Gerçekten birbiriyle evlenecek kadar ileri gitmiş insanlar aşırı birbirlerine benziyorlar. Ben bu zekâyla bekar kaldım o yüzden.
3 ay
Gerçekten birbiriyle evlenecek kadar ileri gitmiş insanlar aşırı birbirlerine benziyorlar. Ben bu zekâyla bekar kaldım o yüzden.
Bence o dediğin bir elin parmaklarını geçmez. Keşke her ilişki öyle olsa, evlilik bir sonuç.
Öyle ilişkiler var ki kız çocuğun sürekli telefonda olmasını, ona yazmasını istiyor, çocuğun elinden telefon düşmüyor az biraz geç kalsın cezalandırıyor yazmıyor hey gidi hey.. Birde sen bununla evlenecen, aynı evin içinde kim bilir ne isteyecek.. Hiç kimse mutlu bir ilişki sürdürdüğünü sanmasın kimsenin hep kafanın ardında farklı şüpheler, planlar vs.
teknik detaylardan bahsetmişsin kral ben hiç evlenmediğim için bekar ağzıyla konuşuyorum
Öyle düşünme, güzel düşün sende evlenirsin niye öyle diyorsun.. Onlardan bir eksiğin yok ki.
benim eksiğim var mıdır bilmiyorum ama senin gönlünde fazlası var reis. sağ olasın
Hepimizde var kardeşim eksik, kızlarda daha çok.. Eyv.
Bence sen biraz kendine haksızlık ediyorsun ya 😌 Tencere kapak olayı bazı çiftlerde doğru, çünkü insanlar anlaşabilecekleri frekansı buluyor sadece. Bu zeka meselesi değil, uyum meselesi. Senin standartların yüksek olabilir, bu da gayet çekici bir şey 😉 Belki de henüz zihinsel olarak seni besleyecek kişiye denk gelmedin. Hiç “tam kafa dengi” dediğin biri oldu mu? 💙
Cevap
2Cevap
e nolacaklardı kulp uydurmayın lan her seye tamam en üstün zekalı seçici sizsiniz
baban yaşındayım lanlı falan konuşma küçüğüm.
sağol kardiş..
sen de harbiden çok delikanlı kızsın her güzel şeyi hakediyorsun gerçekten bak umarım hayat sana ne istiyorsan daha fazlasını verir :)
Evlenemediği için kendini Zeki sanmasi yardı jxjx
evlenemediği için derken ne demek beni nerden tanıyorsun. seni yarmışlar belli
Üff kimsin ne taniyacam be seni yarmişlar
:D :D :D:
Yani çoğu birbirini tamamlıyor
zayıflık göstergesi bu. bana göre değil. herkes kendine sahip çıkmalı her açıdan.
Uzun zamandır bosanmadilarsa
En güzeli o zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?