İki telefonun var onu iş yerinden asla eve getirmem sevgililerimde ayda 1 veya 2 kez buluşuyorum yakalanmam normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu soru çok büyük ihtimalle troll ama troll olsa da olmasa da şu anda bu yaptığınız şey gerçekten çok yanlış ve inanın bana buradaki hiç kimse kocanızın yerinde olmak istemezdi. Ne olursa olsun, kocanız size kötülük yapmış olsa dahi bu durum onu aldatabileceğinizi göstermez. Eğer artık sevmiyorsanız veya sizi artık taşıyabileceğini düşünmüyorsanız o zaman boşanın gitsin ve boşandıktan sonra da kiminle istiyorsanız onunla takılın. Ama bu adama lütfen artık bunu yapmayın. Yaptığınız şey marifet değil. Adam aldatılacağına ihtimal bile vermiyor çünkü size çok güveniyor yani saf, salak biri olduğunu zannetmiyorum ama siz onun iyi niyetini suistimal ediyorsunuz. Bu kötülüğü ona yapmayı artık bırakıp bir an önce gerekeni yapın ve bir kişiye sadık olma yolunda artık hayatınıza bir prensip getirin lütfen. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYemin ederim seni bir damla suda boğarım, orspu...
Adam sana aptal gibi güveniyor da o yüzden anlamıyor.
Ki aptal olan senin kocan değil, asıl aptal sensin.
Kendini bi b. k sanmaya devam et.
Gün gelecek birileri sana kazığı atacak ve sen yine kocana muhtaç kalacaksın.
Bu soru da doğru değil bence ama yine de yapsan da veya bir başkası yapsa da bu sözlerimi üstlerine alınsınlar.
Ahh keşke bilseydim kim olduğunu, kocanı bulur senin bu orspu luğundan bahsederdim.
Adam seni boşasa da öldürse de haklı vallah haklı.
Senin gibi sürtükler yaşamasın.
Ahh acıyorum yemin ederim, böyle iyi insanlara da hep böyle beyinsizler düşer.35 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne denir 👏👏
- +1 yıl
@oluroluryeriz Erkek bu
- +1 yıl
@Ergünkovboy Önemli olan ağızdan çıkan laftır.
- +1 yıl
@Ergünkovboy kim erkek? 😂
- +1 yıl
Ben. 3 R'li. Ne de olsa mesut komiserim.
O kadar düşük bir karakteriniz var ki hatta o da yok karaktersiz bir insansınız ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten iğrenç bir insansınız da demek istemiyorum insanlara hakaret olur çünkü... Ne yani sizin bu yaptığınız siz kendinizi bir halt mı sanıyorsunuz siz mi değerlisiniz bu dünyada sadece kimsenin ne hissettiği umrunuzda bile değil demi... Ne oluyor yani anlamıyorum başkasıyla birlikte olunca ne oluyor yani sevmiyorsan adamı evlenme arkadaşım git boşan kiminle ne halt yiyorsan ye sonra ne pislik bir zihniyet bu ya...
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemli olan onun anlayıp anlamaması değil, senin karakterini napcaz. Yerlerde sürünüyor kaldır onu müsait bi zamanda. Anca kendini kandırırsın. Hadi o görmüyor görmedi belki de hiç farketmeyecek. Sen önce Allahtan kork be. Az kendinize değer kıymet verin. Bu kadar basit ve ucuz olmayın. Sen önce rahat bir vicdana sahip olabilmek ne demek onu öğren. Yere düşen namusunu şerefini temizle.
