- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatılma acısı zamanla hafifler. Kendinize bu süreci yaşamak ve iyileşmek için zaman tanıyın. Sabırlı olun ve duygusal iyileşme sürecinin doğal bir seyir izlediğini unutmayın. Aldatıldığınızda, duygusal bir yük taşırsınız. Duygularınızı ifade etmek önemlidir. Güvenilir bir arkadaşa, aile üyesine veya bir terapiste duygularınızı anlatmak, sizi rahatlatabilir ve destek almanızı sağlayabilir. Kendinize fiziksel ve duygusal olarak iyi bakmak önemlidir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, uyku düzenine dikkat etmek ve kendinizi sevdiğiniz aktivitelere yönlendirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Aldatılma durumu, olumsuz düşünceleri tetikleyebilir. Kendinizi bu düşüncelerden korumak için pozitif düşünce yönlendirmesi yapabilir, kendinizi motive eden, güçlü yanlarınızı hatırlatan ifadeler kullanabilirsiniz. Aldatılmak, kendinizi suçlama eğilimine kapılmanıza neden olabilir. Ancak hatanın size ait olmadığını anlamak ve kendinizi affetmek önemlidir. Kendinize zaman verin ve kendinizi affetmeyi öğrenin. Geçmişi geride bırakmak için kendinizi bağışlayın. Aldatılmayı aşmak için bir terapist veya danışmanla çalışmayı düşünebilirsiniz. Profesyonel bir destek, duygusal iyileşme sürecinizi hızlandırabilir ve size gereken rehberlik ve destek sağlayabilir. Son olarak, aldatılma sürecini tek başınıza aşmak zorunda olmadığınızı unutmayın. Sevdiklerinizle iletişim kurun, destek alın ve kendinize zaman tanıyın. Her birey farklı bir şekilde iyileşir, bu yüzden kendi sürecinizi onurlandırın ve kendinize şefkat gösterin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun 💐..
Bence geçmişe takılı kalmışsın..
Evet zor bir travma hak veriyorum unutmak ve düşünmemek elde değil..
Ne buradaki insanların aklına uyup intikam falan boş bir avuntu zaten boşanmış ve bitmiş bir ilişkinin neyini intikamı..
Bu sadece seni basitleştirir..
Bence yapman gerekenler var illaki;
Önce kendin ol bir kişi için kendini heba etmeme değecek biri değil asla..
Sen duygusal, aşırı değer veren sahipçi bir karektersin bu sebepten ötürü anlatamıyorsun, aynı zamanda mükemmeliyetçi bir kimliksin…
Ama artık bunlarla yüzleşmek gerekiyor..
Ben yine ben demelisin..
Sürekli düşünmemektense negatif olgulardan sıyrılmak için sana iyi gelen sanal bile olsa sohbet edecek kişiler edin..
Ve anı yaşmayı öğren ki yavaş yavaş iyileşecek bir vakit bulmalısın..01 Yorumla- +1 yıl
Çok takılı kalmışsın…
O yüzden ahirette hesap sorulacak zaten. Sen merak etme zamanı gelince bu dünyada hak etmediğin acıyı sana çektirenler bundan pişmanlık duyacaklar ama fayda vermeyecek. O yüzden hesabı bu dünyada kapatmaya, intikam almaya ya da öfkeni kendine, başkalarına doğrultmaya çalışma. Acını yaşa ve durumu kabullen. Olmuyorsa psikoloğa gidebilirsin, uzman yardımı iyi gelebilir ama içindeki ateşin seni yakmasına asla müsaade etme. O ateş, sen diri tutmazsan eğer zaman içinde illaki sönecektir. O yüzden sürekli olarak bu durumu düşünme, ateşe kuru dal atıp diri tutma! Allah'a havale et ve rahatla.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn kötüsü de aldattıkları insanla gelecek kurmaları ve mutlu olmaları ya sjdj çoluk çocuğa karıştığı için kötü olmasını istemezdim sanırım. Terapi alırsın. Bu erkeklerin hepsi bizi hastanelik ediyor ilişki sonrası şaka gibi ahahah
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet en agri da bu simdi onlar mutlular yuvalari var bende hoc bisey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın aldatıyor olması senin suçun değil ki sen üstüne düşen her şeyi sonuna kadar yaptıysan ve bundan eminsen kendini Üzmen gereken hiçbir sorun yok bence. Tam tersine mutlu olman lazım aslında çünkü onun karakteri bozuk da hayatından çıkmış artık kurtuldun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tutkusu sevgisinin önüne geçmiş demekki
Seni aldattığı kadın sana göre güzel çirkin ya da ne bilim cekicimi
Gencmi
Ne farkınız var?
Geçmişi geçmişte bırak önüne bak
18 Yorumla- +1 yıl
Gençlik güzellik fark ile ilgisi yok ki adamın şerefsizliği. Karaktersizliği.
- +1 yıl
@Bellevalia oda senin görüşün
- +1 yıl
@Bellevalia Boşanma aldatma ile ilgili değilmiş bence neden boşanmışlar onu da bilmek gerek
+1 yılÖncelikle kendi hayatına odaklanmalısın psikolojik destek al bir süre sonra kurtulmuş özgür olduğunu fark edeceksin ayrıca yorumlarda bazı o zihniyettekiler işlerine geldikleri gibikonuşmuşlar sorun sende değil aldatan kişi sorunlu kendine saygısı olan ayrılır aldatmaz yani esiklik aldatan da hiç kimse vazgeçilmez değil bunu her zaman söylerim kendin dışında seni üzen kimseyi umursama şu an için mutlu görünebilirler ama o ilişkiden hayır gelmez bence başı iyi olmayan şeylerin sonu kötü olur yuva yıkanın yuvası olmaz derler eninde sonunda aldatan yine aldatır doyumsuzluk var bir kere ama ben inadına boşanmazdım mesela zina davası açardım üzerinde bir şey bırakmazdım o y*llozu da rezil kepze ederdim mahallesinde
11 Yorumla- +1 yıl
Kimseni ahı kimsede kalmaz
+1 yılgeçmişi değiştiremezsiniz ki
ne yaparsanız yapın o orada kaldı
artık bunu aşmalı hayatınıza devam etmeli zaten o hayatına devam ediyor siz neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ki?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlendin mi? Canını yakmak istiyorsan, hayatına bak onu umursama çok güzel bir hayat yaşa. Bin pişman olaun😤
26 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedim ama evlensemde fark etmez ki onun umrunda degil artik
Soran+1 yılSimdi ki esini seviyor
- +1 yıl
Sadece ona inat değil yaşın daha çok genç mutlu olmayı sende hak ediyorsun bence
Soran+1 yılOnu unutamadim ki ben
- +1 yıl
Hayatında yenilikler olmazsa eğer tabi ki eskiye özlem duyarsın canım benim
- +1 yıl
Yeni arkadaşlar yeni çevre yeni hayat yeni bir yol arkadaşı☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendine yeni bir hayat kur. Ne çok sevipte birlikte olamayan insan var. Hemen her insanın böyle bir hikayesi vardır. Hepimizde yaşıyoruz bi şekilde sende yaşayacaksın. boş ver onu
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutmaya calisiyorum onu. ...
Soran10 ayBaskasini sevmeye calistim olmadi
+1 yılGeçmişi yani sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana bişey kazandırmaz sadece kendini uzersin. Ne kadar yorum yapsak da sonuç değişmeyecek.
Düşünmeyi bırak. Unut ve hayatına bak01 Yorumla
Soran+1 yılYine ayni soru yine ben
+1 yılBen karmaya çok inanırım o kadınla da mutlu olacağına inanmıyorum, muhtemelen tekrar kendisi aldatacak ya da aldatılacak karmanın gücüne İnan
18 Yorumla
Soran+1 yılCok mutlulardi...
- +1 yıl
şu an mutlular ilerde ne olacağını bilemeyiz, sen kaç yaşındasın kaç sene evli kaldınız?
