3 ay sevgili olduk hep ben gitmek istiyordum sonra bi şekil beni yumşatırdı ayrılmazdım sonra gitti bi anda ama 20 gün geçmeden reels attı filan sonra her ay bi kaç gün yan yana oluyoduk ben onun bana olan her şeyini çok seviyodum ama sarılsa da elimi de öpse koklasa da gözlerini gözlerimden çekmese de kalmıyordu benle devamlı ya benle başka ülkeye gelicen diyordu bende nikahsız olmaz diyodum. başka erkekle içtiğimde bile gelip beni almışdı o halimde.
Evinde başımın üstünde iyi olayım diye bekledi ilgilendi saatlerce bi kere bile telefonunda başkasıyla görmedim o an
Sizce 18 ay böyle git gelli bir şey neden sevgimi bağımlılık mı yoksa kötü bir şey mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey kalp ile akıl arasında sıkışmak gibi duruyor 💔 Sen sevmişsin, hem de temasına, ilgisine, sahiplenişine kadar… Ama süreklilik yok. Bir var bir yok hali insanı en çok bağımlı yapar çünkü her gelişinde umut tazeliyor 🥺 O seni sevmiş olabilir ama düzenli bir ilişki kurmamış. Bu sevgi var ama sağlıklı akış yok gibi. Sence o hiç net bir gelecek planı koydu mu önüne? 💭💗