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
85Cevap
+1 yıldemek ki adam güveniyor
evini hayatını paylaştığı bir kadına neden güvenmesin
sen bunu yapıyorsun diye çok mu akıllısın yani
tam tersi bence çok zavallısın190 Yorumla
+1 yılAdam sana o kadar güvenmiş ki aldatmayacağını bildiği için seni hiç takip etmemiş kimlerle görüştüğünü neler yaptığını felan Hiç kurcalamamış. Benim Sevgilim yapmaz kafasıyla hemde. Sen şimdi yarın birgün ona "Ben başka bir adamdan hoşlanıyorum. Senden ayrılmak istiyorum ben seni hiç sevmedim. Hep ilgisizdin bana karşı seni başka bir adamla aldatıyorum. Senden boşanıcam." Diceksin ve gözünün yaşına bakmadan gidiceksin. Sen gidiceksin fakat o adam bir daha eskisi gibi kadınlara güvenemicek sevemicek belkide nefret edecek hiçbir kadın görmek istemeyecek belki. Yapamayacaksan umutta vermeyeceksin biz artık aşkla ayrılıklarla aldatmaya ilgili şeyler duymak, okumak istemiyoruz. Karaktersizin önde gidenisiniz Bir laf vardır "Ya ortalığı sevginle inlet ya da geç karşıma adam gibi nasıl sevilir seyret". Biz şimdi sana karakterden bahsetmek isterdik sana fakat kaybettiği birşeyi dinlemek ağır gelir insana 🤷♀️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zekisin ondanPeki eşinde seni aldatıyor ve senin ne yaptığınla ilgilenmiyorsa anlamaması normal değil mi kendi sevgililerinin ne yaptığı ile ilgileniyordur. Ya da sana çok güveniyor böyle olduğuna ihtimal vermiyordur. Trol diyen çok olmuş ama ben olduğunu düşünmüyorum bu soru öyle olsa bile bu şekilde yaşayan çok kadın erkek var. Birde böyle yaptığı ve yakalanmadigi için övünenler kendileri ile gurur duyanlar var. Diyecek birşey yok zaten değişmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAptaldırlar ki, o kadar güvenirler işte.
Sizi linç etmeyeceğim, bu soru aslında bir çok kadının ne yazikki yaptığı, ve de kimi sevgiye, değer insanları artık siz ler gibi kadınlara, çok daha şüpheyle bakmamızı sağlayan bir unsur...
Direkt evlenmeyelim yaşayalım deseneniz, şeffaf olsanız, amenna...
Ancak bu kadar oyun tam sizlere göre performans...
Saf işte, kuzucum, anlamıyor, kim bilir hangi işin de gücünde, kim bilir belki de o da sevgilisinde, çarpık ilişkisin de...
.
..
.
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '10 Yorumla Sonra neden evlenmek istemiyorsun diye baskı kuruyorlar. Kadında utanma bile yok. Utanmasa bunu özel bir yetenek olarak kabul edip kendiyle gurur duyacak.
20 Yorumla
+1 yılOnu bunu birakta senin bu karaktersizliğine ne demeli umarm inşallah bi gun öyle bir şekilde yakalnrsnki kimse dönüp yüzüne bile bakmaz acınacak hale gelirsin kocandan korkmuyorsan Allahtan kork be bunun böyle devam edecegini sanıyorsan yanılıyorsun iki bacakli şeytan kendi pisliğinde boğul cehennemde kavrula kavrula bedel ödeyeceksin hem zinadan hemde kul hakkndan!
10 Yorumla
+1 yılaldatmak acizlik ve zavalliliktir, kocam dedigin adam belkide sandigin kadar kör degildir. belki oda seni aldatiyordur ve bu yüzden umursamiyordur. seven hisseder, anlar. üstelik birde normal birseymis gibi yaziyorsun ya, yazik. mutlu degilsen evliliginde, bosanirsin, herkes kendi yoluna gider.
sana yapilmasini istemedigin bir davranisini, sen baskasina yapmamalisin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda evliyim dediğim halde benle bayıla bayıla konuşan Bi kaç erkek ki bazıları da evli sana çok kaşar oldugunu söyledi. Söyleyecek te.
Çünkü şerefsizliği sadece kendilerine yakıştırıyorlar. Kadın yapamaz 😂😂
Neyse sen yine de yakalanma.
Eşine en azından bunu borçlusun.
