Aşk İlişkileri Evli sevgilim benden ayrildi? adayildzi Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor beni niy terk ttin ben sana naptim Güncellemeler+1 yıl ben onsuz bir gun bile yapamiyorum nasil dayancam Güncellemeler+1 yıl evli sevgilimle baristim Evli sevgilim benden ayrildi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Boşanmak varken evli eşi ile senden nasıl ayrılır hayret ettim 2 3 Yorumla adayildzi +1 yıl yuzsuz ne olcak Yorumla adayildzi +1 yıl bide kizara yaziyor gurursux Yorumla Kani666 +1 yıl Yuh daha neler Yorumla
nisairem2001ko22 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kanka niye evli adamla birlikte oluyorsun bacım 2 9 Yorumla adayildzi +1 yıl seviyorum kanka Yorumla adayildzi +1 yıl kagit uzrimde evli olmasi umrumda degil Yorumla nisairem2001ko22 +1 yıl Tamam ama o kadının yerine kendini koy boşansın o zaman ya söylesene benimde sevdiğim var seni anliyorum Yorumla nisairem2001ko22 +1 yıl Tamam ama o kadına da sarılıyor mu sana sarildigi gibi Yorumla nisairem2001ko22 +1 yıl Sarılıyor mu o kadına da Yorumla adayildzi +1 yıl hayir kanka evde iki yabanci gibiler cocuka bile sahip cikamiyor kadin boyl anne boyle es mi olur Yorumla adayildzi +1 yıl aradas olalim mi Yorumla adayildzi +1 yıl ist attim ozlden yazar misin Yorumla adayildzi +1 yıl odami evli Yorumla
Zekican34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Wala sevgilin olmadığım için nedenini bende bilmiyorum dur :) 0 2 Yorumla adayildzi +1 yıl pislik cunku yenisi var artik Yorumla Zekican34 +1 yıl E madem sebebini biliyosun neden üstüne bana kızıyorsun :(( Yorumla
meraklihaaakan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl gebzeyi iyi biltim nersindedisn dmbaksnaa 0 3 Yorumla adayildzi +1 yıl guzeller mahallsi Yorumla meraklihaaakan +1 yıl waww 5bsene oturdum Yorumla meraklihaaakan +1 yıl bakarmsinkutuna sanirim diger Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başka birini bulmuştur 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Karısıyla barışmışlardır 0 1 Yorumla adayildzi +1 yıl bilmiyorum artik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin gibi birini nasıl bırakır dövelim onu 😡 0 16 Yorumla adayildzi +1 yıl haydi mansaalah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme sen 🥺 Yorumla adayildzi +1 yıl uzuldum ama canim yaniyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme adacım 🥺 Yorumla adayildzi +1 yıl rabia adim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel ismin varmış bayıldım Yorumla adayildzi +1 yıl sagol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘 Yorumla adayildzi +1 yıl niy opucuk attin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçimden geldi Yorumla adayildzi +1 yıl tamam Yorumla adayildzi +1 yıl 💗💗💗💗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla adayildzi +1 yıl teseur ederi kalpler icin hosuma gitti 😘 Yorumla adayildzi +1 yıl tesekur ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna gittiyse hep atarım rabiacım öpüyorum seni ❤️❤️😘😘 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O zaten senin degildi ki 1 3 Yorumla adayildzi +1 yıl benimdi vermem onu kimseye Yorumla nisairem2001ko22 +1 yıl Sarılıyor mu o kadına da Yorumla adayildzi +1 yıl @nisairem2001ko22 hayir Yorumla
