Hatırlayanlarınız vardır daha önce konu açmıştım. Sizce daha önce evlenip ayrıldığımı ona söylemeli miyim? Diye. 2 aydır birisi ile görüşüyorum 27 yaşındayız birbirimizi gerçekten seviyoruz değer veriyoruz. Lakin o hiç evlenmemiş ben ise daha önce evlenip ayrıldım bir çocuğum var. Bunu ilk zamanlar güvenemediğimden sonra ise kaybetme korkusundan cesaret edemediğimden nihayet 2 gün önce söyleyebildim çok şaşırdı beklemiyordu bunu ve üzüldü benim seninle hayallerim vardı beni çok üzdün saklamayacaktın dedi 2 gündür konuşmuyorduk bugün mesaj attı hemen vazgeçmek istemiyorum biraz düşünücem ailemin ne düşündüğü de önemli değil ayrıladabiliriz ayrılmayız da belki zaman bakalım ne gösterecek dedi ama ayrılırsakta buna gönlüm razı değil dedi. Kendimi çok kötü ve değersiz hissediyorum ayrılmak beni istememesi en doğal hakkı ama ben kötü bir şey yapmadım namusumla evlenip yine aynı şekilde boşandım sırf bu yüzden istenilmezsem bu durum beni depresyona bile sokabilir ne yapmamı önerirsiniz veya teselli bulabilirim 😢
+1 yılyaşadığınız bu zorlu süreçte kendinizi değersiz hissetmeniz anlaşılabilir bir durum. Bu tür duygusal yüklerle başa çıkmak gerçekten zor olabilir, ancak kendinizi suçlu hissetmenize veya değersiz hissetmenize gerek yok.
Öncelikle, dürüstlüğünüzü ve açıklığınızı takdir etmek istiyorum. Geçmişinizde yaşadığınız deneyimleri paylaşmak cesaret isteyen bir adımdır ve bunu yapmanız, ilişkinizin temelinde sağlam bir iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.
Sevdiğiniz kişinin bu habere şaşırmış ve üzülmüş olması normaldir. İlk zamanlar bu tür bir haberle başa çıkmak zor olabilir ve tepkisi anlayışa ihtiyaç duyabilir. Ancak, önemli olan şey şimdi ilişkinizin geleceğine nasıl ilerlemek istediğinizdir.
Eğer ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız, onun duygularını anlamaya çalışın ve ona zaman tanıyın. İlişkinizin bu zorlu süreci aşması için birlikte çalışabilir ve güçlü bir iletişim kurabilirsiniz. Onun sizinle ilgili hayallerini ve beklentilerini anlamaya çalışın ve gelecekte nasıl bir yol izleyebileceğinizi konuşun.
Ayrıca, kendinize de zaman tanıyın ve duygusal olarak iyileşmek için zaman ayırın. Geçmişte yaşadığınız acıları kabullenmek ve onları aşmak önemlidir. Kendinizi suçlu hissetmek yerine, yaşadığınız deneyimlerden ders çıkarın ve ileride daha sağlıklı ilişkiler kurma yolunda adımlar atın.
Son olarak, destek almak için yakın çevrenizden veya bir danışmandan yardım istemekten çekinmeyin. Bu süreçte size destek olabilecek insanlarla bağlantı kurmak önemlidir.
Siz güçlü bir insansınız ve bu zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinizdeki sevgi ve anlayışı koruyarak, bu süreci birlikte aşabilirsiniz. Size her zaman destek olmaya hazırım.010 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişimi ona anlatarak büyük bir cesaret gösterdiğimin farkındayım ama maalesef o değil beni anlamadı ve düşünücem demesi ailemin de düşüncesi önemli demesi beni biraz aşağılar gibi oldu ve ayrılalım derse de ben hepten aşağılanmış hissedicem bu duyguyla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum hemde yeni kendime gelmişken
- +1 yıl
geçmişini açıkça paylaşmak ve cesurca davranmak büyük bir adımdı ve senin için önemli bir anlam taşıyor. Her insanın duygusal süreçleri farklıdır ve bazen karşı tarafın beklentileri veya tepkileri bizi şaşırtabilir. Önemli olan, kendini ifade ettiğin ve duygularını açıkça ortaya koyduğun için kendini tebrik etmektir.
Başkalarının seni anlamaması veya beklentilerini karşılayamaması, senin değerini veya cesaretini azaltmaz. Herkesin kendi içinde yaşadığı düşünceler ve duygular vardır, bu normaldir. Senin duyguların ve düşüncelerin de önemlidir.
Eğer karşı tarafın tepkisi seni üzdüyse veya aşağı hissettirdiyse, bu duygularını açıkça ifade edebilirsin. Ancak unutma ki, senin duyguların ve değerin, başkalarının tepkilerinden bağımsızdır. Kendi iç huzurunu korumak ve kendine güvenmek önemlidir.
Eğer ilişkide zor bir karar alman gerekecekse, kendi duygularını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Bazen insanlar arasındaki uyumsuzluklar veya anlaşmazlıklar doğal olabilir. Kendini koruyacak ve mutlu edecek kararları vermek için zaman ayırmakta fayda var.
Bu süreçte yanında olduğumu ve senin duygularını anladığımı bilmeni isterim. İhtiyacın olduğunda her zaman buradayım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim umarım kırık hasar almış kalbiniz eski sağlına kavuşur siz asla mutsuz olmayı hak etmiyorsunuz :(
Soran+1 yılMutsuz olmayı halletmiyorum ama hep mutsuz oluyorum galiba benim bu kadar duygusal hareket etmemden ötürü mantıklı davransam duygularım olmaz ama mutlu olurdum
- +1 yıl
duygusal olman senin insan olduğunun ve hissettiğin anlamına gelir. Duygularını hissetmek ve ifade etmek, senin insanlığının bir parçasıdır ve bu doğaldır. Duygusal hareket etmek, senin ne kadar içten ve hassas biri olduğunu gösterir.
Mantıklı davranmak ve duygularını kontrol altında tutmak bazen daha az acı çekmeni sağlayabilir gibi görünse de, duygularını bastırmak veya yok saymak mutluluğun yolunu açmaz. Gerçek mutluluk, duygularını kabul edip onlarla başa çıkabildiğin zaman gelir. Bu süreçte duygularını anlamak ve yönetmek, senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.
Mutsuz olmayı hak ettiğini düşünmek yanlış olur. Herkes mutlu olmayı ve iç huzura ulaşmayı hak eder. Duygularının seni yönlendirmesine izin vermek ve onları anlamak, daha dengeli bir yaşam sürmeni sağlayabilir.
Senin duygusal zenginliğin ve iç dünyan değerlidir. Kendini sev, duygularına saygı göster ve zamanla mutluluğun da gelmesine izin ver.
Soran+1 yılGerçekten terapi gibi konuşmalarınız zekatiniz şu an iyi geldi teşekkür ederim 🙏 ☺️
- +1 yıl
Terapi gibi hissettirdiğimi söylediğin için çok mutlu oldum. Gerçekten de bazen biraz dışarıdan bakmak ve duygularımızı paylaşmak, bize derin bir nefes aldırabilir. Seninle bu şekilde iletişim kurabilmek benim için de çok değerli. Kendine iyi bak, ihtiyacın olduğunda buradayım
- +1 yıl
Konuşmak istersen y4zabilirsin
Soran+1 yılTabiki 🌸
En İyi Cevaplar
Bakire istiyor anladığım kadarıyla erkekler her haltı yesin kızlarla herşeyi yaşasın evliliğe gelince ben bakire istiyorum desinler, sana dusunmem lazım demesi bile seni aşağılayan sözler sen cevabını beklemeden ilişkiyi bitir
014 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten düşünmem gerek derken bile aşağılandığını hissettim ama ona karşı suçlu olduğum için peki dedim düşün
Soran+1 yılEvet ama sakladığım için hem kızgın hemde üzgün beni affeder mi sence
Soran+1 yılAma doğal hakkı o hiç evlenmemiş ben ise öyle değilim Belkide ailesi yüzünden böyle düşünüyordur bilmiyorum duygularım çok karışık şu an aydınlanmaya ihtiyacım var
Soran+1 yılYaa başta peki gizlese sonra söylede ve ailen istemese yine de kabul eder miydin sevgin için
Soran+1 yılNe güzel bende öyle düşünüyorum gerçek aşk sevgi böyle olmalı geçmişinde sonuçta o insan sokak kadını değildi eğer gerçekten sevseydi bu problem olmazdı savaşırdı herkesle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bence ondan saklamış olman, ailesinin düşünceleri falan kafasını karıştırmış. Ama sana geri döndüyse demek ki sana gerçekten değer veriyor. Ona bir daha yalan söyleme, kırma. Bence seni gerçekten seviyor gitse de, kalsa da
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyor ama dediğin gibi başta saklamam ve ailesi aklını karıştırıyor lakin düşünücem demesi ailesinin düşüncesi de önemli demesi beni biraz aşağılar gibi oldu sanki ben bu durumlara düşecek insan değildim
Soran+1 yılTabiki kafamı karıştırırdı ama ben önceki eşim için çok çaba gösterdim ailem istememesine rağmen sevdiğim için onları dinlemedim tabi o sevmiyormuş beni aldattı eziyet etti keşke değseydi şu an boşanmazdım asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaşadım aynısını sonunda söyledim ama benimki daha kötü daha bosanamadim.. ve ona bekar kızım demiştim kendimi hiç affetmicem o da affetmedi zaten , sonraki zamanlarda nasılsın diye mesaj attı cevap vermedim
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarım demen olmamış ve üstelik evliyken ona hak vermen gerek affetmez kimse. Ayrıca iyi yapmışsın cevap vermemekle. Neden boşanamadın peki merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılCocuklar düzen maddiyat v. s cesaret edemedim keşke anlayışla karsilasaydi bana sahip çıksaydı ne diyim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, zor bir durum gerçekten 😔 Seninle empati kurabiliyorum. Geçmişinle ilgili detayları paylaşmak, özellikle de sevdiğin biriyle, gerçekten cesaret isteyen bir şey. Sen de çok cesur davranmışsın. Birini gerçekten sevdiğinde, onun beklentilerini karşılayamama korkusu insanı biraz hırpalar ama unutma ki sen dürüst olmayı seçtin ve bu çok değerli bir şey.
Onun biraz zaman istemesi normal. Bu durumu sindirmesi ve kendi içinde değerlendirmesi gerekiyor. Sabrını ve anlayışını koruman en iyisi olacak. Kendine haksızlık etme, senin değerin bir ilişkideki geçmişinden ibaret değil. Birine aşık olmak tüm kusurları ve eksiklikleriyle o kişiyi olduğu gibi kabul etmek demek. Senin sevgilin de bu gerçeği görebilecek mi, zamanla anlayacağız.
Belki biraz ara vermeniz onun ne kadar ciddi olduğunu ve seni ne kadar sevdiğini anlamasına yardımcı olabilir. Seni değersiz hissettiren bir şey yapmadın, aksine çok olgun bir davranış sergiledin. Kendine haksızlık yapma, sen güçlüsün ve bu dünyada seninle olmayı hak eden biri mutlaka var.
Kendine ve duygularına biraz zaman tanı. Her şey yavaş yavaş yoluna girecektir. ❤️01 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyacım olan sözlerdi teşekkürler yapay zeka 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSirf bunun icin sana boyle davranan biri ile ilerisi dusunulebilirmi? Neyin hayaliymis bu ya? Ne yapacakti dogulu falanmi. Kapida kanli carsaf bekleyenlere gururla carsafmi sunacakti bu nasil bir zihniyet. Boyle biri ile devam edilmez. Cunku adami kessen adam kendi zihniyetini degistrmez. Bozuk zihniyetli bu.
017 Yorumla- +1 yıl
Hepimizin gecmisi var. Seni ben cok iyi anliyorum. Ayni seyler benimde basima geliyor. Ya ben evkendim. Esim kanserden vefat etti. Ben esim icin fiilen 4 sene hastanede yattim hayatimin 4 senesi hastanede refakat koltuguna uzanip yatmakla gecti. Bunjn ne demek oldugunu anca yasayan bilir. İstesem ben esimi yuz defa aldatrdim. Ne hemsireler ne drlar konusmak istedi. ya da normal zamandada oyle. Ama ben esime hep sadik oldum. Bir kere baskasina yan gozle bakmadim. 4 sene once esim vefat etti. Kurtaramadik maalesef. Yetmedim yetemedim ona. Ama bunu deyince insanlar geliyorlar sanki evlenmis olmak sucmus gibi davraniyorlar.
- +1 yıl
Sana boyle davranan birine asla boyun egme sen cok degerlisin. Gitmissjn sevmissin ve namusunla evlenmissjn. Ve bisekilde yurumemis. Birde yurumeyen seyi devam ettiren cesaretsizler gibi davranmamissin ayrilacak kadar olgun davranmissin. Biri ile konunup oba deger verip ozelini acmissin. Sen takdir edilesi bir kadinsin. Kendinke barisik cok cesursun. Bu inanilmaz hosuma gitti benim. Bir suru kadin var bir suru yalanlar sayan. Sen onu bana desen etrafinda donerdim. Sana cok saygi duyardim. Cunki dabranislarin ile saygiyi haketmissin. Ama dedigim gibi adam bozuk zihniyetli ne desen bos boylelerine.
- +1 yıl
Bir yorumunu gordum asagida. Demissinki muhtemelen cevabi hayir olacak bekliyorum. Pardon? Sen neden bekliyorsunki? Ona kusura bakma kardesim. Ben helalinden gidip evlenmisim. Olmamis bi sekilde yurumemis gidip yine guzel yoldan ayrilmisim. Gelmisim sana once kalbimi sonrada gecmisimi acmisim. Bana gelmis boyle davraniyorsun. Ben bunu haketmedim. Kendine iyi bak de ve bu defteri kapat. Boyle biri ile evlenip bide evliliginde hakaretmi isiteceksin. Bu hep yuzune vuracaktir emin ol. Sen mutlulugu hakeden birisin. Elbet seni anliycak biri cikar karsina.
- +1 yıl
Kusiruma bakma biraz dolmusum galiba bifaz fazla yazdim ama napim doldum. tastim. ayni seyleri bnde yasadim. Seni cok iyi anliyorum. Yalnizlik kotu bisey. Heleki evlenip hayalini yapip sonra yapayalniz uyumak hergece insana iskence gibi geliyor 🥺🥺🥺
Soran+1 yılYazdıkların doğru evet ama şu an ben kendimi suçlu hissediyorum başta söylemeliydin dedi demekki istemeyecekti hatta duygularımla oynadın dedi eğer sevmeseydim seni affetmezdim dedi bende bitirelim dedim ikimiz içinde doğru olan bu ama bu kadar basit mi kestirip atmak dedi ama ben bitirirsem sanki suçlu hissedicem sanki onunla oynamış ayrılmış gibi yanlış anlasın istemiyorum varsın kendisi vazgeçsin de içim rahat olsun diye düşünüyorum
Soran+1 yılOnun kızdığı da daha önce evlenmiş olmam ya da çocuğum olması değilmiş bunu 2 ay boyunca saklamış olmammış filan niye söylendiğimi de anlattım ama anlamadı anlayamaz da tabi o hiç o yollardan geçmedi ki
Soran+1 yılBu arada eşiniz işin çok üzüldüm başınız sağolsun umarım cennetin en güzel yerindedir. Sizinde gerçekse eğer bu kadar sadık olmanıza çok sevindim gerçek aşk böyle olmalı tabi ölüm ile ölünmez ama hemen de başkalarına koşmazsın
- +1 yıl
Seni asla anlayacak biri degil. Anlatsan nilcak anlatmasan ne. tamam gercekten samimi olsa iki dk nas eder bu isi uzatmazdi. Evet tamam belki yalan soylemis olabilirsin. Ama her onune gelenede ben evkendim bosandim diyemezdin. O sucu sana atip kendi vijdanni raatlatma derdinde
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten çok değişik duygulardayım bir yanım cevabını bile beklemeden sil at diyor diğer yanım kendisi kaybetsin diyor hayırlısı ya gerçekten bir tarafta yıllarım gitti zaten diğer tarafta birde geçmişim gölge gibi takip ediyor
- +1 yıl
Bnde onu diyorum. Taviz verme. Ben buyum begenmiyorsan aha kapi de at. Gecmisin ile seni boyle elestren biri ile nasil olucakki. Hadi simdi gel dedi baristin. Yarin ilk kavgada bunu yuzune vurmazsa gel kafami kir benim.
Soran+1 yılHaklısın gerçekten beni kabul etti diyelim sürekli yüzüme vuracak olmayacak..
- +1 yıl
İste bak kabul etti diyorsun. Neden bunu demek zorundasinki. Sen kotu bisey yapmadinki. Gitin evlendin. Bu kotu bisey degilki. Aksine olmayan yurumeyen iliskiyi bitirecek kadar cesuryurek bir kadinsin. Bu varya cok guzel bisey
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet çok teşekkür ederim gerçekten insan bazen duygusal olarak baktığı için gerçekleri göremiyor 🌸
- +1 yıl
Ne zaman bir tavsiyeye ihtiyacin olursa ben her zaman tavsiye veririm. Sayin gizli hanfendi 😂😂
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aslinda sende haklisin ilk basta deyincede erkek farkli bakıyor seni seviyorsa eger vazgecmez insanin basina hersey gelebilir krndini ezik ya da suçlu hissetme dikdur. Istiyorsa olur istemiyorsa zaten evlenmemis olsanda olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk başta güvenemedim sonra ise cesaretim olmadı muhtemelen cevabı hayır olacak buna alışsam iyi olur sanırım
Soran+1 yılEvet kesinlikle ama insanlar bunu asla anlamıyor zaten öyle olsa dünya daha güzel olurdu
Sıktret yaaa. Erkek milleti işte. Kendisi. Evlenip boşanmalı Eeeee. Ama her gün biriyle. Oluyor erkekler ve kızlarda. Bırak onu. Ve. Özgüveni. Kıracak bir davranışta bulunsa asla kabul etme. Ayırca. O seni. Kullanır bu saatten sonra. Toplam bak. İstersen 100kere evlen boşan. En az. Onlarını yaşadığı maymun hayatı yaşamıyorsun. Kim kime dom domaaa
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu kimin umurumda geçmişte belki yemeğim halt kalmasın ama “bakire” olmak yeterli onlar için
Soran+1 yılHayır ya cidden kimseyle karşılaşmak istemiyorum yoruldum
bu tarz şeyleri takıntı yapmayacak yetişkin bir erkek bulacaksın ve onunla adam gibi seks ve hayat yaşayacaksın. çoluk çocuğa öğretmenlik yapmayı mı seviyorsun yoksa?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem doğal hakkı diye düşünüyorum kendisi öyleyse öyle birini istemesini. Ama eğer gerçekten sevseydi beni isterdi benim onu ne kadar sevdiğimi de biliyor üstelik
- +1 yıl
hiç evlenmemiş ya da cinsellik geçmişi olmayan veya çok az olan oğlanlar bu konuda problem yapar. senin hatan baştan söylememek olmuş... ayrıca bu saatten sonra kabulde etse sadece acı çekersin gel gitli bir ilişki olur ve seni hemen s ikm ek ister çünkü açık kapısın. istese vermesen ellere varda bana yok mu der versen hevesini alınca gider...
Soran+1 yılÇok acı ama gerçek her erkek böyle midir?
Soran+1 yılHaklı olabilirsin çok fazla duygusal olmamalıyım sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ara ve artık görüşmek istemediğini söyle. Sen zayıf ve ezik biri değilsin kötü bişey de yapmadın. Ne demek düşünücem bunu terbiyesize bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum düşüncelerim darmadağın ya gerçekten bir yanım beklemiyordu şok yaşadı haklı diyorum diğer yanımda eğer gerçekten sevse böyle yapmazdı diyor
- +1 yıl
Diğer yanına güven gerçekten sevse böyle demezdi.
Soran+1 yılMaalesef üzgünüm çok..
- +1 yıl
Üzülme boş insanlar için üzülmeye değmez
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kanka sana kimse namussuz dememişki herkesin hakkı yani daha önce evlenip boşanmış biriyle birlikte olmaması. Senin en başta soylemen lazımdı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet keşke yapsaydım bunun için oldukça pişmanım
Soran+1 yılEn doğal hakkı tabiki keşke geçmişi değiştirirebilsem
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol ailemi ikna etmeye çalışıyorum diye duygusal oynayıp seninle ilişki yaşamaya devam edecek
O yüzden bu şekilde kendini çeken birinden hayır gelmez116 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamı önerirsin
Cevap sahibi+1 yılBitir duygusal yaklaşıp sana umut verip ilişki yaşamaya devam etmesine izin verme.
Gerçekten sevse zaten cekinceni anlardı bunu sorun etmezdi
Soran+1 yılEvet beni anlamadı sakladığım için kızdı kendini üzgün hissetti. Ama öyle olsa neden zaman istesin ki sorun değil diyebilirdi
Cevap sahibi+1 yılİşte zaman istiyor şimdi duygusal yaklaşacak seninle ilişki yaşamaya devam etmek icin
Kimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar bunu sakın unutma
Soran+1 yılBilmiyorum zaten aramızda duygusal bir ilişki vardı bunu yapacağını sanmıyorum sadece ailesi karar verecek
Cevap sahibi+1 yılİşte bak kendisi aile olacağının farkında olmayan biriyle evlilik düşünme. Kendisi karar verecek ailesine saygı duyacak. Sizin ailenizi ailesi mi yonetecek
Soran+1 yılEvet bu dediğine katılıyorum ben her ne kadar olgun düşünsemde sanırım o değil bitse de hayrıma olur
Cevap sahibi+1 yılBence de. Bitmesi hayrına olur. Yani daha önceki evlilikte ne yaşadın boşanma sebebi nedir bilmiyorum ama farkındasındır kendisi aile olacağının farkında olmayan biriyle bir ömür geçmez bunu idrak etmişsindir diye düşünüyorum
Soran+1 yılÖnceki ilişkim ailesinden biraz bağımsız pek onlara göre hareket etmeyen biriydi ama aldattı hemde sorumsuzdu ev nedir bilmezdi pek bu kişi sanki biraz ailesi isterse ister yoksa istemez gibi karakterim iç güzelliğim dürüstlüğüm sevgim pek umurlarında olmaz sadece denk olmamıza bakar gibi her ne kadar sevse de
Cevap sahibi+1 yılİşte narsist yine de kendi aile olduğunun farkında olmayan. Eve kadını kapatıp kendi bencil hayatına devam eden karaktersiz biriydi
Bu da çok farklı olmaz. Çünkü kendisi aile olacağının farkında değil
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılCevaplarının için minnettarım teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılOlmamasında bir hayır vardir
O yüzden sakin sakın kendini üzme
Cevap sahibi+1 yılBak hic suphen olmasın birsey olmuyorsa biz ne kadar şer olarak gorsekte uzun vadede hayır olduğunu anlıyoruz
Sen Allaha guven inan bana hersey daha güzel olacak
Soran+1 yılKesinlikle öyle bir şey olmuyorsa benim hayrımadır buna imanım tam 🌸
Cevap sahibi+1 yılHarikasın. Tevekkül ve tevafuk bunları bildikten sonra inan daha güzelleri gelecek Hic suphen olmasin
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten seni bırakırsa o kendi suçu olur neden takıyorsun ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum başkası olsa umursamazdım ama konu sevdiğin ve değer verdiğin biri olunca öyle olmuyor kendini değersiz hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bu hayatta her şey geçer olmazsa daha iyisi olur umudunu kaybetme kendini kötü hissetme
Soran+1 yılSence onun cevabını beklemeli miyim yoksa bitirmeli miyim
Cevap sahibi+1 yılBekle bakalım bitirme ne dicek biraz bekle sonra konuş
Soran+1 yılİstemiyorum derse gururum gerçekten kırılacak buna hazır değilim hemde yeni iyileşmişken 😢
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik konuşuldu ya da yaşandımı bu adamla
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılSöyle bence
00 Yorumla
+1 yılVerdin mi ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDul musun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?