Yaşadığım şey ne olabilir?

Küçüklüğümden beri hem kız hem erkek gibi taraflarim var küçükken sürekli güçlü olma isteği vardı kanıtlamaya çalışiyordum siniftaki erkeklerle dövüşüp bak onları yenebiliyorum diye övünüyordum kas yapmak istiyor saçlarımı erkek gibi kesmek istiyordum kekolar gibi tesbih sallıyor futbol oynuyordum bu dönem kendimi sorguluyordum bazen ama kız gibi olduğum zamanlarda çoktu ayrıca anaokulundayken ilkokuldayken de erkeklerden hoşlandığımi hatırlıyorum. Tabi ileriki zamanlarda bu azaldı gibi sadece erkek gibi konuşmam kalmıştı ve makyaj yapmaya başladım süslenmeye başladım yine hoslandigim erkekler oluyordu ama sürekli erkek gibi ben adım atıyordum açılıyordum herkes tuhaf karşılıyordu. Flört etmeyi de pek bilmiyordum sanki hep kankaymis gibi konuşuyordum arada sırada flört edebiliyordum. Bi gün hissizlik yasarken hiçbir erkeğe bir çekim hissetmemeye başladım ve internetten yazılanları okuyunca acaba eşcnsel miyim kaygısı sardı hiç kadınlardan hoslanmadim ama küçüklüğüm aklıma gelince kendimi sorgulamaya başladım takıntı haline getirdim bu geçtikten sonra yeniden erkekleri beğenmeye devam ettim gibi. Çok fazla flört ettigim erkek oldu ve hepsi ortada bıraktı terk etti çok hayal kırıklığım oldu ve yine erkeklerden soğudum bu sefer nasıl gecicek bilmiyorum bi erkekle kendimi sevgili olarak kendimi hayal edemiyorum imkansız gibi geliyor sanki sadece arkadaş olarak kalicakmisim gibi. Bu zamana kadar romantik ve cnsel anlamda hep erkeklerden hoşlandım ama şimdi boşluğa düştüm gibi takıntılı olarak niye böyle olduğumu düşünüyorum kendimi kontrol ediyorum sürekli neden böyleyim. Hiç bişey hissedemiyorum eskisi halime dönemeyecek gibi hissediyorum. Gayetde kadınsı biriyim ama arada sırada böyle tuhaf hissediyorum neden
Yaşadığım şey ne olabilir?