Artik canıma yetti yemin ederim ki bitti bu is. Ben cok yoruldum usandim artık. 52 yasinda bana hoşlanıyorum dedi elektrik aldım dedi.2 kez bıraktı beni ama arkadas kalalım deyince akşamına geri döndü. Yani qyninortamda bulununca beni optu.3 defa birlikte olduk. Yanima geliyordu. Hala geliyor az önce yine geldi dengesiz. Ama artık bitti vallahi bitti ben acı çekmekten cok yoruldum. Ben bosanmis 34 yasinda bir kadinim. Sordum neden mesaj atmıyorsun neden cevap vermiyorsun dedim yogunum görüyorsun diyor hala utanmadan. Tamam gercekten yoğun. Anlıyorum ama bu kadarı fazla. Dun yanina gittim arkadaşları cikalim dedi. Bana mesaj atmis cikmak zorunda kaldım diye. Ben dedimki haftasonu görüşelim mırın kirin etti konusuruz dedi. Ama varya benim ondan vazgeçemeyeceğimi düşünüyor. Ama bitti artık. Ben ona söylemeden vazgeçeceğim. Bitti bu is qma o bana yine gelecek bence. En son bir mesaj atip gonderdim birsry verecektim gelip alırsın dedim. Anlamistir heralde. Ama bitti demedi konuşuruz dedi. Hala yanima gelecek devam edecek. Biliyorum. Sizce nasıl yol izleyebilirim? Ondan ne parasını istedim ne baska birsey. Sonu yok diye konuştu k Gercekten bitirdigimi anladığında o bitirmedi bitti demedi dese derdi ama sizce ne yapabilirim? Uzak duracam. Sizce boyle yapinca yine bana o ayağıyla gelirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Nerden anladiniz uzak durmaz gelir gene diyenler var
Güncellemeler
+1 yıl
Ben cok pismanim arkadaslar ama o bana geri gelecek diye düşünenler var nerrden anladijiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer