Benim beraber olduğum biri vardı benim ilk’im oldu, neyse baya karışık bir hikaye zaten. O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Ve yanındayken bana yemek bile ısmarlamıyordu aslında. Herneyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta vs dedi ben şok oldum
Sonra konuyu tekrar söylediğimde kıvırdı ama kurdu o cümleleri
Ben de iban istedim saatlerce vermedi sonra cebe havale yöntemini buldum attım parayı. Ayıp ediyorsun geri gönderiyorum çekmicrm sana gönderme dedim sözümü dinleyeceksin vs dedi
Allah aşkına neyin gururunu yapıyorsun utanmadan konusu bile yokken isteyen kendisi bir de yedirmiyor mu şimdi kendisine
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta vs dedi ben şok oldum
Sonra konuyu tekrar söylediğimde kıvırdı ama kurdu o cümleleri
Ben de iban istedim saatlerce vermedi sonra cebe havale yöntemini buldum attım parayı. Ayıp ediyorsun geri gönderiyorum çekmicrm sana gönderme dedim sözümü dinleyeceksin vs dedi
Allah aşkına neyin gururunu yapıyorsun utanmadan konusu bile yokken isteyen kendisi bir de yedirmiyor mu şimdi kendisine
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen neden bu kadar önemsedin ki bu olayı. Parayı vermene rağmen geri veriyorsa parayı da al sonra da engelle geç
Ne demek yahu kendi adımı üç kuruşun içinde mi geçirticem. Normal olsa gübahıöı bile vermem ne vericem parasını. Ama o isterken utanmadı çok yazık ben bu söyleneni unutmam da konuşturmam da
Tamam işte vermişsin almamış boş yapmış. Hala konuşturacak mısın
Brn kozmetiklerimi falan satıyorum dolapta ve arada onları düzenlerken foto atıyorum belki onları görüp lüks alışverişler yaptığımı düşündü ve yediremedi borcunun ödenmemiş olmasını ama ben daha kart borçlarımı kapatamamıştım. Ya öyle bile olsa bana ödeme ben isemiyorum demiş bir insandan bahsediyoruz neden çıkıp şimdi böyle söyler ayıp değil mi çok yazık gerçekten o kadar şey yaşadık anlamıyorum bu kafayı kaldı ki benimle yaşadığı şey parayla bile satın alamayacağı bir şeydi her neyse ne diyeyim
Tamam işte yanlış biriyle birlikte olmuşsun bunu anlamış oldun böylece. Şimdi engelleyip geçebilirsin 😃
hiç kimse zengin bir patron bile olsa senin borcunu ödemek zorunda değil. ödemiş. o istemese bile borcunu geri vermen gerekiyordu sonra üç kuruşluk cümlelerin içinde geçersin böyle işte. resmen kaktırmışsın adama parayı üstüne yatmışsın bide. kimse verdiği paranın dilencisi durumuna düşürülemez. isterken utanmadı diyosun bide ulan adamın parası ya niye utansın? burada utanması gereken tek kişi sensin. eğer düzgün biri olsaydın kimseye kendine böyle laf ettirmezdin. para için kendini satmışsın bide gelmiş burada ahlaklı bir tutum çizmeye çalışıyorsun aklınca. adam çok iyi yapmış senin gibileri anca halledip bırakırlar böyle. paranın köpeği olmuşsunuz hepiniz. hiç mi kendinize saygınız yok. ukalaya bak bide benimle yaşadığı şey parayla alamayacağı bişeydi demiş kezo:D kokuşmuş gtüne mi güvendin çennn ah yavrum yazık olmuş
@Oyuncakçıkız senin okuduğunu anlama problemin var özürlü. Sen önce yukarıda yazılanı okuyup anlamaya öğren seviyesiz bir de kadın olacak şuna bak. Ben adam parasını isteyemez mi diyorum mal misin aw sen ödemeyeceğim mi demişim ben harbi beyinsiziniz ya sana açıklama yapmaya değmez
sonuçta adam para lafını geçirince çat diye parasını ödemişsin demek ki ödeme imkanın vardı adam da slak değil senin gibi. bu noktaya getirmene gerek yoktu. başta ilk imkanın olunca ödeseydin şu duruma düşmezdin. borç verilen bişeyin sanki hediye edilmiş gibi görülmesine çıldırıyorum. borç veriyosun anasını satayım sonra o paranın dilencisi durumuna düşüyosun. bide parayı isteyince utanmaz sen oluyosun niye abi? adam niye utansın kendine ait bişeyi istediği için? sen bunca zaman ödemediğin için utan esas. bi de kadın olacak şuna bak derken:D esas sen ve senin gibiler yüzünden erkekler bizi bir metadan farksız görüyor. sahip olduğun vjinaya para biçersen seni böyle itin gtüne sokarlar işte
okuduğumu da gayet iyi anlıyorum 'benimle yaşadığı şey parayla bile satın alamayacağı bir şeydi her neyse ne diyeyim' şu cümlen bile kendini nasıl pazarladığını göstermeye yetiyor canım merak etme hadi selametle
@Oyuncakçıkız sen harbi malsın mall sana 5 defa alt yazı geçmek lazım beynine girmiyor belliki. NAKİT AVANS ÇEKTİM ATTIM YAZIYOR YUKSRIDA KÖR MÜSÜN SEN BEYİNSİZ MI? Bana ödeme istemiyorum demişti diyorum ben yine ödeyecektim maaşımla ama işten çıkarılmıştım diyorum daha kart borcum bitmemişti ödeme dediği için de avans çekip verme gereği duymayın bekletiyordum bayan beyinsiz anlayabildin mi 100 kere mi anlatmak gerekir? Benim takıldığım nokta ödeme diyip sonra hiç alakası yokken birden bekliyorum borç verdim demesi, şok oldum çünkü. O parayla satın alamayacağı bit şey yaşadı derken de adamın kendi kişiliğinden bahsediyorum adam olan böyle şeylerin lafını bile etmezdi hele ki böyle bit durumda diyorum sen ne anlayacaksın aw hey Allahım yarabbim. Gelmiş burada bana yemek bile ısmarlamayan adamı savunuyor beyinsiz bir de kadın olacak sen bırak bizi kendi değerinin farkında mısın acaba git ayağını yala adamların bu kafayla mal beyinsiz
yüzünü görmüşsün işte yol ver
Bi de almıyor parayı mal isterken utanmadın şimdi mi utanıyorsun. Bi de çıkmış avans olarak çekip attımya ondan dolayı “faizi ne kadar biliyor musun” diyor ne kadar da düşünceli öyle canım benim
igrenç bir erkekmiş.. ve durumunun iyi olduğunu söyledin. üstüne de ilişki yaşıyorsunuz. gerçekten ilkin çok kötüsü birisiyle olmuş. öyle erkeklerden kaç güzelim
Aynen öyle canım. Brn kozmetiklerimi falan satıyorum dolapta ve arada onları düzenlerken foto atıyorum belki onları görüp lüks alışverişler yaptığımı düşündü ve yediremedi borcunun ödenmemiş olmasını ama ben daha kart borçlarımı kapatamamıştım. Ya öyle bile olsa bana ödeme ben isemiyorum demiş bit insan neden çıkıp şimdi böyle söyler ayıp değil mi çok yazık gerçekten o kadar şey yaşadık anlamıyorum bu kafayı kaldı ki benimle yaşadığı şey parayla bile satın alamayacağı bir şeydi her neyse ne diyeyim
Cok erken sevismissin
Adam seni ezmis
Çok haklısınız. Bi de almıyor parayı mal isterken utanmadın şimdi mi utanıyorsun. Bi de çıkmış avans olarak çekip attımya ondan dolayı “faizi ne kadar biliyor musun” diyor ne kadar da düşünceli öyle canım benim
Cok goruyoruz bu tipleri
Danisanlar genelde bu erkek tipinden yakinir
Niye almıyor şimdi bu bu sefer de
Oyle bi tepki beklemiyordu
Cok fazla ezilmissin
Neden boyle davrandin
Neyi beklemiyordu beklemediği için mi istedi boşversenize. Brn kozmetiklerimi falan satıyorum dolapta ve arada onları düzenlerken foto atıyorum belki onları görüp lüks alışverişler yaptığımı düşündü ve yediremedi borcunun ödenmemiş olmasını ama ben daha kart borçlarımı kapatamamıştım. Ya öyle bile olsa bana ödeme ben isemiyorum demiş bit insan neden çıkıp şimdi böyle söyler ayıp değil mi çok yazık gerçekten o kadar şey yaşadık anlamıyorum bu kafayı kaldı ki benimle yaşadığı şey parayla bile satın alamayacağı bir şeydi her neyse ne diyeyim
Ne kadar surede sevistiniz
Ciddiyeti mi kayboldu
Ama parayla da ezmis sanirim
Parasi olusuna fazla mi yoneldin fsrkinda olmadan
Ne ezmesi ya adam üç kuruşunu düşünüyor kendi kafasından geçirmiş ve sinirli anında hiç konusu bile yokken ağzından kaçırıyor işte. Konunun kadın erkek ilişkisiyle alakası bile yok o çoktan geçti gitti onun öyle bir düşüncesi bile yok kafasında dırumun onla alakası yok yani
Hayatiniza bakin engelle gec bitti gitti
Sonucta senin icin onemsizmis
Şerefsizin parası kıymetliymiş
Madem öyle ben ödeyeceğim dediğimde de ödeme ben istemiyorum ihtiyacın varsa daha fazla vereyim demeyecekti. Şovun üstüne şimdi çıkıp bunu söylemek hangi erkekliğe sığar hiç konusu bile yokken. Çok garip gerçekten hayır tabiki kendi parası istesin sorun değil ama bu ne şaçma bi olay. Ayrıca ben ona parayla bile satın alamayacağı bir şey yaşattım ben de onu geri istesem verebilecek mi çok yazık
Şu an sevgılımısınz ya da konusuyormusunz hala
Ne sevgilisi ya ne konuşması konuşacak şey mi kalmış konuştuğumuz tek şey parayı attım çek muhabbeti. Almıyor parayı da
Bunu ne kadardır tanıyorsun ya da sevgılısınz
Kardeşim olaya yorum yap of
Boyle bı yüzsuzlk olmaz her yerden engeleyp gecrdım dogrusu bu seviyorsn onun için bırsey yapamıyorsun
Ben parayı ödemeye çalışıyorum almıyor attım almıyor aw şeredsizi isterken ağzından kaçırırken utanmadı da şimdi mi utanıyor nedir bu
Sen at gerısıne karıstrma ister alsın ister almasın sen odeme yapmışsın engele gec sevıyorm dıyorsan bırsey dıyemm Boyle bırınden es koca olmaz
kafanda yasamişin hep
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
Kurtulmussun iste
Bi de almıyor parayı mal isterken utanmadın şimdi mi utanıyorsun. Bi de çıkmış avans olarak çekip attımya ondan dolayı “faizi ne kadar biliyor musun” diyor ne kadar da düşünceli öyle canım benim
canım
Salaaak yazdınız galiba
Neyi beklemiyordu beklemediği için mi istedi boşversenize. Brn kozmetiklerimi falan satıyorum dolapta ve arada onları düzenlerken foto atıyorum belki onları görüp lüks alışverişler yaptığımı düşündü ve yediremedi borcunun ödenmemiş olmasını ama ben daha kart borçlarımı kapatamamıştım. Ya öyle bile olsa bana ödeme ben isemiyorum demiş bit insan neden çıkıp şimdi böyle söyler ayıp değil mi çok yazık gerçekten o kadar şey yaşadık anlamıyorum bu kafayı kaldı ki benimle yaşadığı şey parayla bile satın alamayacağı bir şeydi her neyse ne diyeyim
Aynen ole karakterini belli etmis