AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
bencede aha çok geç olmadan söylemen gerekiyor bencede bırak giderse de bu yüzden gitsin ama söyle vicdanın rahat olsun hiç öyle takılma da bence
Bir sure mesafeli git bence o seni değilde sen onu tanımaya çalış daha çok. Dilin kemiği yok şimdi kabul eder ilerde tan çizer. Adam gibi biri olduğuna inandığında mesafeni kaldirirsin. Ağırdan al
Hiç bir koşul şart göstermeden ayrılık gerçekten kırıcı olur. Bu durumu açık ve anlaşılır bir dil ile ifade etmeniz gerekiyor. Sonuç olarak ayrılmış olacaksınız yine.
Böyle bir travman olduğu için her ne kadar bişey olmaz zannetsende önceki kocanla yaşadığın travmaları yeni kocana yükleyebilirsin ve bu evlilikte soruna yol açar. Eğer adam buna rağmen seni kabul ederse bir aile terapisine falan gidebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bence söylemelisin Çünkü seni sen olduğun için seni gerçekten Senin kötü geçmişin ne Her şeyini kabul etmeli bence yani söylemelisin bence Çünkü şöyle bir şey var Yani illa bir gün öğrenir başkasından öğreneceğini senden öğrensin bence yani benim fikrim söyle yani yalan üzerine kurulmasın bu ilişki
Bide seni seviyorsa seni böylede kabul eder
Yani epere ileriye yönelik bir ilişki düşüncesiyle tanıştıysan, en başta söylemen gerekirdi. Ha şimdi yine söylersin. Artıkonun karatına bağlı olacaklar
Bu kararı almış olman ve beraberinde ona göre değilim dediğin yerde çok duygulandım biliyor musun samimiyetimle söylüyorum sarılmak istedim sana
Cidden mi neden böyle hissettin ☺️
Nedeninden emin değilim, yalnız insanlarda yozlaşıp kaybolan bi duyguyu gördüm orada ben.
💜
Bende 29 yaşındayım 1 oğlum var. Dürüstlük önemli kimseye boş umut verme. Bende boşandım olmadı. Ama herşeyden önce dürüst ol karşındaki insan seni olduğun gibi ksbullenirse sorun yok zaten. Ama kabullenmemekte en doğal hakkı
Elbette kabullenmemek en doğal hakkı ona sözüm yok. Ben başta evet deyip sonra hayır demesinden çekiniyorum daha sonra üzülmek istemiyorum
Hem kendini üzme hemde karşındakini. Dürüstçe söyle ikinizde üzülecekseniz şimdi üzülün. Ama senden vazgeçmicek bence
Belli olmaz ki belki de beni seviyor ama kendisi gibi hiç evlenmemiş olarak görüyor vazgeçebilir elbette
Aslında seninle devam etmesi kendisi için daha iyi olacak. Evlilik yaşamışsın bir evlilik nasıl yürür veya hangi sebeplerden yıkılır bunları çok iyi biliyorsun. Tecrübelisin. Ama tabi karşı tarafın isteği özellikle çevresine kabullendirememe gibi içine kurt düşürecek biçok şey var. Bu onun için kolay olmayacak. Ama o farkında olmadığı halde çok şanslı 🌼
Teşekkür ederim çok doğru söylediniz ama bunu sadece daha önce biz evlilik geçirenler anlayabiliyoruz işte evlilik yaşamayanlar anlamıyor. Toplum yüzünden belkide birbirini çok iyi anlayacak sevecek insanlar uzak duruyor birbirinden yapacak bir şey yok ☺️
Birde aklıma geldi. siz ben evlilik yaptım dediğinizde belki de karşı taraftan da alacağınız cevap aynı olacak? 😂 Umarım her şey gönlünüzce olur. Karşı tarafın bence sizi tanımasından çok sizi yaşaması önemli ben olsam sizi yaşardım her santiminize kadar ☺️ her şey gönlünüzce olsun (telegram HeavyRain77)
Doğruyu söylersen tamam der bir süre görüşüp eve atar seni bir kaç defa bulustuktan sonra ailem karşı çıkıyor diye senden ayrılır
Evet maalesef bu yüzden başta söylemedim zaten en doğrusu ayrılmak
Bence ayrıl yoksa senden faydalanmak ister yaparda sen zarar görürsün onun için açık kapısın bakire değilsin
Görüşün oturun anlatın ben böyle olacağını düşünmemiştim yol yakınken görüşmeyelim üzülmeyelim gibi bir konuşma yapabilirsiniz
Daha 1 aydır tanıyorum kendisi belki başta tamam deyip sonra farklı şeyler düşünebilir veya heves geçince ayrılmak isteyebilir bu sefer olmaz. Hiç gerek daha fazla bağlanmaya
İnsan tanımak kötü bir şey değil , konuşup dertleşeceğin biri de olabilir duygusal arkadaşlığa girmeden sana iyi gelebilir
Benzer durum bendede var söyle gitsin en başta neden söylemediğini anlaması lazım anlamıyor ise zaten bundan olmaz
Genelde insanların boşanmış kadınlara bakış farklı özellikle erkeklerin bu yüzden başta söylemedim yani hi evlenmedim diye de söylemedim tabii ki sadece geçmiş konuları açılmadı hiç
O zaman sorun yok şansımı dene bence en sxındsn geçniş yaşantından biraz uzaklaşırsın
Allah senin gibi yalancı karıları erkeklerin karşısına çıkarmasın. Bıktım mk, birisine aşık oluyorsun her şey tamam diyorsun, tak bi telefon ben önceden evlilik yaptım kızım var.. Erkeğin duygularıyla neden oynuyorsun, madem evlendin kızın var direkt söyleyeceksin. Mutlu olmayı hak etmiyorsunuz, umarım erkek arkadaşın sana anında tekmeyi basar.
Benim onu kandırmak gibi bir planım yoktu. Daha önce boşanmış kadınlara erkekler farklı gözle bakıyor bu yüzden iyice tanımadan söylemek istemedim.
Ayrıca böyle bir sorun yaşadığını tahmin ediyorum gerçekten aşık olsaydın bunu sorun etmezdin gerilme bu kadar
Eğer onurlu erkekse sana anında tekmeyi basar.
Piyasada senin gibi yalancı karılardan çok sayıda var. Evli olurlar, boşanmış çocuklu olurlar, bekar erkeklerin peşinde koşarlar.
Ya kes sesini Allah aşkına git kuyruk açını başka yerde yaşa
Dediğim gibi inşallah erkek onurludur. Bassın tekmeyi ciyaklayarak evine dön.
Neden boşanmış olunca noluyor inşallah bekar ama patlak birine denk gelmeniz dileğiyle bir kadını bu kadar eleştirdiğiniz için ayrıca boşanmış biride bekar olup patlak bir erkek istemezdi zaten
Siz bekar patlak erkeklerle iliski kurmak yerine adam gibi evlenmiş ayrılmışi daha makbul
Hadi şimdi skktr aristokrat beyyyy😂🤏
@Miaa98 arkadaşın baya bir kuyruk acısı var herkesi aynı sanıyor bunlar her haltı yiyip sonra temiz birisini istiyorum diyen tipler çok bi şey beklememek lazım zihniyeti belli keza
@Miaa98 Kendi kendine yazıp bi de kendi kendine gelin güvey mi oluyorsun? Kadının boşanıp boşanmamasına laf söylemedim, sadece gönül ilişkisi kurduğu adama bunu anlatmamasına laf söylüyorum. Bir gün tanışıp evlenme hayali kurduğun erkek, boşandığını ve çocuğunun olduğunu söylediğinde aynanın karşısına geçip kendine sktrr çekersin.
1 ayda evlilik hayali kuruyorsa oda canım 🤏🤏
Salktr
Siz bence daha önceki yaşadığınız olaydaki kadını benimle karştırdınız heralde ortada evlilik planı yok biz sevgili bile değiliz tam olarak sadece konuşuyoruz. Ha ben sevgili olsam aylarca senelerce oyalayıp sonra söylesem evet bu affedilmez ama tanımadığın bir insana da böyle hakaret edilmez anladın mı!
Sana tavsiyem bekar biriyle değilde boşanmış kendin gibi ayrılmış biri daha iyi olur çünkü kişi kabul etse bile aile hep bir sıkıntı yaratcak
@Miaa98 aileler zaten sıkıntı olur tahmin ediyorum zorluklarla uğraşmak istemiyorum daha fazla bu yüzden söylemekte istemiyorum işte evet dese belki aileler sorun olacak ya da kendisi vazgeçecek
Aynen boş ver başını agritma ilerde basinada kakabilir
sen burada da bize söylemediğin şeyler var. yoksa senin anlatımına göre zaten kaybedeceksin, elinde yani 0. söylersen ya tamam ya da devam olacak. yani bir ihtimal 1 kazanbailirsin
İlk başta söyleyebilirdiniz evet ama sonuçta karşınızdaki insanın düşüncelerini bilmeden hareket de edemezdiniz bunu uygun bir dilde anlatıp konuşup aşabileceğini düşünüyorum
Söylemelisin tabii ki zaten ailesi seni araştırır her türlümde öğrenirler evlenip boşandığını merak etme
Evet doğruları anlat seni gerçekten seven bir insan evlenip boşanmanı 6 yaşında bir kız çocuğunun olduğunu sorun etmez belkide durumu kabullenir iyi bir evlilik yapıp kızın içinde bir aile kurmuş olursun bir şey söylemeden ayrılman saçma olur
Söyle tabiki. Ama ona da açık kapı bırak. İstemezsen anlarım tabiki de. Söylemeden olmaz. Ya da sessiz sedasız ayrılmakta olmaz
Tabiki söyleyeceksin kızını napcan evlatlık mı vercen eninde sonunda görecek çocuğun olduğunu hem artık herkes boşanıyor normal durum bu
Her şeyi söylemek mecburiyetindesin. Ve hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biriyle olman biriyle mantıklı değil. Çok çeşitli çatışmalar yaşarsın.
Bu arada senin yalancı olduğunu da düşünecek ki gerçekten de yalancısın.
Hiçbir şey demezsen daha kötü...
Ablam söyledi ve şu an ikinciye evli...
Şansını dene bence...
Bişe olmaz. Rahat ol. Bu anlaşılabilir bir durum. Yani belli bir süre gizlemiş olman. Ama bidahakine böyle davranma bence. Neyse o
Ulan hep mi 2. El vay arkadaş.
Git söyle adamı umutlandırma ama hoşlandıysan adama ver. En azından teselli olur. Yazık adam
Ne söylüyeceksin sordu muki? erkek milleti evli olup bekarım diyor birçok p İ Ç.
ayrıca en başında söylersen, f*ck body olarak görür belki seni.
Her şeyi anlatman senin ileriki hayatına renk katar ama söylemezde işler ilerleyince söylersen bedbaht olursun.
Yoo söyle şimdi başta diyemedim hızlı gelişti ama ben önceden evlendim ayrildim bu sorun olur mu diye sor
Bence en başta söyle niyeti kötü olursa da (bazı erkekler dul kadın diye kolay zannediyorlar ki alakası yok) engeli. bas hayatından çıkar
Açıklamayı yapıp ayrıl ayrılacaksan. Evlenip boşandığını da dile getir derim. Seni kabul eden ya da isteyen biri her türlü ister
Dogrulari herzaman soyle sen kazanirsin istemezse istemedin ama soyle beliise fark etmez diyer jeden soylemiyexenki
Birbirinizi biraz tanıyın , konusu açıldığında söylersin. 👍🏻 eğer bu ilişki ciddiye gidiyorsa yani..
Bence söylemelisin Karşı tarafın Eyilimlerini Kontrol etmelisin Aklı fikri uckurundaysa Tekmeyi vurmalısın
Ayrılma niye ayriliyorsun? Düzgünce grcmieinden bahset. Konu acilmamisti, simdi soylemek istiyorum falan de.
Hemen soyleme bence onunla evlenmek istedigini dusunur. Biraz zaman gecirin belki iki ay belki 3 ay
Evet o düşünce de vardı ama 3 ay da çok olur sanki ya bilemedim
Kusura bakmayın yanlış düşünce lütfen söyleyin ve sonucuna katlanin
Yanlış dan ne kadar çabuk dönerse niz o kadar iyidir
Kadinin evlenip bosanmis olmasi kotu bir sey degil ki. Insanlar birbirine hemen ozelini acmamali. Karsisindaki insani tanisin once, sonra eger ciddi dusunmeye basladiysa soyler tabii. Gizli tutmasini soylemiyorum sadece adami tanimasi lazim. Belli bir sre vermiyorum 2 3 ay dememe bakmayin. Eger beyefendi gercekten kafa yapiniza uyuyorsa guvenebileceginizi dusunuyorsaniz soyleyin gitsin.
Kusura bakmayın ama eğer o kişi bunu sorun edecekse bir an önce hayatını düzene sokmalı yani fazla umitlen meden ve kendini ona daha fazla kaptırma dan çünkü zaten hanım efendi hoşlanmış ileriye dönük düşünüyor
Daha karar verecek kadar tanımıyorsun.
Sana kollarına atla demem ama bir şansı herkes hakeder..
Temkinli şekilde davranabilirsin.
Siz bilirsiniz, demek ki, tam anlamıyla etkilenmemiş siniz
Nasıl etkilenmek ne alaka
Tam anlamıyla etkilenmiş olsaydınız görüşmek isterdiniz
İspatlanabilir şeyleri saklamak ahmaklik olur. Evliliğini kaç yıl evli kaldığını ne zaman boşandığını doğrusu neyse söyle. Bırak kararı o versin.
Evlenip boşanmak bir kabahat değil o yüzden eğer onunla ciddi bir şeyler düşünüyorsan tabii ki söylemen de fayda var
Bu saklanacak bir şey değil ki söylemelisin tabii ki
Söylemeden ayrılmak daha mantıklı sanki
Çocuklu kadınları kabul eden erkekler var. Devir eski devir değil
Konu devir değil yalan söylemek bir gerçeği gizlemek tabi net olup doğruyu söylerse onun için daha doğru olur. Kabul edip etmemesi karsi tarafın bileceği şey tabi
Evet açık açık söylemeli kabul edip etmemesi ona kalmış. Sanki çocuklu boşanmış bir kadın olmak ayıpmış gibi yükmüş gibi gizlemek çok yanlış.
@asyaburcu ayıp değil ama nasıl desem bunu 1 ay boyunca gizledim belki beni kafasında farklı tasarladı. Veya sonra evet dileyip vazgeçilir açıkçası tekrar üzülmeye halim yok bu yüzden de kimseyle tanışmak istemiyordum nasıl girdi hayatıma bende anlam vermedim
Ona neden başta açıklayamadığını anlatırsan anlayışlı karşılayabilir
Daha önce evlenip boşandığıni söyle. Seviyorsa bu durum onun için bir engel olmayacaktır.
Sevmek bazı şeylerin önüne geçmiyor
Neden
Denk olmak gerek
Sevgi varsa hiç bir şey engel değildir. Böyle düşündüğün sürece kaybedersin
Varsın kaybedeyim sonunda üzülmektense
Kendin için doğru kararı verecek olan sensin
Yooo niye böyle yapıyorsun gerçeği söyle belki tamam dicek
Zannetmem en doğrusu uzatmamak gerekiyor
yaaa onund gizlediği şeyler varsa belkide daha iyi şeyler olur
Bilemiyorum ayrılmak en doğrusu gibi ama emin değilim
sen incinmişsin gelde iki lafşayalım
Milenyum çağındayız hala boşandım ona uygun değilim yazıları...
İnsanlar ters bakıyor çünkü kabul etmiyor.
Ay kimse ters bakmiyor siz düz bakın yeter..
Kabul etmeyen kişinin zaten hayatında yeri olmamalı. Kaliteli insanlarla takılın
Sende mi boşandın 😃
Hayır. Ama boşanmış çocuklu farketmez. Aşk varsa evlenirim. Doğru insansa gerisi mühim mi? Hangi birinizin geçmişi temiz? O kişi sadece imza atmış diye damga yiyor, ama diğerleri imza atmadan yemediği halt kalmayınca evlenilebilir oluyor. Bu kadar cahil mi kızlar.
Demek ki cahillermiş.
Söyle daha sonra konuşmayı bitir benden sana tavsiye
@aleyna0001 bu olayı yaşadığın için mi diyosun
Aaa evet ya nerden bildin..
O yüzden pat diye cevapladın diye düşündüm. Demekki dilin yanmış
Neden söyledikten sonra
genelde tanıştığım çocuklu kadınların instasında çocuğu ile fotoğrafları oluyor. sonradan öğrenmek erkek için çok kötü bir şey.
Bence bu görüşmenizde söyleyebilirsin
Geç değil yerinde diye düşünüyorum
yalan söylediğini niye düşünsün çat diye ilk seferde mi deseydin
İster kalır ister gider
Söyleme yaşlanınca anlatırsın küçük bir anı gibi.. tövbeeee 😂
O hoşlandığını açıklamadan ona evlendiğini söyle.
Ayrılmayı göze aldıysan nasıl söylemiyorsun anlamıyorum şu an
Bence dürüstçe söyle durumunu dürüstlük her zaman iyidir
@cemlara34 ve zamana reis
Zargana reis
Haketet etmek için adam mı arıyorsun?
Yok zargana reis ne alakq
Neden zargana diyorsun o halde?
Kötü birşeyndeğilki şişman olsan şişko reis erdim kaslı olsan kaslı reis derdim. zarganq olduğun için zafgana reis diyorum
Amaç ne?
Sıkıntılımısın?
Sen sıkıntılı olmasan neden bunu diyesin?
Övgü olarak söyledim
Önce söyleyin sonra karşıdaki kişi istemezse ona göre ayrılık düşünürsünüz.
Bence seni gerçekten seviyorsa sorun etmez şansını deneyip medeni bir şekilde anlatabilirsin.
Soylemezsen sorun zaten Otur konuş anlat durumunu
baştan söylemen gerek, 27 yaşında bekar adamın seninle ne işi olacak?
Bence önce tanışın seni tanıdıktan sonra söyle ama direkt söylersen belki on yargılı olabilir
Yok söyleme evlenince hazır çocuk da getirdim dersin
Yalan söyleme gerçeği gizleme sana yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi karşındakine yapma!!!
Söylemelisin. Dürüstlük hayatının merkezi olsun
Çocuğun varmış zaten nasıl saklayacaksın, söylemelisin
Yani eğer bilmesi gereken birisi ise söyle ama herkesin de bilmeye hakkı yok diye düşünüyorum
Bu senin özelin yeni tanıştığın birine bu söylenmez bence herşeyin bir zamanı olmalı.
Hayır, durumundan aynı bize anlattığını gibi usulünce bahset.
Gerçekleri söyle tepkisine göre karar verirsin