Birinden hoşlandım ve sonuç bu... Yeşiller benim yazdığım beyazlar da onun, ilk başta aşırı kabaydı görüldüğü gibi ve ben karşılık verince en son da bunları yazmış sonra da engellemiş engellemek niyeyse..
Siz kişisel algılamışsınız anlam yüklemişsiniz o sadece her zaman ki gibi kaldığı otele gelmiş ve size karşı o gözle bakmamış da sizin farklı anlamlar çıkarmanız bide anlamamanız üstüne rahatsız olmuş engellemiş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok işine gelmediği için olayı yuvarlıyor ikinci gelişinde yani öğrendikten sonra geldi resepsiyona yanıma ve benimşe sohnet etti kimse yokken. Tanımak için bir sürü soru sordu. Aptal değiliz biz kadınlar neyin ne olduğunu seziyoruz herhalde.. kimse gelip resepsiyonistle sohnet etmez boş yere. Bir şey işine gelmedi ve vazgeçti olay net. Bilmiyordum dediğine bakma
Ne olmus 2 dk seneryo ne olmuş nekadar anlayışli bir yartışma iyi küfür edilmemiş
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşine gelmediği için olayı yuvarlıyor ikinci gelişinde yani öğrendikten sonra geldi resepsiyona yanıma ve benimşe sohnet etti kimse yokken. Tanımak için bir sürü soru sordu. Aptal değiliz biz kadınlar neyin ne olduğunu seziyoruz herhalde.. kimse gelip resepsiyonistle sohnet etmez boş yere. Bir şey işine gelmedi ve vazgeçti olay net. Bilmiyordum dediğine bakma
Hmm ya bünye alişik degil hoslanmaya ya da bu birisinden azar yedi... Siz kadinlar olayları iyiseziyorsunuz. Nedense yazliş zamanda yanliş kişiye hoslanmişin belli. Oteldeni calişiyorsunuz bu kişidemi calişan🤔🤔
Dimi çok garip değil mi? Ama diyelim ki biri bişi dedi mesela bizim gece müdürü gidip çalışanlarımızla yakınlık kurmayın dedi varsayalım. Ben bunları yazdıktan sonra niye beni geri çevirsin ki
Kendi kendine bir senaryo yaşamışsın, neyse cevabını almışsın sonunda da..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok işine gelmediği için olayı yuvarlıyor ikinci gelişinde yani öğrendikten sonra geldi resepsiyona yanıma ve benimşe sohnet etti kimse yokken. Tanımak için bir sürü soru sordu. Aptal değiliz biz kadınlar neyin ne olduğunu seziyoruz herhalde.. kimse gelip resepsiyonistle sohnet etmez boş yere. Bir şey işine gelmedi ve vazgeçti olay net. Bilmiyordum dediğine bakma
O niyeymiş pardon? İşine gelmediği için olayı yuvarlıyor ikinci gelişinde yani öğrendikten sonra geldi resepsiyona yanıma ve benimşe sohnet etti kimse yokken. Tanımak için bir sürü soru sordu. Aptal değiliz biz kadınlar neyin ne olduğunu seziyoruz herhalde.. kimse gelip resepsiyonistle sohnet etmez boş yere. Bir şey işine gelmedi ve vazgeçti olay net. Bilmiyordum dediğine bakma