Kızlar, Kızın bana yaklaşımı bir günde değişti, noluyor?

Arkadaşlar size kendi hikayemi yazıcam. Aşık olduğum ve çok sevdiğim bir kız var. Aşırı utangac ve zor karakterli biridir. Gerçekten karakteri zor, yani öyle görünenlerden degil. Bu kıza ben çok aşık oldum. Aylarca peşinden gittim ve aramızda samimice bi konuşma oldu. Her gün ayni ortamdayız, samimice konuşup dertleşiyoruz. Benim yanimda kizin yüzü hep gülüyor. Ama kız zor biri oldugu için kolay kolay güvenemiyor ve ilişkimiizn ileri gitmesine izn vermiyordu. Benimle bazen aşırı samimi, bazen aşırı soguk davraniyordu. Bi gün kavga ettik ve ben ona sen dengesiz birisin dedim ve o da benim kalbimi kiracak sözler söyledi. 3-4 gün görüşmedik ve sonra ben dayanamadım gittim. Biraz soguk havalar falan. Sonra yine aramız düzeldi. Ben ona yaklaştım ve dedimki senin bana dediklerinden dolayı canın sagolsun ben sana hakkimi helal ediyorum. Ama ben sana dengesiz dedigim için özür diliyorum. Kız çok mutlu oldu ve güldü. O günden sonra yine samimi modumuza döndük. Dün kızda garip bişey oldu. Her zamankinden daha samimice yaklaştı bana ve dediki ya senin numaran bende yok, seni arayip bişey diyicektim. Ben de numarami vereyim dedim o zaman. Yok olmaz falan deyip çoçukca naz yapa yapa kaçtı markete. Sonra ordan çıktıktan sonra yine konuştuk ve ben çok üzerine gitmedim numara konusunda. Bu kızın birden bire tavirinin değişmesi neye işaret? Yoksa artık kendi hislerini saklayamayip bana itiraf edicekmi onun da bana karşı hisleri var diye? Bu kizla ilgili biraz bana yardim edebilirmisiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum belki heyecana kapilip aşiri gaza geldim. Ama kızın tavrı degişmiş resmen. Bu iyiye işaretmi yoksa yine yarın terslermi beni? Sonuçta kadinlar bunlar ne yapacaklari belli olmaz :D
Güncellemeler
+1 yıl
Önceleri burada kızlar yorum yazıp destek olurdu, şimdi kimse destek olmuyor. :(
Kızlar, Kızın bana yaklaşımı bir günde değişti, noluyor?