Güvenip söylemiştim erkek bir arkadaşı var ona söylemiş
O da bana gelip sen evlenip ayrılmışsın o bekar buna rağmen seni istiyor dedi
Bana bu lafı nasıl söyletti
Ayrılmalı mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenip söylemiştim erkek bir arkadaşı var ona söylemiş
O da bana gelip sen evlenip ayrılmışsın o bekar buna rağmen seni istiyor dedi
Bana bu lafı nasıl söyletti
Ayrılmalı mıyım
Cevap
5Cevap
Erkeğin dedikodu yapanı laf taşıyani, sır tutamayanindan hiçbir şey olmaz. Genelde ilişkiler hakkında olumlu tavsiye veririm ama böyle yapan adamdan olmaz. Heleki böyle hassas bir konuda
Bir de ilk buluşmamızdan sonra söylemiş bunu ben yeni öğreniyorum
Evlenmeyi istiyordu anlam veremedim
Öyle ama arkadaşı bunu söyledi ben ağladım arayıp hesap sormadı hiçbir tepki vermedi
Çok doğru ilerde üzüleceğime şimdi ayrılıp birkaç gün üzülmem daha iyi
Bir de daha evlenmeden bu 2. Evlilik muhabbeti varsa ilerde başıma da kakabilir
Hemen kesin yargılara varma iyice düşün taşın. Sana tavsiyem abim, bir kadın boşandıktan sonra ilk sevdiği erkek yüzde doksan yanlış erkektir. Bu hep böyle olmuştur. Bu konuyu yarın tekrar sakin kafa ile konuş onunla. Eğer umursamaz bir hali varsa ayrıl yok pişman ise gerçekten ders almıştır, erkkeler geç olgunlaşır. Ayrılmadan önce iyice emin ol bunun karakteri mi böyle yoksa bir kerelik yanlış mı bu
Abi öyle de ilk saygısızlığı değil ki
Bana sürekli ilk zamanlar çiçek alırdı, arabaya binecekken kapımı açardı sonra bunları kesti ben de şakasına neden kestim dedim bana dediği cümle “oltaya gele balığı yemleyeme devam eder misin” oldu
Sonra şaka yapıyorum dedi
Bu kaç yaşında birisi dediği hoş değil. Bak abim evlenmiş boşanmanmissin korkuların var , en ufak üzüldüğünde psikojisi hemen orayı terk etmeye odaklı.. bunları bilip ona göre davranmasi lazım. Essekten düşeni eşekten düşen anlar diye boşa dememişler. O senin psikojinjni anlayamaz. Ya ona zaman tanıyacaksın ya da kangren olan kolu söküp atacaksın
Ben 25 o 26
Bence şimdiden bitmesi daha sağlıklı
Teşekkür ederim🌸
Yol ver geç Erkeğin kaşarıyla hayat geçmez
Şimdi de ayrılmayalım özür dilerim diye ağlıyor beni sevse bu lafı söyletir miydi
Doğru haklısın
Bence ayrıl dedikodu yapan kardeşim hayır gelmez
Bir de o lafın üstüne arayıp hesap bile sormadı arkadaşına demek ki aynı düşüncede değil mi
Sevmiştim bilmiyorum ama bitti hislerim
Yav bırakıver bak kızım namus mahrem başka bişey bizim yaşama sebebimiz paramız olmaz malımız olmaz icap ederse yatacak yerimiz de olmaz lakin kadınımızın sırlarını başkası ile paylaşmayız iyi de olsa kötü de olsa anladın mı bugün bunu anlatan güzel kardeşim yarın senin yatak odanda yaşadığını da anlatır o nedenle gönder gitsin
Haklısınız teşekkür ederim
Herkes dengi dengine mutlu olur
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin kırılmış gibi geldi bana, çünkü güvenip söylediğin bir şeyi başkasından duymak insanın içini cız ettirir 💔 Sen ona özelini açmışsın, o da gidip üçüncü kişiye anlatmış. Asıl mesele evlilik değil, güven meselesi. Üstelik arkadaşının sana o cümleyi kurması hiç hoş değil. Sen şu an daha çok ihanete mi kırgınsın, yoksa saygısızlığa mı? Önce bunu netleştir bebeğim 💬✨