor ustelik sadece 6 ay oldu bosanali
Soran+1 yılBen ha diyince bulamam simdi ama
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz derler. Onlar geçici mutluluk içindeler er geç ikiside hakkettigini bulucak. Ama bu süreçte senin onları takip etmeyi bırakıp kendini iyilestirmen gerek. İlahi adalete güven 🌸💅
03 Yorumla- +1 yıl
@Seko3261 ?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Isin icinde nelerr var bilemem. Onun yaptigi yanlis hata kimde bilemem. senin adina üzüldüm.8 yillik emek var. cocuk var mı bari. lakin onda olupta sende olmayan ne var. ve sende daha fazla üzme kendini kendi hayatina bakkk.🥺
00 Yorumla
+1 yılAblacim bekle ve gör onlarinda yuvasi tutmicak..
senin yuvani yikdiysa onunkide tutmaz hic merk etme
Kimsenin ahi kimsede kalmaz sen guclu dur hayatina odaklan10 Yorumla8 yılın son 2 senesi onunla geçmemiş olsaydı bu kadar hızlı nikah kıyamazdı. Evli Olduğunu sürede ne kadar ilgisiz, pis, bencil birisi olduğunu sen daha iyi biliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılabla bak Eğer hayatta her şeyi takarsan kafana saçın beyazlar ömrün kısalır bu hayatta her şey ilerliyor eğer sen buna saplantılı kalırsan sen çok üzülürsün bundan 4 - 5 ay önce bende öyleydim birisi bir kötü söz söylediğinde takılıyordum aylarca dusunuyordum neden diye fakat gerek yok önemsemeye hayatında oyunlardaki gibi 2 tuş sokman gerek Next ve continue gerisi pek önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılSenin kıymetini bilmeyen bir adam kimle evlenirse evlensin boş ver takma kafana. Sen böyle herşeyi kafaya takarsan ohoho hayat çile olur sana
013 Yorumla- +1 yıl
Çocuk var mı bu arada
Soran+1 yılCocuk yok olmadi
- +1 yıl
Olmadı derken 🤔 sıkıntı mı vardı yoksa yapmak mı istemediniz
Soran+1 yılOlmadi bebde yumurtaliklarim sorun vardi
- +1 yıl
Allah şifalar versin. Konuyu dağıtmak istemiyorum yoksa konuşacak çok şey varda neyse sonra konuşuruz onları da.
Seni sevseydi ne aldatır nede gidip başka gül koklardi. O yüzden hiç üzülme bence kendi yoluna bakıp mutlu olmaya çalış
Soran+1 yılMutlu olabilecegimi dusunmuyorum artik cocuk sahibi olamadigim icin artik evlenemem bence en azindan hic bir erkek kisir kadin ile evlenmez
- +1 yıl
X per puanın var mı 🤔
Seni anlıyorum saygım da sonsuz görüşüne ama böyle düşünmen yanlış. Çocuk istemeyen bir sürü erkek var ülkemizde bakarsın birisi karşına çıkar çok mutlu olursun 🙏
Soran+1 yılHakkari de yasiyorum ve burada cocuk cok onemli cocuksuz erkege erkek kadina da kadin demiyorlar
- +1 yıl
Nerede yaşarsan yaşa sorun değil. Sende ordan taşın
Soran+1 yılKolaydi bu dedigin ya
- +1 yıl
Ben öneri mi soyledim gerisi sana kalmış
Soran+1 yılYinede sagol ama onerin maalesef gecersiz benim icin
- +1 yıl
X. per puanın var mı 🤔
+1 yılSorun şu. Kocan sende ne aradı da bulamadı, ya da senden beklentisi neydi de karşılanamadı o şey... bence buna odaklanman gerekli.
00 YorumlaGeçmiş olsun.
Eski kocan kaç yaşında.
Sen kaç yaşındasın.
Yeni karısı kaç yaşında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Üzülmeye değecek bişey yok bence boşanmışsin hayatına bak onlar tencere kapak olmuş sen yoluna bak hayatına bak
01 Yorumla- +1 yıl
Bı ilişki veya evlilik bitmisse yeni bir hayat yeni bir sayfa açmak gerekli bunun içinde eskiyi unutup küllerinden dogman gerek
evet seni anlıyorum zor bir durum bende ayrıldım eşimden ama hayat devam ediyor etmek zorunda yıkılmış bir binayı onarıp oturmak zordur ama yeni temeller üzerine kurulmuş bina dimdik ayakta durur sende durmalisin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın tadını çıkar O senden vazgeçmiş madem sen de artık onu unut seni de mutlu edecek birileri vardır elbet
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyen biri için kendini uzme, hayatına devam et, o kadın için senden vazgeçen, başka bir kadın içinde ondan vazgeçer
00 YorumlaAllah seni kurtarmış. Söyle de düşünebilirsin boşa yuvan yıkılmamış hem yuvan yıkılıp hem de onla evlenmeyebilirdi. Kendi hayatına bak geçecek zamanla
02 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atar mısınız?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevin çünkü öyle birinden kurtulmuş sun oksadinda aldatilacak merak etme
014 Yorumla- +1 yıl
Boş biri için değmez sende evlen hayatına bak ya da sevgili ypa işte
Soran+1 yılCocuk sahibi olamiyorum o yuzden bi daha asla evlenmem
- +1 yıl
Bumu dert bende evlenirsem eşime baglatmasini soylicem çocuk falan istemiyorum sevsin beni yeter
- +1 yıl
Bu dunyay acicuk getirip de rezil bir hayat yasamasin
Soran+1 yılHayir ben cocuk sahibi olmayi cok istiyordum esimin de durumu zaten cok iyidi
- +1 yıl
Ya napacan boş ver
Soran+1 yılAnne de olamadim
- +1 yıl
Herşeyde bir hayır ara bende bu yaşa geldim kısmetim kapalı ama actirmiyom medyum ağıt diyenler oldu ne gerek var dedim her şey Allah dan
Soran+1 yılElbet orasi oyle de insan iste yinede istiyor
- +1 yıl
Üzüldüm şeye bak gidersin bir çocuk esirgemeye evlatlık edinirsin emin ol o bebeğe bakmak kendi evladından daha sevap
Soran+1 yılTek basima evlat edinemiyorum
- +1 yıl
Evlenirsem burada kine diyorum
Soran+1 yılO da ya istemezse evlat edinmeyi
- +1 yıl
Takip edermisin
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen seni sevmediği düşüncesine kapılmışın sanki evlendiğinde.
013 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevseydi aldatmazdi zaten
Soran+1 yılEksikti cocuk
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOnu sevdigini
Soran+1 yılSeverek evlendik
Soran+1 yılOnu seviyormus ona asikmis
+1 yılanlamadım evlenmesi mi üzdü aldatması mı üzdü seni?
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadin ile evlendigine gore belli ki onu gercekten seviyor tek gecelik veya gunubirlik seviyesiz bir iliski degil
- +1 yıl
benim anlamadığım tek celsede boşanmışınız ama hala bu seferde evlendiği için üzülüyorsun
Soran+1 yılCunku cok sevmistim onu
- +1 yıl
eski kocana aşkın fazla gelmiş olaki senden vazgeçmiş
- +1 yıl
8 yıl beraberlikleri olmuş. Boşansada eşinin aldatması ve başkasıyla beraber insanda dayanılmaz bir aşağılanma psikolojisi oluşturur. Üzülmesi çok normal. Aldatılmak çok onur kırıcı bir şey sonuçta
- +1 yıl
Aldatılma, duygusal olarak zor bir durumdur ve bunun üstesinden gelmek zaman alabilir
+1 yılOnu takip etmeyi bırak.. sana hiç bir şey kazandırmaz.. merak etme herkes yaşattığını yaşar
04 Yorumla
Soran+1 yılCok mutlu gozukuyorlardi
- +1 yıl
Her şeyin bir sonu vardır. Sonuçta o kadında evli biriyle birlikte oldu yarınin ne olucagi belli olmaz
Soran+1 yılMutluluklari bozulur dimi elbet bir gun
- +1 yıl
Elbette kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
+1 yılÜzülme bir insan aldatıyorsa seninle aldattığı kişiyi de başkasıyla aldatacaktır :D
10 YorumlaBir kez aldatan hep aldatır zaten ve karşı kişi de bundan hep şüphe duyar bundan emin olabilirsin ki evlilikleri hep diken üstünde olacak çünkü hiçbir kadın o kadar rahat durmaz hep şüphelenecek hep kuşku duyacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Allah sabır versin.. Ne diyeceğimi bilemedim ama çok üzücü bir durum..
00 Yorumla
+1 yılben olsam düğününe gider oynarım beyza giyinirdim hemde gelinden güzel olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurtalıklardaki sorun E vitamini eksikliği çekmenden kaynaklanıyor. Pek çok kısırlık vakasının altında E vitamini eksikliği yatar. Aptal doktorlar bilmez çogu. Bilene de sen denk gelmezsin.
00 YorumlaÇok haklısın çok zor dilersen sana atlatman için yardımcı olabilir
00 Yorumla
+1 yılAllah'a havale et seni onunla aldattı ise mutlaka onuda aldatacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de 6 ay önce ayrıldık. Ansızın terkedildim. Saçma bahanelerle. Boşanmam için neler denedi neler. Ben seni anlıyorum. Hala ölü gibiyim ben. Yaşamıyorum
00 Yorumla
+1 yılsen de kendi hayatına bak onla devam etseniz ne olurdu daha kötü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir düşünme artık 😎
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaman geçiyor aşman lazım.. daha karskterli kendi enerjine göre birini bulmalısın
00 Yorumlaboş ver tencere kapak olmuşlar. seni aldatan onu da aldatır merak etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmışsın bitmiş gitmişniye stalklıyon. Kendi hayatına bak.
00 Yorumla
+1 yılTakmayacaksın ya da sende birini bulacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merak etme seni aldattığı kişi varya oda onu fena aldatır zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanızın değerini bilin iyi muamele yapın yatakta istediği zaman itiraz etmeyin bulur birini yol alır
00 Yorumla
+1 yılEğer akıllı kadın olsaydın o adamı değil yanında o sosyal medyada bile takip etmezdin sende sorun var biz napalım nasıl aşarım diyorsun ablam sen manyakmısın çık git işine yaw
10 YorumlaOnun için seni aldatan başkası içinde şimdikini aldatır sen kurtulmuşsun boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. yaşam devam ediyor, onun için nasılsa senin içinde öyle devam etmesi lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kurtarmış boş ver.
Yuva yıkanın yuvası da olmaz hem.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla üzülme boş ver. Bi yerden çıkar yaptıkları. Başlarına bi şey gelir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher hafta 100 kere bu soruyu sorarar asamayacaksin o kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki seni yeterli görmemiş tip ve fizik olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim bilmiyorum çok acı çekiyorsun ama geçecek biraz sabır🌺🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılSende bul evlen canım. onun için üzülmeye değer mi
31 Yorumla
+1 yılboş ver düşünme onu. sen hayatına bak. üzülmeye değmez
12 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim onu
- +1 yıl
anlıyorum. ben de sevmiştim. ama o başkası ile mutlu şimdi sen boşuna üzülüyorsun
+1 yılkötü bi durum ama onla evlendiği iyi olmuş en azından seni kim için terk ettiği belli
02 Yorumla
- +1 yıl
hak etmemiş o sevgiyi
+1 yılGerçekten çok üzüldüm
ama yapacak bir şey yok
çok çok dua et
00 YorumlaHasedden mi yoksa haksızlığa ugramaktanmi canin aciyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. mutlulugu verememissin. bakti yanlis tercih dogruyu bulmus sende yeni birini bul yeni hayat kur
00 Yorumla
+1 yılsenin adına çok üzüldüm tatlım istersen bunu konuşabiliriz
00 YorumlaOlmuş bitmiş zaten seni aldatmış unutaman lazm bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrılmak istedi
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadini seviyormus
- +1 yıl
Takip et ya da özelden yaz soracağım.
+1 yılÇocuk var mıydı
05 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
Iyi bari 8 yili bir kalemde nasıl silmiş
Soran+1 yılIste en agrima gidende bu
- +1 yıl
Gel konuşalım
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver kurtulmussun..
02 Yorumla
- +1 yıl
Ama o buna değmezmiş baksana
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBu dünya neler görmedi ki bu da geçer
010 Yorumla
Soran+1 yılGecmiyor
- +1 yıl
Bu da sana bağlı
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
O nasıl seni bırakıp gttyse sen de onu hayatından herşeyiyle çıkaracaksın onu takip etmeyecek ondan haber almayacak kendine sıfırdan hayat kuracaksın
Soran+1 yılOnu unuturuyum bir gun
- +1 yıl
Unutmazsın ama düşünmeyi bırakırsın
Soran+1 yılBen onunla mutlu olmak istiyordum tek basima degil
- +1 yıl
Ama o seni istemiyormuş yapabileceğin bişey yok , ya tam tersi olsaydı onun seni zorla istemesi senin hoşuna gider miydi yoksa artık kendi yoluna mı bak derdin onun için düşünmeyi bırakmalısın hayat yaşanılacak kadar çok güzel
Soran+1 yılMaalesef o guzellikler elimden yok olup gitti
- +1 yıl
Yani diyecek fazla da bişey bulamıyorum inşallah daha sağlıklı düşündüğün günler yakındadır
+1 yılÖnüne bak degmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl🚬 buna ne yazacağımı bilemedim affet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılabla engelle ve hayatına devam et
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne