Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum belki heyecana kapilip aşiri gaza geldim. Ama kızın tavrı degişmiş resmen. Bu iyiye işaretmi yoksa yine yarın terslermi beni? Sonuçta kadinlar bunlar ne yapacaklari belli olmaz :D
Güncellemeler
+1 yıl
Önceleri burada kızlar yorum yazıp destek olurdu, şimdi kimse destek olmuyor. :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Okuyana kadar çenem ağrıdı kardeş 😂. Sana tavsiye veriyim bu kıza bu kadar samimi davranma seni cepte gördüğü için böyle davranıyor olabilir. Normal davran peşinden koşma
Çok uzun yazmişim kusura bakmayin. Lanet olsun bu aşk isimli şeye. Ben artik çoktan kendimi kaptirdim ona. Beni çepte görse ne yapsa bile ondan uzak duramiyorumki. Hem o kizla bi konuşma hattimiz olsa ona olan samimiyetimi gösterip kalbini çooktan fethederim ama işte o iletişim hattimiz yok)) Şimdi ben ona biraz israr etsem numara isteme olayini kabul edermi?) Yoksa oyunmu oynadı benimle?
Ama bence o kiz da kalbini kaptirmiş)) Daha geçen gün diyorduki benim için doktor bul, kalp agrim var. Yakmış abayi bence ama belli etmiyor :D
Yahu kaçan kovalanır diye bir söz var kız kaçtıkça sen kovalıyorsun biraz gururlu olmakta fayda var, sonuçta bir erkeğin kendini basit düşürmesi sürekli kız peşinde koşması hoş bir şey değil. Tamam netsin bu güzel ama biraz daha duygularını içinde yaşaman lazım
Biz onunla hergün ayni ortamdayiz yani karşılaşıyoruz ayni saatta. Şimdi bazen ben biraz kenarda duruyorum, kendimi çok belli etmemeye çalışıyorum. Ama daha ilişkinin başındayız. Çok soğuk davranırsam kaçabilir)) Bana ilginç gelen bu numara olayidir? Ya senin numaran da yok bende arardim falan demesinin anlamini söylermisin bana? Sen olsan neden böyle derdin?
Aslında senin numaranı almak istemiş olabilir ama daha ilişkinin başlarında olduğunu söyledin biz kızlar bu konuda biraz tereddütte oluyoruz numara verdiğimiz kişi numarayi yayar mı, olur olmaz arar mı diye? Bence o da bu yüzden kendisiyle çelişmiş olabilir başka bir sebep bulamadım
Yok bana güveniyor. Hem bana defalarca dedi sen güzel kalpli birisin. Bazen samimi damarini tutup itiraf ettiriyorum)) Ama normalde hep bir birimizle alay edip gülüyoruz. Ya garip bişey var. Biz birlikte çok mutluyuz. Yani sanki yillardır bir birine aşık iki insan gibiyiz. Ama kız tabi bunu itraf edemiyor. Böyle dolanbaç yollarla gösterior.)) Ben yarindan bu numara olayina bi bakayim ne çikiyo)
Çok üstüne düşme derim okey anladım unutmasindan korkuyorsun ama çok sıkınca da kaçıyor işte neyse ben diyecegimi dedim artık sen bilirsin
Tamam çok teşekkür ederim.) Ama kiz ilgi manyagi. ) Biraz azaltırsam ilgiyi beni fena yakar))
Rica ederim. Asıl ilgiyi azaltırsan peşinde koşmaya başlar bunu da diyim
Ya şimdi bunu 1-2 defasinda yaptim. Ama bunu kasitli yaptigimi anladi ve bana tavir yapmaya başladı. Çünki o kiz, benim ona çok aşık oldugumu biliyor. Şimdi ben böyle yapinca taktik yaptigimi görüp, üzülüyr ve trip atiyor. O yüzden biraz farkli devam etmem lazim) Her halükarda bu fetih gerçekleşecek. Ya İstanbul beni alicak ya ben İstanbulu :D
😂😂 iyi bari bunlar çok güzel duygular bol şans diliyorum ne diyeyim