marco-pasam Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl senden daha iyisini bulmustur 0 4 Yorumla adayildzi +1 yıl bulur o vizdansiz o Yorumla marco-pasam +1 yıl sevgilinmiyidi Yorumla adayildzi +1 yıl evt Yorumla marco-pasam +1 yıl burdamisin Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyi yapmış 😂 0 1 Yorumla adayildzi +1 yıl hahaha cok komik Yorumla
Patates33456 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. O kadının yerine bı kendini koy ayıp 1 1 Yorumla adayildzi +1 yıl banane iyi oluyor ona Yorumla
S98S98 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl içmekten sanazaman ayıramadı mı.. 0 20 Yorumla S98S98 +1 yıl küs barış mısınız.. Yorumla adayildzi +1 yıl ayiramadi Yorumla S98S98 +1 yıl ayrıldı diyen sendin Yorumla adayildzi +1 yıl evet bn dedim Yorumla S98S98 +1 yıl cinsellik oldu mu onunla.. Yorumla adayildzi +1 yıl olmadi pislik zaten o Yorumla adayildzi +1 yıl bana yazrken baskasinada yaziyor kizlarda ona goz kirpiyor Yorumla S98S98 +1 yıl nedeN yaNaşmıyor Yorumla adayildzi +1 yıl ay yolcam hepsini Yorumla S98S98 +1 yıl yaaaaa afarıniyi bir yere temas ettin.. Yorumla S98S98 +1 yıl bence bu adam seni hakk etmiyor Yorumla adayildzi +1 yıl zaten sadece onla egleniyorum tatlim 😉 Yorumla S98S98 +1 yıl sadeliğin onun sülalesini #### .. Yorumla S98S98 +1 yıl az bakk Yorumla adayildzi +1 yıl noldu Yorumla S98S98 +1 yıl nasıl tanıştınız.. Yorumla adayildzi +1 yıl internetten Yorumla adayildzi +1 yıl burdan Yorumla S98S98 +1 yıl bu siteden mi Yorumla adayildzi +1 yıl evt Yorumla
CITIRS_K_NCOCUK Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Aradığın şey sadece onda yok 0 10 Yorumla adayildzi +1 yıl var Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Ne farkı var 30cm falan mi Yorumla adayildzi +1 yıl ne alaka Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl O adamın ne farkı var, senin canın pns istiyor ve o sadece o adamda yok Yorumla adayildzi +1 yıl sus be cok biliyorsun sen Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Evet çok bilirim, birlikte bı kapışma yapalım mı, gebzeye yakinim Yorumla adayildzi +1 yıl yok kalsin Yorumla CITIRS_K_NCOCUK +1 yıl Peki Yorumla adayildzi +1 yıl kahvami etcez yani Yorumla adayildzi +1 yıl yazdim ozle Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karısı yakalamıştır 0 1 Yorumla adayildzi +1 yıl insaalah yakalamaz 😉 Yorumla
Gurlevık___ Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Bekari var, isyer misin 😉 0 1 Yorumla adayildzi +1 yıl istemem asko Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Boşanmak varken evli eşi ile senden nasıl ayrılır hayret ettim
yuzsuz ne olcak
bide kizara yaziyor gurursux
Yuh daha neler
Kanka niye evli adamla birlikte oluyorsun bacım
seviyorum kanka
kagit uzrimde evli olmasi umrumda degil
Tamam ama o kadının yerine kendini koy boşansın o zaman ya söylesene benimde sevdiğim var seni anliyorum
Tamam ama o kadına da sarılıyor mu sana sarildigi gibi
Sarılıyor mu o kadına da
hayir kanka evde iki yabanci gibiler cocuka bile sahip cikamiyor kadin boyl anne boyle es mi olur
aradas olalim mi
ist attim ozlden yazar misin
odami evli
Wala sevgilin olmadığım için nedenini bende bilmiyorum dur :)
pislik cunku yenisi var artik
E madem sebebini biliyosun neden üstüne bana kızıyorsun :((
gebzeyi iyi biltim nersindedisn dmbaksnaa
guzeller mahallsi
waww 5bsene oturdum
bakarmsinkutuna sanirim diger
Başka birini bulmuştur
Mustehaktir sana😃
Karısıyla barışmışlardır
bilmiyorum artik
Senin gibi birini nasıl bırakır dövelim onu 😡
haydi mansaalah