Duyup yıkılmasın. İşini temiz gör.22 Yorumla
+1 yılistanbuldamısın
selammmmmm
olgun,
kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini
size çok değer veren biri,
maddi manevi destek olan
çocuk gibi şımartan
Sürprizler yapan
birini isterimsiniz?11 Yorumla- +1 yıl
Konusalim
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Yaptığın çok yanlış belli ki sana güveniyor hemen yapmayı bırak ve kocandan af dile ya da ayrıl yazık adama
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bncede 👍
- +1 yıl
troll inanma
+1 yılSizin gibi karaktersizlerle aynı havayı soluduğum için kendimden iğreniyorum. Umarım cehennem ateşinde yanarsın başına daha kötüsü gelir
30 YorumlaAdam fark etmediyse ya sen öyle sanıyorsundur. Ya da eşinin daha muhteşem planları vardır. Seni uyutuyordur ya da gerçekten seni sevip güveniyordur. 😂
10 Yorumla
+1 yılAldatmak nedir ya insan nasıl bu kadar alçalabilir esin sana güveniyor seni seviyor sen gidip onu nasıl aldatabiliyorsun sevmiyorsan boşanma davası aç sonra ne istiyorsan yap ama karşındaki insanı kandirma evliyken boyle şeyler yapmayın abi sevmiyorsan ayrıl bu kadar basit yazık günah karsindaki seni seven sayan esine vicdanınız nasıl el veriyor. Sırf zevk icin güzel ruhlu insanları harcamayın.
12 Yorumla- +1 yıl
Kocasını aldatmayan kadın yokki
- +1 yıl
@Ergünkovboy karısını da aldatmayan erkek yok ons bakarsan
Karsktersizligini burada soruya dökecek kadsr aşağılık bir insansın. Güvenen insan anlamaz. Senin gibisine nasıl guvenmis anlamış da değilim de.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBununla ovunecek kadar gururunu dusurdun mu gercekten. Yuz karasi. Adam salak oldugundan degil guvendiginden yakalamiyor. Ama eninde sonunda yakalancaksin. Yasattigini ysamadan olmeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılBir an önce hatandan dön daha sonrasında kocamı aldattım yakaladı çok pişmanım boşanmak istemiyorum gibi saçmalıkları soran dolu burda aklını başına al
00 YorumlaGüveniyoruz çünkü birde eşlerimize konduramıyor yakıştıramıyoruz. Çünkü benim içim eşim desiğim insan temiz kalpli iyibir insandır. Böyle şeyler düşüneceğini dahi düşünmem
00 Yorumla
+1 yılKocanın seni aldattıgını ve ya seni artık istemediği ap açık ortada yoksa karımın tenine rkek kokusu bile yanaşsa hissederdğm ben
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSorman gereken kocanın aldattığını anlamaması mı yoksa senin neden evli olduğun halde aldatıyor olman mı?
10 Yorumla
+1 yılKesin kocanda seni aldatigi icin halinden memnundur adam girip çiktigi deligi anlamazmi bu kadarmi mal kocan var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin aldattığını o görmüyor olabilir Allah görüyor hesap vereceğin kişi o olacak ona göre yap yapacağını. Eşin ahirette seni af etmezse hakkını sana helal etmezse Cennet yüzü göremezsin bunu da bil
20 YorumlaAldatmayı sindirdin de neden anlamadığı mı kaldı? 🙄 pişkinliğin bu kadarı..
20 YorumlaAllah'ım nolur trol soru olsun. Bu nasıl bir gaşarlıktır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu nedenle tüm umudum yalnızlıktadır. Çünkü yalnız adam asla boynuzlanmaz...
10 Yorumla Hangimiz kocalarımızı 2 yıldır aldatmıyoruz ki yavrum, sorun etme..
10 YorumlaKocan seni umursamıyor bence yoksa anlaması lazım bence bilemiyorum. Bununla övünüyor musun bir de
10 Yorumla
+1 yılBi yürü git şurdanya böyle trol sorularla milletin midesini bulandırdınız iyice
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılonun da aldatıp senin için aynı şeyleri söylemediğini nereden biliyorsun?
10 Yorumla Senin gibisine Bi denk gelemedim ki buluşup karşılıklı gönül eğlendirelim dhdhdj
13 Yorumla- +1 yıl
@salaksorularyazmayın aynen katılıyorum
+1 yılŞirket kurmuşsun. Profesyonel olmuşsun. Nasıl anlasın? 👽
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam senin a… na sayaç mı taksın kaç defa gir çık olduğunu ölçsün diye nerden bilecek sen iktirmeye devam et 2-3 kişi daha al boş günlerini doldur
40 Yorumla
+1 yılHayaller... Hayatlar...
Öyle bir dünya yok. Er ya da geç anlaşılacak.00 Yorumla
+1 yılHarika bir şey yapıyorsun. Neden tek kişi ile aldatıyorsun sayıyı arttır. Stress test time.
00 Yorumla
+1 yılÇok kafaya takıyorlar aldatılmayı bence abartılacak bişey yok. Canı çeker yapar yani nedir ki.
00 YorumlaSeni sert ve küfürlü becereceksin
Hem de tokatlaya tokatlaya
Seni küçük sürtükkkk00 YorumlaSen bu işin ustası olmuşsun artık 3. uncu ile de götürürsün.
00 Yorumla
+1 yılYaptığın o kadar yanlış ki etme bulma dünyası bir gün bulur seni
00 YorumlaSonra kadın cinayeti anladığım an öldürüm onuda erkeği de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ona anlamasin diye daha iyi ve kiskirtici davranirsin o yuzden o da hersey daha iyi oluyor sanar
00 YorumlaBelki o da seni aldatıyordur. Bu yüzden de seninle ilgilenmiyordur ki görmüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıliçinden geçmeyen kalkmamış, fotoğraf görsen erirsin, sen düzelmezsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çalıştığın para kazandığın için anlamamış gibi durabilir?
00 Yorumla
+1 yılBöyle maceralara gerek yok bence ne kendini ne kocanı yorma. Bu işler için özel mekanlar falan vardır illaki gir birinde çalışmaya başla. Anca doyarsın belki.
30 Yorumla
+1 yılTam bir aptallık, nasıl böyle beyinsiz olabiliyorsun madem istemiyorsun ayrıl onun yaşadığı hayattan nefret etmesine vesile oluyorsun. Burada asıl sorman gereken soru "Benim sıkıntım ne?" Olmalı.
21 Yorumla- +1 yıl
Belki kocanın yapması gereken de sana or*sbu gibi davranmaktır çünkü öylesin, kendinden utanmalısın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. geçen de aynı soruyu sordun sonuçları almak isterdim
00 YorumlaKocanın sana fazla değer verdiğini düşünmüyorum yoksa kıskanır hissederdi kanımca kendi de uslu durmuyor sizin gidişat iyi alan memnun veren memnun 🤔
10 Yorumla
+1 yılNeden bir insan bir insanı aldatır ki umduğun onda değil ise ayrıl gitsin ya ne saçmalık
10 Yorumla
+1 yılKadınlar anlar hemen bu zamana kadar 100 kez boynuzlanmısımdır hepsini de yakaladım...
410 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aldatılan benım burda
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bir de marifet gibi anlatmissin. Tebriksss. Ama esinin guvenini bosa harcayan ve iradesine gakim olamayan insanlar yapar bu tur seyleri. Bizimle degilsin
00 Yorumla
+1 yılYine troll yine troll bıktık ya..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakalanacaksın merak etme sap gibi kalacaksın ortada ezik yalnız ve bir başına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına mı s. ktiriyosn gel bize de s. ktir bari :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşin sana güveniyor ondan dolayı senden şüphelenmiyor özel değilse neden bunu yaptınız sizi asla bunun icin yargılamiyorum mutlu değilseniz haklısınız
00 Yorumla
+1 yılMerak etme o konu şöyle ilerler sen 2 yıldır aldatıyorsan o seni ilk günden bu yana aldatıyordur. Kimsenin hakkını kimse yiyemez. 😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar şeytan olduğundan yskalanmaz ayrıntılı ve ince düşünür
00 Yorumla Tebrik mi edelim bravo falan mı. Kadınlığımdan utandım.
21 Yorumla- +1 yıl
sen değil diğeri utansın
+1 yılNedir bu troll soru merakı kardeşim çok görüş alınca para mı kazanıyorsunuz? Midem bulanıyor şu konulardan
00 Yorumlahala kocami demeyi nasil basarabiliyorsun ya ne aptal biseysin sen cidden bu nasi bi surtukluk amacin ne
00 Yorumla
+1 yılkizlar ayrintili dusunur erkekler basit dusunur o yuzxen kadin aldatmasini bi erkegin anlamasi cok zor
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka 1 alet yetmedi 2 alet zorlar seni be 😂
Maasallah abla sevgilim de degil sevgililerim kac kisiyi ayni anda yurutuyorsun. Biraz da bize birak hakkimizi alma. Kocan sana yeter
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı 2 yıldır aldatıyorum, erkekler aldatıldığını neden anlayamaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım