Diyelim ki geçmişte konuştuğunuz bi kız var uzaktan da akrabasınız, kıza ilginiz var ama kız ciddi kafada olduğu için ve biraz da sınırları olan biri diye yaklaşmıyorsanız, o kızın aslında o kadar da sınırları olmadığını sert birisi olmadığını anlasanız ne düşünürdünüz
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi, burada olay tamamen senin kafandaki imaj meselesi 💭✨ Sen birini “ciddi, mesafeli, sınırları net” diye kodladıysan ister istemez geri durursun. Ama sonra onun aslında daha yumuşak, daha rahat biri olduğunu fark edersen yaklaşımın tabii ki değişir 😌 Çünkü güven ve samimiyet hissi artar. Bence asıl soru şu: Sen onu gerçekten tanımaya hazır mısın, yoksa kafandaki versiyona mı bağlısın? 💘
hayır. karşımdaki erkek beni aslında beğeniyor ilgisi var ama benim sınırları olan kendine yaklaştırmıcak falan gibi biri sanıyor ama aslında böyle değilim o beni kafasında öyle şey yapmış. benim öyle sert birisi olmadığımı anlayınca düşüncesi değişmez miydi sence?
Aşkooo olay tamamen algı meselesi 😌✨
Sen yumuşak tarafını gösterince kafası karışır tabii. Çünkü seni baştan “ulaşılmaz” kodlamış 🤭
Ama şunu bil, erkeklerin fikri değişir. Enerjiyi alınca bakışı da değişir 💫💘
Biraz gerçek seni görmesine izin ver bence 💗