Ben ne yaşadım Allah aşkına ya?

Benim beraber olduğum biri vardı benim ilk’im oldu, neyse baya karışık bir hikaye zaten. O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Ve yanındayken bana yemek bile ısmarlamıyordu aslında. Herneyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.

Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta vs dedi ben şok oldum

Sonra konuyu tekrar söylediğimde kıvırdı ama kurdu o cümleleri

Ben de iban istedim saatlerce vermedi sonra cebe havale yöntemini buldum attım parayı. Ayıp ediyorsun geri gönderiyorum çekmicrm sana gönderme dedim sözümü dinleyeceksin vs dedi

Allah aşkına neyin gururunu yapıyorsun utanmadan konusu bile yokken isteyen kendisi bir de yedirmiyor mu şimdi kendisine
Ben ne yaşadım Allah aşkına ya?