Yaşadığım şey okb miii?

Hiç psikoloğa gitmedim ailem gitmemi istemiyor. O yüzden psikoloğa git falan demeyin elimde değil. Sürekli bir şeylerden korkuyorum kaygılanıyorum. Genelde psikolojik hastalıklar üzerine okuyor bu korkularım. Duruyorum mesela ya şizofren olursam diye düşünüyorum ve aşırı korkuyorum belirtilerini araştırıyorum sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bu kaygılar yüzünden depersonalizasyon yaşıyorum galiba ben ben değilim gibi başka biriyim gibi geliyor tek kaldığımda. Bunu yaşayınca da çoklu kişilik mi olcam diye korku geldi bi süredir de bunu araştırıp duruyorum içimde başka kişilik var mı diye kontrol edip duruyorum kendimi ve düşündükçe varmış gibi geliyor. Bu hastalıkta unutkanlık varmış mesela gün boyu yaptığım şeyleri hatırlamaya çalışıyorum bi yeri unutsam hemen panik başlıyo. Böyle işte çok garip hissediyorum kendimi yaşamak düşünmek her şey tuhaf hissettiriyor. Ya içimde biri varmış gibi kendi kendime konuşursam diye düşündüm dün gece şimdi de kendim düşünce oluşturuyorum yanlışlıkla allahım valla yoruldum ya. Ne yapıcam arkadaşlar bunlar geçer mi? Bi insan korkarak böyke ağır psikolojik hastalıklara yakalanır mı? Çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim. Kimseyle paylaşamıyorum.

Yaşadığım şey okb miii?