Soran+1 yıl29um 7 yil evli kaldik
- +1 yıl
İstersen psikologla dertleşebilirsin iyi geleceğini düşünüyorum, bide yeni boşandıysanız böyle hissetmen cok normal yaşadığın kolay bişey değil, bu zamanlar unutulacak bir olay. Be bence mutlu olamayacaklar ortada kırdıkları bir insan var çunku
Soran+1 yılBen hala hazmedemiyorum bana oyle bisey yapmis olmasini
- +1 yıl
Demekki sen ona fazla gelmişsin eski kocanın kalitesindeki insan o kadınmış kendi gibi düşük insanları seviyormuş, sen donanımlı kaliteli bir insansın kaldıramamış seni, bide bu açıdan bak, ve sana çözüm sunuyorum psikologla konuşabilirsiniz bizim bakmadığımız bir bakış açısı ile sana iyi gelebilir diye hala hazmedemiyorum diyorsun 😅bu olayı unutmak için bir çaba sarfermitorsun ki yaptığın tek şey sadece düşünüp durmak, erkekler bu tarz kadınları umursamaz cekici gelmez, umursamaz kadın erkeği aşık eder, kendine odaklan sporunu yap süslen dışarı çık gez bunları paylaş yeni insanlarla tanış yeni ortamlara gir paylaş bunları, unuttuğunu düşünüp kendi kendini yiyecektir ve göreceksin bunları yapınca sende zamanlar unutacaksın zaten, psikologla konuşmayı da unutma
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Dizel bir araç benzinle motoru çalıştıramadığı gibi, sende bu konuyu aşamazsın, ondan hayatına bak keyfine bak. Ne zamanki ayakların havada başının üstünde yürümeyi becerdin bilki o gün
00 Yorumla
+1 yılAdam aldatmamış! Başkasını sevmiş, seninle boşanmış, gitmiş onunla evlenmiş! Evliyken düşüneceğin şeyleri boşandıktan sonra düşünmenin bir önemi yok!
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken aldatti beni o kadinla birlikteymis
- +1 yıl
Demem o ki “o zaten kafasında bitirmiş bu evliliği seninle evliyken bile” yani ne yapsan da kaçınılmaz sona çare olamazdın! O yüzden takma kafana önüne bak! Geleceği düşünüp anı yaşayamamışsın, geçmişe takılıp bu günü yaşayamıyorsun yani her halükarda yaşamamışsın. Geçmiş geride kaldı gelecek bir esrar perdesi Bu günü yaşamak önemli 👍
Demek ki seni değil onu sevmiş o mutlu olduğuyla sende seni aldatmayacak senle mutlu olacak ve çocuklar yapacak birini hayatına al mutlu ol bak o mutlu kendine yazık edersin sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöz konusu da bu işte. Sen takılı kalmışsın, o hayatına devam etmiş. Bu halde olmanın tek sebebi, kendine saygının olmaması.
012 Yorumla
Soran+1 yılDevam edemiyorum ama hakketmedigim seyleri yasadim
- +1 yıl
Haketmediğin şeyleri yaşaman, seni düştüğün yerden daha da sağlam kalkmana yardımcı olabilir. Fakat sen acıdan beslenmeyi seçmişsin.
Soran+1 yılHayir hicte bile
- +1 yıl
Eee daha ne o halde? Hayatına birini al ve yoluna devam et. Yalnız başına hayatını yaşayıp, eski hayatının hayatını imrenmeye devam mı edeceksin?
Soran+1 yılEvet cunku benim asla sahip olamadiklarima sahip o
- +1 yıl
Sen de sahip olabilirsin. Fakat bir şeylere başlayarak
Soran+1 yılOlamam
- +1 yıl
Adım atmayarak, böyle yaşamaya mahkumsun
Soran+1 yılHayir deniyorum yemin ederim deniyorum ama olmuyor iste
- +1 yıl
Doğru kişiyi bulamamışsın o halde
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti
- +1 yıl
Yani? Doğru kişiyi bulmamışsın diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Üzülecek bi şey yok toparlan hayatına bak adam sana göbekten bağlı değil bu kadar seviyorum ayağına yatarsan olacağı bu
10 Yorumla
+1 yılAllah'a havale et onu ve hayatına kaldığın yerden devam et o nasil şimdi evli mutluysa sende aynısını yap değmeyen bir erkek için üzülmeye değmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. En güzel şey bu durumlarda yalnız kalmamak bunlarını düşünmene engel olur unutursun birileriyle konuş iyi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 senelik sevgilim, 6 yıllık da kocamdı. Aldattı defalarca, sonuncuyla evlendi ama kadın burnundan getirmiş yıllarca ve onu da aldattığı ortaya çıkınca donuna kadar alıp boşandı. Diyeceğim o ki boş ver, Allah'a havale et. Eninde sonunda layığını bulacak. Sabret. İçin soğuyacak. Dua et bol bol.
013 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum iste bana bunu yapmis olmasini unutamiyorum onu bu kadar cok severken hemde...
Cevap sahibi+1 yılBir süre daha böyle devam edecek. Sabret.
Soran+1 yıl2 yildir boyle zaten
Cevap sahibi+1 yıl4 sene öyle geçti benim için. Sonra birine aşık oldum, eskisinin aşk olmadığını anladım ve içim tamamen soğudu.
Soran+1 yılBende yillarca evli kaldim onunla cok ama cok sevdim ondan vazgecmeye calisiyorum ama sonra gecirdigimiz guzel yillar geliyor aklima ona asik oldugum gunler geliyor
Soran+1 yılOnunla kurdugum hayaller geliyor
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik destek almanı tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılBunları yaşayan çok insan var
Soran+1 yılDestek aldim zaten
Cevap sahibi+1 yılSosyal çevren yok mu? Arkadaşlar, yeni bir ilişki iyi gelir. Gerçekten bu zamanları heba ettiğin için kızacaksın kendine. Yapma.
Soran+1 yılSosyal cevrem var ve gercekten onlar ile bulusuyorum yemek yiyorum ama olmuyor iste
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuz var mı
Soran+1 yılCok yok olmadi maalesef
+1 yılOlan oldu sonucu değiştirmez yeni sayfalar aç hayat çok kısa
01 Yorumla
Soran+1 yılAsamiyorum iste
+1 yılİnsanlar açgözlü hep daha fazlasını istiyorlar bazıları sen bunun üstünden en iyi bir uzmanlar gelirsin bir git dene bak gör nasıl iyi gelecek sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişle yaşama Yaşamına daha konforlu hale getirmeye bak ancak böyle güç kazanırsın. Sen ezildiğini gördükçe daha çok sevinir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sende buna takilmayi birakip hayatina bakmalisin seninde cocuklarin olacak ilerde. Sacmasapan seylere takilip hayati zehir etme
00 YorumlaSen haketmedin bu onun ne kadar iğrenç biri olduğunu gösteriyor bir nevi kurtuldun ondan sallamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılHerkes hayatı güzel zannedip yaşıyor ama yaptığı hataları veya eksikleri görmez
Elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor maalesef00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına seni gerçekten seven birisi çıktıgında unutursun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamam
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence kendini bi değerlendir objektif olarak demekki sende olmayan onda olan bişiler warmış ki ona gitmiş adam
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne oldugunu da biliyorum
Soran+1 yılDuzeltemem cunku bu benim elimde degil
Soran+1 yılBen cocuk sahibi olamiyorum adam cocuk istiyor
Soran+1 yılBen bunu hakketmemistim
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Eski de kalmış aşman için bu zamana gelebilmen lazım tekrar
10 YorumlaBu tarz erkeklerin en buyuk korkusu yillarca emek verdigi sahte kişiliklerinin bir gun ortaya çıkması ve karektersizligi ortaya çıkmış sevinmelisin bence hayatına devam et evliligin icinde ruhun duymadan aldatilmaya devam edebilirdin
113 Yorumla
Soran+1 yılKendisi beni aldattigi ile evlenmek icin bosandi
Soran+1 yılOnu gercekten seviyor cocuklari var mutlular
Soran+1 yılKendi gozlerimle gordum mutlular
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim
- +1 yıl
O seni sevmemis demek ki onun sevgisine muhtacsin oshonun da dedigi gibi kimsenin sevgisine ilgisine muhtac olmazsan olgunlasirsin kimseden beklentiye girmedigin gun yara almazsin kimseye bagli kalmazsan kazanirsin... insanlardan her sey beklenir onun icin her an ger sey yapabilecekleri unutma kendini gelistir seni sadece sen birakip aldatmayacaksin onemse kendini
Soran+1 yılO simdi karisi ile cocuklari ile mutlu ben ise tek basima yalniz basima
Soran+1 yılBen boyle biseyi hakketmemistim ama
Soran+1 yılAnliyorum seni
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazı konuları arkada bırakmakta fayda var sizinde önünüzde bir hayat var yaşanması gereken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatım bu senle alakalı değil tamamen onla alakalı. O başlık şeref yoksunuymuş evlendiği sen değil başkası olsaydı onu da aldatacaktı.
010 Yorumla
Cevap sahibi10 aySen iyi misin? Ne demek unutamıyorum? Hayatından kac yil çaldın unutamıyorum deyip? Bir silkelen kendine gel hayat devam ediyor sen hala takılı kaldın geçmişte. O kaybettigin yillar geri gelmeyecek.
Soran10 ayOnun bana hissetirdiklerini bi baskasi hissetirmedi o yuzden
Cevap sahibi10 aySana çok farklı hissettiren seni aldattı. Demek ki onu da hissettirdikleriyle beraber unutacaksın. Ayrıca bu demek oluyor ki sen onu değil sana verdiği ilgiyi sevgiyi unutamıyorsun.
Soran10 ayEvet cunku bi baskasinda bulamadim bulamiyorum
Soran10 ayHer anlamda o baskaydi
Cevap sahibi10 aySen ona takılı kalıp kendine hayati zindan etmeye şartlısın. E yap o zaman ne diyeyim. Sen kendini yeyip bitirirken o da keyfince yaşasın.
Soran10 ayBaskasini bulamiyorum anla iste denemedim mi saniyorsun baskasi ile da denedim olmadi
Soran10 ayHemde sirf onu unutmak icin degil kendim icin denedim ama olmadk iste
Cevap sahibi10 ayO zaman sözlerini dikkatli kullan. Mesela onu unutamadım demek yerine hayatıma alacak birini bulamadım de. Doğru ifade bu oluyor yani. Umarım bulursun ama zamana bırak şak deyince olmuyor gönül işleri
Soran10 ayIyi hos diyorsun da kac yildir da yalnizim ama bosanali kac zaman oldu evlendim evlendim yoksa biliyorum daha biri ile olamam
Öyle karakteri bozuk bir insandan kurtulduğunu için mutlu olup sevinmen gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşman gerekiyor. Yapacağın hiç bir şey yok. Yeni bir hayat kur.
00 Yorumla
+1 yılArtık bunu unut yaptığı pislik onunla beraber kalsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Genelde ikili ilişkilerde eksiklik olunca oluyor bu olaylar ( savunmuyorum )
00 YorumlaSalla gitsin. Hayatini yasa. Ne takiliyorsun adamin yaptigi malliga. Boşanmışsinda zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne bir bardak soğuk su iç aklına getirme başka türlü de açamazsın yapacağım bir şey yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende kendi hayatına bak. Geçmişe takılma boş ver
00 Yorumla
+1 yılAman üzülme diyeceğim üzüleceksin hayırlısı böyleymiş seni haketmemiş kendi gibi biriyle olmuş demek ki psikoloğa gidip terapi alabilirsin en etkili yöntem
13 Yorumla
Soran+1 yılGittim zaten
- +1 yıl
Başka da kafanı oyalicak biseyler bul unutmaya calis 💜
Soran+1 yılCok seviyordum onu
+1 yılÇocuğun var mı bilmiyorum da çalışmıyorsan bir iş bul, çalış. Giyim tarzını, saç rengini değiştir güçlü bir kadın olmaya çalış. Belki sen de gönlüne göre birini bulabilirsin
18 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok isimde yok diger herseyi yaptim ama olmuyor iste onun ihanetini kaldiramiyorum
- +1 yıl
Kendi ayakların üzerinde durmalısın kendini iyi hissedeceksin
Soran+1 yılCalismak istemiyorum maddi durumum yerinde
- +1 yıl
O zaman bir iş kur durumun iyiyse
Soran+1 yılCanim hic bisey yapmak istemiyor
- +1 yıl
Böyle olursan hayatta hiç bir zaman kazanamazsın
Soran+1 yılOnu cok seviyordum ne hayaller kurmustum
+1 yılBen kimsenin ahinin kimsede kalacagina inamiyorum. Karma diye birsey var. Gercekten de cok gordum sonuclarini. Yani sana haksizlik yapani Allaha havale et er ya da gec kotu haberini alirsin 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar mutlular simdi...
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen de evlen sen de mutlu ol. Bu şekilde olduğu sürece o daha çok mutlu olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum eski kocami da istemiyorum
+1 yıladamin aldatmasi senin sucun degil onun karaktersizligi kendini bir erkege baglayarak hayat yasamamalisin onunla dogmadin ki o gidince paramparca olasin ablam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere aldatan bir daha yapar, o da aldatılacak merak etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBosvermek lazım. Allah'a havale et. Unutma yuva yıkanın yuvası olmaz. Kaç yıl oldu olaya?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtme bulma dünyası o adam seni aldatıp bu kadını aldıysa vakti zamanı gelince onuda aldatıp boşayacak yarına kalır ama yanına kalmaz üzme kendini kadının basitliği işte karaktersizligi ne beklicen
13 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum ama cok seviyordum onu hic hakketmemistim boyle biseyi
Cevap sahibi+1 yılHaklısın seni anlıyorum ama üzülmekle bir yere varamazsın ama sakın sende o basit kadın gibi yuva yıkma kendin gibi dul veya bekar birini bul keyfine bak bazen üzüldüğün bişey senin için iyi şeylerin başlangıcı olabilir belki daha kötü olabilirdi
Soran+1 yılHayir asla ben bunu baskasina yapamam
+1 yılboş ver önüne bak sende bul biri evlen kudursun köpek 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlensemde umrunda olmaz ki simdi ki esini cok seviyor cok asik ona
- +1 yıl
Sen evlen bak nasıl umursuyor 😀
Kaç yaşındasın
21 Yorumla
Soran+1 yıl29.
+1 yılÇok fazla takılma seni hak etmeyen biriyle ömür törpüleme
00 Yorumla
+1 yılSonuç odaklı düşün adamı geri almaya çalış alamazsan bırak gelmez demektir
01 Yorumla- +1 yıl
uzulme diyecem ama elinde değil ki o acıyı yaşamayan bilemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı insanlar karakter yoksunu sen de o insan kurtulmuşsun diye düşünebilirsin ben öyle yapıyorum
10 Yorumlaintikam alsan içinde kalmazdı böyle işte
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Demekki onu daha çok sevmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende bulamadiigini o hatunda bulmus sevmis evlenmis. yapacagin bisey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok seviyordum ama...
Cevap sahibi+1 yılkarsiligi ondan yokmus
Soran+1 yılO da beni sevdigini soylemisti ama
Cevap sahibi+1 yılee niye gitti cinsel hayat mi yoktu? ya da kavga gurultu filan mi
Soran+1 yılCocuk sahibi olamiyorum o da cocuk istiyordu
Cevap sahibi+1 yılo zaman cok takilma sebebi farkliymis
+1 yılAdı üstünde eski aşma
01 Yorumla
Soran+1 yılAsamiyorum
+1 yılAdı üstünde eski. Takmasan hani
10 Yorumla
+1 yılSende yenı partnerler bul
00 YorumlaYeni koca yaparak
00 YorumlaAllahundan bulsun zor durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Of vay karaktersiz
00 Yorumla
+1 yılAşıksın sen halen o adama
00 YorumlaSen de evlen unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka ödüyorsa bu hazma yardımcı olur yeterince
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne