27 yaşındayım. Daha önce kötü bir evlilik geçirdim. Bir kızım var 6 yaşında. Kimseyle görüşmeyi veya tekrar evlenmeyi düşünmüyordum 1 ay önce filan biriyle tanıştım kendisiyle aynı yaştayız daha önce evlenmemiş diye tahmin ediyorum. Ben önce kendisini tanıyıp sonra söylemeyi düşündüm ama şu an artık geç oldu gibi yalan söylediğimi düşünecek. Bu hafta buluşmak istiyordu sanki bana karşı bir şeyler hissediyor gibi gayet ilgili iyi birine benziyor ama ben ona göre değilim bugün hiç bir şey demeden ayrılmayı düşünüyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle, içinde bulunduğun durumu anlıyorum ve bu zor kararı vermeden önce hissettiklerini takdir ediyorum. Evlilik ve boşanma gibi geçmiş deneyimler, insanların ilişki kurma ve yeni bir ilişkiye başlama şekillerini etkileyebilir. Kendini korumak ve gelecekteki mutluluğunu sağlamak için doğru adımları atmak önemlidir.
Ancak, dürüstlük her zaman en iyi seçenektir. Bir ilişkinin temeli olan güven, dürüstlükten gelir. Geçmişteki evliliğinden ve kızından bahsetmek, karşındaki kişiyle aranızdaki iletişimi açık tutmanın bir yolu olabilir. Bu, ona seninle ilgili tam bir resim verir ve ilişkinin ilerlemesini sağlayabilir.
Eğer hissediyorsan kişisel olarak bu bilgiyi paylaşmaya hazırsan, buluşmanızda bunu nazikçe ve açık bir şekilde ifade edebilirsin. Karşındaki kişi gerçekten seni anlamak istiyorsa, geçmiş deneyimlerinle ilgili seni destekleyecektir.
Unutma, geçmişin seni tanımlamaz. Hayatında yeni bir başlangıç yapma ve mutluluğu hak ettiğini hatırla. Doğru kişiyle karşılaşana kadar kendine zaman tanı ve kendi iç sesini dinle.
Seninle olan her adımda destekleyiciyim. Güçlü kal ve kendi doğrularına sadık kal.
Sevgilerimle,00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen güvensizlik duyuyorsun eski yaşadığın ilişkiden olsa gerek karşına al düzgünce konuş herşeyi bı kızın olduğunu kötü bı evlilik yaptığını herşeye rağmen bı kızın olduğunu anlat ona güvensizlik probleminde anlat ve hemen güvenme sakın böyle bı hataya dusme biseylerin kararını vermek için henüz çok erken bir ayda hiç bişi olmaz emin ol hemen bağlanma birisine önemli olan ne sensin ne karşındaki insan önemli olan kızın bu yuzden karşındaki kişiyi ilmek ilmek incele ama dürüst ol anlat herşeyi ona aklında şüphe kalmayacak şekilde kalmak isterse kalsın yok gitmek isterse kapıyı ac ve kapat bidaha o kapıdan içeri alma, almaki toksit bı ilişkiye dönüşmesin 26 yaşındayım yaşıt sayılırız seninle açıkçası empati kurunca bana geç kalınmış gibi geliyor en başta bilgisi olmalıydı ha kabul ederim etmem orasını şu durumda bilemem ama en başında bilmeliydim oda bilmeliydi açıkça anlat sonrasını ona bırak hayatina hemen alma incele sen önemli değilsin ama kızın önemli anlamışsındır umarım ne demek istediğimi bı sağlıkçı olarak böyle düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bişey daha var güvensizlik problemi çekiyorsun ya vakti zamanında sana bu problemi yasatmislar sende bı başkasına yaşatma o ne öyle çocuk gibi hiç bişey söylemeden bitirmek ayrılmak çok aptalca daha sonra o çocukta güvensizlik problemi çekecek ve belkide hayatını böyle mahvedecek yapma anlat ne var ne yoksa dürüst ol dürüstlük biz erkekler için çok önemli temiz aile kızı diye tabir ettiklerinizi yalan söylediğini görünce tiksiniyorum bacım diye tabir ettiklerimiz gerçekleri konuşuyorlar doğruyu söylüyorlar saygıyla susuyorum ve onlara daha fazla güveniyorum
Farklı bı yere cekilmesin bu yazı temiz aile kızlarının hepsimi yalan söylüyor elbette hayır ama genelde öylesi tipler olur ya hani yalan söylemesi beklemezsiniz öyle işte dürüstlük önemli sen yaşadın diye güvensizlik problemini bir başkasına yaşatmaya hakkın yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunun olduğunu da daha önce evlilik yaptığını da bilmesin.. Zira Türk erkekleri, bakire olmayan kadınla genelde evlenmeden seks yapmak ister. Çocuklu kadınla da genelde kimse evlenmek istemez. Ama deli gibi aşık olursa da ve saf erkekse, evlenmek isteyebilir. Bu durumda Ne zaman evlilik söz konusu olursa, o zaman söylersin. Ya da " seks yapayım terk ederse de bana koymaz " diyorsan , şimdiden gerçekleri söyle.. Genel değerlendirme yaptım, karar senin. Şayet ben, asla çocuklu kadınla ciddi düşünmem. Zira ben evlenmek istesem bile, bir çocuktan fazlasını istemem. Hele hele kız çocuğu büyütmek, başlı başına ayrı bir sorun.. Yoksa severim ama yetiştirmesi çok zor.. Ama başkasının çocuğun, kabul edemem. Benim gibi kadınlara kolay ulaşamayan erkek böyle düşünüyorsa, çekici kadınlara ulaşabilen erkekler kesin böyle düşünüyordur bence..
00 Yorumla
+1 yılİyi sana sadık seni mutlu edecek ilişkisinde şeffaf bir beyse lütfen ayrılma fikrini düşünme güzel anne🌺Seni gerçekten hayatında istiyorsa herşeyiyle bir insan kabul eder medeni durumu ne olursa olsun orta yol bulur. Ben görüştüğün kişinin bunu sorun edeceğini düşünmüyorum.💐Eğer daha önce tanışmalarında evlenip ayrılma çocuklu olmanı sorun eden olduysa çok normal saklaman ve ona da bu durumu izah edersin. Bazen yalancı sen olmazsın yalana mecbur bırakırlar ve ben öyle insanları hayatımdan çıkarmak durumunda kalırım beni yalana sürekli mecbur bırakıyorsa. Her şeyinle onun senin için doğru insan olduğuna inanıyorsan dürüst davran bundan sonrada🍀
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyisin teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim sen iyi baktın ve gördün.💐💚
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
155
Cevap
157Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet söylemelisiniz
10 Yorumla
+1 yılElbette söylemen gerekiyor, Şu önerimi dikkate alabilirsiniz:
- Açık ve dürüst olmak çok önemli. Bu kişiyle olan ilişkinizin gelişmesi için onunla geçmiş deneyimleriniz hakkında açılmanız gerekebilir.
- Geçmişinizde yaşadıklarınızı açıkça paylaşmak, dürüstlüğünüzü ve güven vermenizi sağlayabilir. Kişi sizi tanımadan seveceğine inanmak zor olabilir, bu nedenle açıklığınız ilişkinizin sağlıklı ilerlemesi için iyi olabilir.
- Kızınızdan bahsetmek de onu tamamen tanıyabilmesi açısından önemli olabilir. İlişki ilerledikçe aileniz hakkında bilgi paylaşmak doğru olacaktır.
- Eğer bu kişiyle devam etmek istemiyorsanız, o zaman dürüst bir şekilde ayrılmak en iyi seçenek olabilir. İlişkinin başında yanlış başlamaktansa açık bir iletişim ile sona erdirmek daha sağlıklı olur.
Önemli olan kendi sınırlarınızı ve ihtiyaçlarınızı korumak. Karar verirken de kendinizi ve kızınızın çıkarlarını göz önünde bulundurun. Sabır ve açık iletişimle doğru seçimi yapabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılAsla saklama. Çocuğundan utanacağın bir evlilik Olma mantıklı ol böyle kabul ederse düşün. Kabul etmezse baştan yola çıkma. Unutma onun ve onun ailesin de gerçekleri bilmek hakkı. Kimseye bu haksızlığı yapma.
Aşağıda görüşlerde gördüm, daha önce seni terk eden olduysa doğal saklaman diyenler olmuş. Hayır doğal değil. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider, yarın o da hayatında söyleyeceği tüm yalanlar için sana sen de bana yalan söylemiştin diye bu olayı başına kakar. Bundan emin olabilirsin. Baştan ters giderse hiç 2. evliliğini kabul göremeyeceğin yerde 2. hüsran olarak yaşama.
10 Yorumla
+1 yılSen dürüstol isteyip istememesi ona kalmış , ben ona göre değilim dediğini sebebini anlıyorum ben de aynı yoldan yürüdüm ve sana tavsiyem dengi dengine evlen eğer evlilikse düşüncen ileriye doğru çok sorun oluyor , nekadar desede ben kabulüm sonra işler dengeler tepe taklak oluyor kalbini değil mantığını öne koy kalb ile yanılırsın mantık seni doğruya götürür bekar insan anlarım desede anlamıyorlar tecrübe ile sabit sadece net ol kimse için değişme ve bulunduğun hal çok normal ilk ve son olmuycaksın kendini sev değerli gör kimse kimseden üstün değil net olup mantıkla hareket et
10 YorumlaHer şeyden önce kendine güven ve her ne olursa olsun kendin ol. Eğer karşındaki insan dürüstlüğün karşısında gidecekse bırak gitsin hiç üzülme bile genceciksin daha ve çocuğunuda düşünerek en iyi kararı vermek zorundasın. Karşındaki insanı iyice tanımadan hayatına alma ve ağırdan al iyice tanı çocuğuna sana iyi gelecek bir insan mı yoksa yıpratacak bir insan mı iyi karar ver. Hayatında başarılar güçlü kadın !. Çocuğun ve sana en güzel kapılar açılır inşallah 🙏🏻
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
Neden geçmişinle barışık değilsin bunu düşünmek gerek. Bence problem neden saklama gereği gördüğün, karşıdakinin ne düşüneceği değil. Daha küçüksün ve daha da küçükken bir hata yapmışsın gibi bakıyorsun bence. Kendini çocuksuz yani geçmişteki evliliği ve çocuğu yapmamış gibi hayal edip, bir ilişki içine girmenin nasıl olacağını deneyimlemek istedin muhtemelen. Kendinle ve çocuğunla barış lütfen. Bu bir problem değil. Sen de çocuğun da sevmeyi sevilmeyi hak ediyorsunuz. Karşıdaki beklediğinden daha farklı biri çıkabilir ya o da çocuğu olan biri olsa. O zaman sen farklı düşünür müydün? Cesaretini topla ve konuş o kişiyle. Bitireceksen bile bunu çözmeden ileride başka bir ilişki kuramazsın. Güzel günler.
11 Yorumla- +1 yıl
Görüşlerin çok güzel gerçekten de 👏👏
+1 yıl1 ay boyunca iletişimde olduğun, gözlemlediğin bir zaman dilimi var bu süre içinde ona karşı olan hislerin, güven duygun olumlu yönde diye düşünüyorsan durumunu elbette anlatmalısın ama diğer türlü olumsuzluklar var, oluru yok diyorsan daha geçici sebeplerle konuyu kapatmalısın, hayatına dahil olmayacak insan için kendini çok fazla detaylandırmak zaten zaman kaybıdır.
10 Yorumla
+1 yılYazdıklarını okudum ve seni anladım ama ayrılmak asla doğru olmaz. Sana naçizane tavsiyem doğru olanı söyle ve doğruyu söyledikten sonra sana karşı tavrı ne olursa olsun duruşunu sağlam olsun yani bir çizgi çek
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Kötü evlilik geçirmek senin suçun değil, boşanmış kadınların maalesef ilişkilerde işleri daha zor oluyor, suistimale çok açık oluyor durumları, senin ilişkinde de söylememiş olabilirsin gayet olağan bir durum, kendini suçlama, kendini hazır hissettiğinde gerçekleri söyle, senin en büyük gerçeğin melek kızın bu gerçeğini hiç bir zaman göz ardı etme lütfen. :)
10 Yorumla
+1 yılZararın neresinden dönersen kardır
Söyle normal birin hayatımı anlatmak istemem ama sonra farklı olmaya arkadaş olmaya sıradan biri olmaktan çıkmaya başladın onun için sana anlatmam gerekenler var de başla14 Yorumla
Soran+1 yılOnun gözünde yalancı biri gibi olmak istemiyorum bu yüzden ayrılmak daha mantıklı gibi
- +1 yıl
Belliki senin için önemli biri aynı olay benimde başıma geldi
Senden önce karşı tarafın ısrarı ile konuştuğum biri vardı ondan ayrıldım seni tanıdıktan sonra dedi bilgin olsun
Ben önce üzüldüm sonra dürüst olduğu için sevindim ikimizde evli ve sadece sosyal medya üzerinden arkafaşız şu an
Soran+1 yılHerkes aynı değil işte belki de benim kötü biri olduğumu düşünecek ben bugün ayrılmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Saçmalama konuş ön yargılı olma belki anlayışlı biri çıkar ama dikkat et sevgini kullanmasın
+1 yılSöylemelisin ilk önce buluşma teklifini kabul et ve yüz yüze konuş ve neden evli olduğunu söylemediğini anlat eğer gerçekten seni severse zaten bu onun için ya da ailesi için sorun olmayacaktır ve sende ilk olarak kızını düşün baba figuru olarak değil bı abi bı arkadaş gibi ona yaklasabilirmi malum zamanımız çok tehlikli. Çok mutlu ol🌸
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyisin teşekkür ederim 🌸💜
İşte türkiye de böyle saçma bir kesim var evlenip boşanmış kadına bakış açıları nefret edilesi. Söylemelisin belkide sana o gözle bakmayacak ama korkunuda anlayabiliyorum dürüstlükten kaybedeceksen kaybet sana tavrı değişecekse anlarsın zaten. Yanlış evlilik senin elinde değildi sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef halbuki evliliğim için çok büyük fedakarlıklar yaptım bütün sorunları affettim ama baktım geleceğim yok boşanıp en azından yalnız kalmak sürekli üzülmekten daha iyidir dedim. Ama insanlar içi bilmez işte erkekler boşanırsa hiç sorun yok evlenebilir veya gezip tozabilir kadın isteyince hemen kötü bakışlar üzerine gelir. Buluşma günü yüzyüze söylesem daha iyi olur diye düşünüyorum tavrı anlaşılır halinden bakalım.
+1 yılBir gün ona çocuğunun bir resim göster buluştuğunuzda ve çocuğumla tanışmalısın gibi bir konuşma yap ona durumu tatlı tatlı izah et ve eminim sorun etmeyecektir canını sıkma. Sorun ediyorsa veya sana olan bakışı değişmişse bile üzülme senin için o doğru kişi değilmiş olarak adlandır ve yoluna devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bunu onunla daha fazla geç olmadan paylaşman gerekir aksi halden ondan sakladığını düşünecek bence gayet normal bir durum evlenip bir çocuğunun olup ayrılman eminim oda anlayışla karşılayacaktır bu durumu ve senin durumun aşka engel değil bence bende aynı şeyi yaşadım fakat oda senin gibi benden ayrıldı ben ne yapsam bana sana layık değilim dedi birazcıkta yaş farkı vardı aramızda o yüzden bence ayrılmadan önce bunu onunla paylaş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılegerr onu seviyorsann ayrilmaa derimm kuzumm.. senindee mutlu olmaya hakkin var.. soyle evlenip bosandigini kizinin oldugunu eger seni gercekten seviyorsa o seni oyle kabul eder.. etmezse demek yalandi.
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸
Cevap sahibi+1 yılnedemekkk <3 gitmediinnn ayrilmakk iciinn demee?
Rabbimm hakkinizdaaa hayirlisini nasip etsin insallaaahhh..
Soran+1 yılHayır henüz ayrılmadım🌸 amin inşallah hepimizin
Cevap sahibi+1 yılooo supeeerr ozamann hiiicc ayrilmaaa soyle ve gorrr.. aminnn aminnnn banada duaa et <3 buaralarr cook ihtiyacimmm vaaarr.. sevdigim birii var hemde kendiside burada ayni yerde calisiyor benimlee ama bir turlu acilamiyorum
Soran+1 yılÖlümlü dünya açıl gitsin sende o zaman belki oda senden hoşlanıyordur senin ki daha kolay benimki gibi değil güzellik 🌸 Allah gönlüne göre versin 💜
Cevap sahibi+1 yılaynenn oylee :( Insallahh hoslaniyordurr ama oyle olsaa o niye acilmasinn yaa?
asil benimkide cook zor cunku ayni yerde calisiyoruzz rezil olmakta var ya da nebilimmmm.. aminn cumlemize insallahh
Cevap sahibi+1 yılOnunla karsilastigimda artik belli etmeye calisiyorum ona baktigimi.. ama problemm artik pek hic karsilasmiyoruzz genelde onu baska yere yolluyorlar
ilk zamanlar oda benden kaciyodu karsilastigimizda bi bakar sonra kafasini egerdi bende oyleydimm.. sonradan sonradan takili kalmaya basladik.. en sonn ramazandan once her gun karsilasiyoduk azkalsinn ama gorurdum arabanin aynasindan beni dikizlerdi.. ve sonrada en son ben tam arabadan indim oda gidiyordu bana kafasini uzatti ve elini kaldirip selam vermistii ve gulumseemistii ilkkezz o gunu yapmisti.. sonradan bir kere daha karsilastik o gunu telefondaydii.. bana konusurken baka kalmistii.. sonra dogru bir kere daha karsilasmistikk o gunude iki kere gorduk bir birimizii.. mutfaktaydi o yaninda biri vardii birseyler anlatiyordu toplanti gibi birsey yani tam arkasini donuktu sonra ama bi bakti.. ve cikistada karsilastik o kendi burosundaydii toparlanacakti bende disardaydim arabaya gidiyordum camdann bir birimizi izledikk yanii o an dunya durmuss gibiydi
+1 yılSöyle çok daha geç olmadan söylemen gerekiyor. Bırak giderse de bu yüzden gitsin ama sen söyle ki vicdanın rahat olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bence de ama 1 aydır tanıyorum sonuçta ya başta evet deyip sonra yarı yolda bırakırsa?
+1 yılValla okadarini bilemem yalan soylemedigin aşikar ama dogruyda sakladin yani soyke soyliye bilirim önce sen kendin bı karar vermelisin ne istiyosun eyer okusiye karşı bisiler varsa içinde buluş ve konuş durumu iza et anlayışlı olacağını düşünüyorum ve bazı şeyler telefonda konuslmaz yüz yüze konuşulması gereken bı konular bunlar
01 Yorumla- +1 yıl
Benim de başıma geldi ben anlayila karsilamistim zaten sana bunu söylemedim diye trip atacak biri ise zaten koyver gitsin onun seni anlmasi gerekli korkularını bilmesi gerekli evlenip ayrılmış bibayan için zor bı durum bunu öyle kolayına aciklayamasin ki her önüne gelene de söyleyemesin
- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki söylemelisin üstelik cocugun var bu saklanmaz isim yaş gibi ilk siralarda söylenmeli, kendinden emin ol beni birakir mi eder mi diye telas etme bunu yüz yüze söyle mimikletinden hareketlerinden direkt anlarsin tepkisni olumsuz birsey sezdiginde asla durma birak gitsin 1. Evlenmek zorunda degilsin 2. O kisi bu kisi olmak zorunda degil hayirlisini iste sen artik 2 canlisn
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aranızda ki ilişki daha da ilerlediğini bir düşün. Günün birinde zaten söylemek zorundasın.
Şu var ki hayatına giren ciddi biri olsun ya da olmasın herkese boşandığını söylemek zorunda değilsin. Senin özel yaşamın ve hayatın kimseyi ilgilendirmez. Ama hayatına birini seçip onunla yola devam edeceksen bunu başında söyle ki yürüdüğün yol sana zahmet vermesin.
00 Yorumla
+1 yılYa hiçbir şey demeden ayrılmak olur mu sen diyeceksin ki Buluşmadan önce Benimle alakalı bilmen gereken şeyler var Anlat buluşmak isterse hala ve senin ciddiyse seni devam edersin yok değilse Zaten herkes yoluna gider yani en azından sen de keşkelerin olmayacak yani içinde
00 Yorumla
+1 yılDe ki;
Olmaz, biz evlenemeyiz de.
Neden diye soracak.
Söyleyemem de.
Merak etsin niye evlenemeyeceğini.
Sonrasında da durumu anlatırsın.
Gönlü var ise, olsun ama hayırlısı ise olsun...
🌹🌹🌹🌹🌹00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hemen söyle. Kadın olsun canım elek olsun bunu bilmek ister insan çünkü evlilik yapması yapmaması çocuklu olması ya da olmaması gibi şeyler insanlar için kriterdir böyle bir kriteri varsa negatif yönde en başta bilir, yol almaz, duygu geliştirmezsiniz hem de kamdıemış gibi olmazsın
00 Yorumla
+1 yılEğer çok çok yeniyseniz söylemeni gerektirecek bir durum yok bence ama birkaç ay olduysa ve sevgililiğe doğru gidiyorsanız cok geçmeden söylemelisin sonra her şey karman çorman olabilir o kendisi karar versin görüşüp görüşmemeyi ve bu yalan söylemek sayılmaz kendine haksızlık etme daha çok gençsin söylememekte haklısın bence ben olsam bende söylemezdim biraz zaman geçip tanıdıktan sonra söylenmeli sonuçta özelin ve kimseye güven olmaz 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşından daha önemli bir şeyi söylememen art niyetini gösteriyor. Bilerek yapıyorsunuz resmen çok kötü niyetlisiniz gerçekten. İnsanları kendinize bağlıyorsunuz sonra "Ben evlendim daha önce haberin olsun" yani art niyetten başka bir şey değil
50 Yorumla Senin şu soruyu sormandan bile ben anladım yani senin canımsın biri olduğunu boş yere boşanmamış O kişi senden söylemezsen zaten ileride çok sıkıntı yaşıyorsun yol yakınken söyle hiç olmazsa fikrini öğren istemiyorsa da evli olup da sonradan boşanmış oaln birini uzak durursun ona göre sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeyi söyle sonrasında çok üzüleceksin keşke söyleseydim diye için içini yiyecek gerçekten çok ciddiyim zaten ayrılmayı göze almışsın herşeyi söylediğinde ne değişecek ki. Bir de ona gerçekten tutulmuşsan ayrılık falan fayda etmez eninde sonunda yazarsın tekrar başıma geldi biliyorum bak herşeyi söyle ona
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun bende hiçbir şey söylemeden ayrılmıştım fakat fayda etmedi aklım hep onda kaldı muallakta kaldım ve en sonunda herşeyi anlattım peki en başta anlatsaydım daha mı iyi olurdu elbette daha iyi olurdu ve senin için tam zamanı kesinlikle söyle
Soran+1 yılİşte bende bundan korkuyorum ona bağlandım mı bilmiyorum ama öylece bıraksam onu üzmüş olacağım gerçeği anlatsam belki benden nefret edecek veya başta evet deyip sonra yarı yolda bırakacak kafam karışmıştı baya o yüzden konu açtım buraya
Cevap sahibi+1 yılBenim durumum daha farklı yani eşimden boşanmak istiyorum fakat boşanamıyorum bu süreçte birine aşık oldum oda aynı şekilde bana birbirimize duygularımız vardı fakat bir ilişki başlatmadım öylece ayrıldım ama dayanamadım ve ona her şey anlattım benden nefret edeceğini düşünüyordum aynı senin gibi fakat çok farklıydı beni her şekilde kabul edeceğini söyledi çocuklarımla birlikte ve oda hiç evlenmemiş biri ben çok şaşırdım açıkçası e ben yapamayacagımı söyleyerek uzaklaştım ondan olmazdık biz yani fakat senin Bi engelin yok karşı tarafın kişiliğini bilmiyorum ama kesinlikle söyle onunda kişiliğini öğrenmiş olursun
+1 yılya kadın bir de çocuğun var millete yalan söylemeyin git söyle adama eski evli olduğunu ve çocuğun olduğunu normal bir şeymiş gibi sormuşsun bir de tabii ki söyleyeceksin söylemek zorundasın
21 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylediğim nerde yazıyor? Anormal bir şey mi sence bu kadar? Başta daha tanımadan her konuşmak isteyene boşanmış olduğumu söylersem tavırları değiştirebilir veya rahatsız edebilirler benim amacım insanları kandırmak değil ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha önce evlendiğini nasıl söylemeyeceksin ki zaten, altı yaşında kızım var diyosun.
Onun dışında bence söylemelisin. Daha önce evlenip boşanmış olabilirsin belki 2. evlilikte daha mutlu bir hayatın olacak. Daha önce evlenmiş olman onun seni sevdiği gerçeğini değiştirmez, bu yüzden söylemelisin. Ama gerçekten tanı karşındakini, mutsuz bir evlilik yapma..!04 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi benim sevgili veya evlenmek gibi bir amacım yoktu çünkü kötü bir evlilik geçirdim kimseye güvenmiyorum. Bu kişiylede de nasıl oldu konuştum bilmiyorum bir anda gelişti her şey başta söylemek istedim ama bazı erkeklerin tavrı değişiyor rahatsız eder vs diye iyice tanımadan söylemek istemedim. Ama şu an buluşma günü yaklaşıyor ve ben ondan daha fazla gerçekleri saklayamam ya risk alıp söykeceğim ya da bugün ayrılacağım.
Cevap sahibi+1 yılNiye daha önce söylemedin derse buraya yazdıklarını ona da söyle. İyice tanımadan söylemek istemedim dersin?
Ama iyice tanı bu arada.. tekrardan mutsuz bir evlilik yapma.
Umarım çok güzel geçer buluşmamız ama bir şans vermelisin, bi konuş derim;)
Soran+1 yılÇok tatılısın teşekkür ederim 🌸💜
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek💜🌺
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekleri bazı konularda anlamak mümkün olmuyor. Bende daha önce bekar biriyle tanıştım, boşandığımi ve çocuğum olduğunu bilmesine rağmen beni istediğini söyledi, sonrasında beni oyaladığıni farkettim akabinde başka biriyle evlendi. Ailem kabul etmedi dedi ilerde sorun olurdu ben bekarım vs vs.
Başından Kabul ettiği şeyleri sonrasında yüzüme vurdu. Demem o ki; her şey olacağına varır, biteceği varsa biter
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1 ay yeni tanışmışsın geç olmadan söylemelisin duygusal anlamda ifade et seni olduğu gibi kabul eder veya etmese bile kendi kararı. Birbirine saygı duymak önemli.
10 YorumlaSöylemekte geç bile kalmışsınız bir birinize kimse kimseye zaman kaybı olmasın misal bana evlenip ayrılmış çocuğu olmayan biri geldi söyledi ilk tanıştığımız da ben de evlilik yapmış birini tercih etmiyorum dedim
20 YorumlaYani baştan söyleseydin daha mantıklı olurdu ama şu an bu şekilde yapmanda yanlışı yanlışla kapatmak oluyor buluş anlat durumu bırak oda söylesin düşüncelerini ve duygularını
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ilk eşimden boşan dım 2010 da 2015 tekrar hayatima biri girdi valla tanistim ilk gün hersey anlattım ona göre benle konuş dedim sonradan duyup ayrılma diye şimdi den her şey anlattim dedim sevindi gitmek isteyen baştan gitsin Dürüst olmak bambaşka bir şey aylarca konuşup dersem çok bağlamış olurum her ikimizde bir birimizi üzmüş oluruz. En azından 1hafta içinde dersen tanışma aşamasında bu kadar çok üzülmeyiz. Biriyle tanışırken her şey söyleyin gitmek isterse şimdiden defolup gitsin Yalanlarla yürümez bir ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlenip ayrıldım ve çocuğum yok
Tanıştığım kişiler oldu sohbet ettik beni ve karakteri tanıdı ondan sonra söyledim ve daha ılımlı baktığı oldu.
Ama bazen de ters tepe bilir.
Şuda var İlk başta diyincede çok ön yargı oluyor veya da amaç değişiyor özelikle kadınlarda maalesef cinsel eğilimi olup amaç başka oluyor bence iyi ölç ve tart00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ona göre olmadığını düşünüyorsun ki? Şöyle yapabilirsin senden hoşlanıp hoşlanmadığını açıkça sor ve ondan sonra beni buna rağmen hala sever misin diye çocuğun olduğunu söyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenden hoşlandığı hatta belki sevdiği bile çok belli ama çünkü bütün huylarımız benziyor beni tanığı içinde ço mutlu ama işte sevgi herşeyi kabul etmez diye düşünüyorum çünkü o bekar evlenmemiş o kadar kendine göre kız varken beni neden seçsin ki
- +1 yıl
Yani o da var ama belli olmaz ki bir sor istersen
Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Hiç bir şey demeden ayrılacak kadar iletişim sıkınıtınız mı var? Tüm olan biten anlatın. Kabul etmezse zaten kendi söyler. Neden insanlara bunu yapıyorsunuz? Ayrıca her zaman şeffaf olun. Mutlaka en başında söyleyin.
10 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle söylemelisin ama şunu da belirteyim erkekler genelde kadınların önceden Evlenmiş boşanmış olduğunu öğrenince sadece rahatça cinsellik yaşamak için kullanıyorlar O yüzden sen önce ona gerçekleri açıkla ve onun da niyetini öğren
10 Yorumla
+1 yılBence ne yaşadıysan her şeyi en baştan soylemelisin bende boşandım çocuğum var biriyle tanissam ilk önce boşandigimi söylerim oda kabul edecekse bunu bilerek hayatıma dahil olsun olmayacaksada en baştan olmasın sonradan başkasından öğrenip daha yıkıcı sonuçlar ortaya çıkacağına en başından benden öğrenmesi daha doğru..
10 Yorumla
+1 yılAyrılmak mı kdkd hayır ona evlilik yaptığını söyle kendisi karar versin seninle olacak mı olamayacak mı kendi başına karar alman saygısızlık onunda söz hakkı olmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılElbette sayısılık yapmak istemiyorum ama sonuçta 1 aydır tanıyorum ve belki başta evet deyip sonra vazgeçebilir. Belkide benim bir yalancınoldığumu düşünüp nefret edebilir hiç bir şey söylemeden ayrılsam unutur gider iç olmazsa diye düşündüm
- +1 yıl
Hayır tabiki hâla onun düşüncesini duymadan kendin yargı veriyorsun ona söyle sebebinide ve geri kal eğer gelirse seni sen olarak kabul edecek gelmezse okey de yalancı değilsin sadece ona bunu söyleyecek cesareti bulamadın ona kapıldın güzel olanı kaybetmek istemedin şimdi onun kararı geri çekil bekle sadece
+1 yılbence söyle sonuçta yaptığın ayıp bir şey değil, seni kabul eden kişi bırak geçmişinle kabul etsin zaten etmiyorsada senin hiçbi suçun yok bunu unutma 💖 seni seven her türlü kabul eder zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzellik 🌸
Eğer ki gerçekten değer verip seven birisiyse ne önceden boşandığını ne de çocuğun olduğunu sorun eder. Benimde aynı şekilde sevgilim olmuştu ama sözlenmişken aldattı maalesef
114 Yorumla
Soran+1 yılSevmek elbette önemli ama sevmek bazen yetmiyor 1 aydır tanınıyorum henüz tam olarak nasıl biri bilmiyorum belki de önce evet deyip sonra vazgeçecek bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum bugün. Kötü olmuş ama üzüldüm sizin sonunuzun böyle olmasına
Soran+1 yılEvet hayatta her şey ders işte karakteri kötüymüş demekki. İnsanlara çok çabuk inanmam ama dediğin gibi güler yüz ile kandırmaya da çalışabilir
Soran+1 yılYani hareketlerini bilmiyorum buluşmadım henüz. Ama şu an jandarma akademisinde okuyor ve dolayısıyla Ankara da bazen sıkıldığı için mi konuşuyor diye düşünmüştüm ama gayet dozunda ilgili davranıyor çok fazla sosyal medya da gezen bir tip değil gibi öyle görünüyor
Soran+1 yılSence bir anda bitirmek mi daha mantıklı yoksa gerçeği söyleyip risk almak mı
Soran+1 yılEmin değilim
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılNe için anlamadım
+1 yılcok fazla ilestimi kurmadan söylemelisin bence, kaesindaki belki hic evlenmedi ve cocuklu birisi istemiyor olabilir. Sakin bir erkek icin de evladindan vazgecme, ama seni gercekten seven seni hersekilde kabul eder.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hayat arkadaşlığı yapılacak birine gerçekler bütünü ile anlatılmalıdır.. Yalancılık ve saklamak sonradan olmayacak yaralara neden olur.. Eğer isteyen adam gerçekten tanıyıp kendine yakıştırmaş ise olumlu karsilayacaktir.
00 YorumlaBazı flörtöz durumlar iyi gelebilir. Hoşuna gitmiştir konuşmak ama dediğin gibi davul dengi dengine. Ciddi bir ilişki arıyor ve amacı evlilikse o kişi sen olmazsın. Ama amacı sadece takilmaksa bu bilgiyi vererek onun ekmeğine yağ sürersin.
00 YorumlaDetaylı bir sohbet olmadıysa duygusal bir beklentin yoksa bilse de bilmese de sorun değil, ben 2 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın boşandığını başkasından öğrendim söylemek istemedi bunu söylemediği içinde sorun yapmadım kendi özeli.
00 YorumlaÖnce tanı sonra fikirlerine aile yapısına ve nasıl bir pencereden hayata bakıyor gözlemle ona göre karşına alıp güzel bir dille anlat sonuç olarak boşanan bir insan tekrar sevip evlenemez diye bir kural yok ama herşeyden önce inan bana aile çok önemli
10 YorumlaGerçekler er ya da geç ortaya çıkıyor evlilik yaptığın da illaki belli olur çocuk da varmış haliyle, söylemen gerekiyor karşı tarafın yerine koyarak düşündüm kendim isterdim bu bilgiyi öğrenmeyi seven adam zaten senin önceden evliliğine çocuğuna ne bakmaz ha bakıyorsa orası ayrı konu salla gitsin o zaman...
10 Yorumla
+1 yılTanıştığın ilk gün söylemelisin karşı tarafda ona göre hareket eder. Söyledikten sonra da tavırlara dikkat etmen lazım tabi kullanmak için görüşmeye devam etmek isteyenler olacaktır
10 Yorumla
+1 yılÇocuğun olduğunu bilmiyorsa o biraz düşündürür adamı ama seni seviyorsa o halde de kabul eder durumu izah et eğer ki kabul etmez ise saygı duy anladın hemen ayrilma
11 Yorumla- +1 yıl
Sonuç ne oldu konuştun mu
En başında söylemen gerekiyordu. Bu basit kenara atılacak bir konu değil üstelik bir çocuğun var
111 Yorumla- +1 yıl
Ama hiçbirimiz sosyal medyada tanıştığımız kişeye hayatımızıla ilgili detayı vermeyiz sonra samimiyet olunca açılırız
Soran+1 yılBaşında söyleyecektim aslında ama boşanmış kadınlara bazı erkeklerin bakışı farklı bu yüzden önce kendisini tanımak istedim.
- +1 yıl
Aynen ben yazacaktım ama yazmadım
Soran+1 yılSosyal medya yazmayı unutmuşum
- +1 yıl
Ben sosyal medyada tanıştım sanırım arkadaşta sosyal medya ama ne farkeder ki benc etmez tanışma tanışmadır
- +1 yıl
Bende yazdığın cevabı yazdıktan sonra gördüm 💯 yüz tahminin tuttu
- +1 yıl
Haklısın ama bir ayda amacı sadece sohbet etmek iyi şeyler konuşup paylaşmaksa bazen en yakınındakine söylediğinde başına kalkılacak konu yabancıyla sır olarak kalabiliyor çünki seni tanımıyor ben çok sırlara şahit oldum
Ufak bir örnek eniştesi ona ilgi duyuyor ama anlıyor kimseye söyleyemiyor
Benle paylaştı konuştuk benle sevgili gibi konuştu vs ki ben İstanbul o aydındaydı vs şimdi mesafeli ve gayet haddini bilmiş bir şekilde - +1 yıl
Yani arkadaşlıklar sonradan yön değişltirebiliyor
Dürüst olmayı dene, en azından dürüstlüğünden kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış kadına yapılan muamele bellidir ağzına almak istemiyorum o kelimeyi. O yüzden denginiz biri ile tanışın.
20 YorumlaAnladığım kadarıyla onu sevdin konuşmayı da surdürmek istiyorsun. Ama ne kadar geç söylersen o kadar kötü olacak. Şimdi bile söylesen neden daha önce soylemedin diyecek. En iyisi söyle. Soylemedeb konuşmaya devam edersen daha çok bağlanacaksın. Belki de tahmin ettiğin gibi kötü karşılamayacaktır
00 Yorumla
+1 yılBence dürüstçe söyle. Çekinceni de nazikçe dile getir. Sana göre biriyse kaderinde varsa zaten tamam diyecektir yoksa noktalanacaktır. Uyumlu değilseniz zaten senin de hayrına olur. Bunlar bahane
00 YorumlaAskim bence soylemelisin. bir yere davet et onu parka ya da deniz kenari kısacası yanlız konusabileceginiz herhangi bi yerde sana bir şey anlatacağım bunu daha önce anlatmam gerekiyodu biliyorum ama geç kaldigim için üzgünüm de sonrasında anlatmaya basla eğer seni seviyorsa gerçekten bunu ilk başta kabullenemese bike sana dönecektir
00 YorumlaEğer görüşmeye devam etmek istiyorsan şu an söyleyebilirsin neden şimdiye kadar söylemedin derse eğer benim için kötü bir evlilikti çok fazla dillendirmekten hoşlanmıyorum seni biraz tanıdıktan sonra paylaşmak daha doğru olur diye düşündüm diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılİşin zor ama doğruyu söylemelisin.
Belki hayatına alıcak seni bilemezsin.
Denemeden hiçbir şey bilemezsin.
Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabikide söylemen gerek başkasından duyup ortalık karışacak en iyisi bugün söyle telefondan ya da görüş yüz yüze anlat. Kabul ederse evlenir etmezse görüşme sona erer herkes yoluna bakar.
00 Yorumla1 aydır neden oyaladınız madem karşılık vermeyecektiniz.
Evlenip ayrıldığınızı da en baştan söylemeniz gerekirdi.
Oluru yoksa niye umut veriyorsunuz?00 Yorumla
+1 yılBence anlatmalısın.
Seni tanımadan bazı şeyleri söylemek istemiyordum. Tanıyınca anlatmak istedim dersin. Sebebini açıklarsan anlayışla karşılayacağını düşünüyorum00 Yorumla- Devamını Gör (252)
Devamını Gör(297)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası