Yaşadığım şeyler?

Öncelikle ben 3. sınıfta taciz edildim sonra bi tane yeşil saçlı bi bebeğim vardı hep onunla oynadım derslerde bile gizlice bebeğimle oynuyordum kimseyle konuşmuyordum yine 3. sınıfta benden büyük kızlar tarafından hiç suçum olmadan tuvalette sıkıştırılıp zorbalık yapmışlardı bana ortaokulda sınıf öğretmenim beni sevmiyordu sessiz olduğum için sürekli benimle uğraşıyordu dalga geçip aşağılıyordu ondan aldıkları destekle öğrenciler de dalga geçiyordu 4 senem öyle gelmişti lise 1.5 sene iyi geçmişti sonra okul değiştirdim ordaki müdür yardımcısına hiçbir şekilde bi şey yapmadığım hâlde geldiğim ilk gün senin yüzünden anam ağladı gibi bir şey söyledi nedenini hâlâ bilmiyorum? orada da öğretmenler tarafından aşağılandım aynı zamanda hastalığımla uğraşıyordum evde de aynı evde de sürekli aşağılandım ben ağlarken güldüler annem seni hiç istemedim aldırmak istedim dedi gülerek sürekli bana hayat kadını imalarında bulundu bağırdı çağırdı bela okudu seni doğurduğum güne lanet olsun falan dedi babam şerefsiz dedi beni sevmediler abim de aynı şekilde annem bana tokat attı çok kötü hissediyorum kendimi pislik gibi hissediyorum hiçbir şey yapmadığım hâlde bunları yaşadım üstüne bi de hastalık çıktı başıma onunla uğraşıyorum bütün bunlar neden benim başıma geliyor benim kimsem yok ki herkes evlen git diyor ben evlenmek istemiyorum kurtulmak istiyorum onlardan her şeyden

Yaşadığım şeyler?