Daha önce evlenip ayrıldığımı sonunda ona söyledim ve sonuç?

Hatırlayanlarınız vardır daha önce konu açmıştım. Sizce daha önce evlenip ayrıldığımı ona söylemeli miyim? Diye. 2 aydır birisi ile görüşüyorum 27 yaşındayız birbirimizi gerçekten seviyoruz değer veriyoruz. Lakin o hiç evlenmemiş ben ise daha önce evlenip ayrıldım bir çocuğum var. Bunu ilk zamanlar güvenemediğimden sonra ise kaybetme korkusundan cesaret edemediğimden nihayet 2 gün önce söyleyebildim çok şaşırdı beklemiyordu bunu ve üzüldü benim seninle hayallerim vardı beni çok üzdün saklamayacaktın dedi 2 gündür konuşmuyorduk bugün mesaj attı hemen vazgeçmek istemiyorum biraz düşünücem ailemin ne düşündüğü de önemli değil ayrıladabiliriz ayrılmayız da belki zaman bakalım ne gösterecek dedi ama ayrılırsakta buna gönlüm razı değil dedi. Kendimi çok kötü ve değersiz hissediyorum ayrılmak beni istememesi en doğal hakkı ama ben kötü bir şey yapmadım namusumla evlenip yine aynı şekilde boşandım sırf bu yüzden istenilmezsem bu durum beni depresyona bile sokabilir ne yapmamı önerirsiniz veya teselli bulabilirim 😢

Daha önce evlenip ayrıldığımı sonunda ona söyledim ve sonuç?