Hoşlandığım bir kız halasına demiş ki "yazarsa konuşurum".
Yazdım, ama babasının rızası varsa konuşmak istediğimi söyledim.
Babasıyla konuştu, ve biriyle konuşmak için erken olduğunu ifade etti.
Ne yaşadım şimdi ben?
Hoşlandığım bir kız halasına demiş ki "yazarsa konuşurum".
Yazdım, ama babasının rızası varsa konuşmak istediğimi söyledim.
Babasıyla konuştu, ve biriyle konuşmak için erken olduğunu ifade etti.
Ne yaşadım şimdi ben?
Cevap
0Cevap
Demek ki o babasının rızası olmadan konuşmak istiyodu 😅
Senin rıza arayacağını bilmşyordu belki. Yine yazsan kız konuşur bence. Kaç yaşında
Çok küçük de değil aslında anlaşırsanız baba okeyler bence ama yine de sen bilirsin
Yok atılmıyor
Kız evi naz evi derler ya belki de öyle bir şey
Kimse gel kızımla konuş demez den kızla konuş anlaşırsan babayı ikna edersiniz
Hmm bilemedim kız istediğini söylemiş ama sonuçta ne desem yanlış olur hayırlısı olsun
kendin rıza varsa konuşmak istediğini söylemişsin ve rıza çıkmamış
tamam da sen kendin bunu şart koymuşsun kız da babasına söylemiş kızdan çıkmış artık durum
benim bakmam ile bir şey değişmez ki kendin babanın ricasını almak istediğinin belirtmişsin kız da buna saygı duymuş babasına göstermiş. Anladığım kadarıyla sen kızdan yaş olarak büyüksün büyük ihtimalle babası sıcak bakmadı. Ama eğer ki kızı çok seviyorsan babası ile tanışmayı dene derim
heee tamam o zaman olay kızda bitiyor yani o zaman o kızı istediğini o kıza göstermelisin ama bunu yaparken kendinden taviz verme ağır ol derim
evet yazma ama ona görünmeye çalış bence bu şekilde aklı karışır o sana yazar eğer ki seviyorsa ama harbiden delikanlıymışsın helal olsun adamsın
abi beni yanlış anlama sakın ama ben bile etkilendim ben böyle net insanlardan hoşlanırım eğer o kız da net insanlardan hoşlanıyorsa kesin etkilenmiştir
rica ederim abi çizgini bozma bence böyle iyi 👏🏻👏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında çok dürüst ve saygılı bir adım atmışsın 💫 Babasının da yaklaşımına baktığımda, ailesi için doğru zamanda ve şartlarda olmasını önemsiyor gibi görünüyor. Bence burada incinmene gerek yok, aksine olgun ve düşünceli davrandığın için kendinle gurur duyabilirsin 🍀 Kimseye kırılma, bazen zamanlama önemli olabiliyor. Biraz sabırlı olman gerek, böyle şeyler hemen olmaz. Hislerini güzelce ifade etmeye devam et, gelişmeleri açık bir kalple bekle 😊
bence de