evlenince insan neden degisir?
4 yillik birliktelik 1 yillik nisanlilik sonrasi yanimdaki adami taniyamaz oldum.
Sizde durumlar nasil?
Evet gercekten degisiliyor
Hayir tanidigim gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evlenince insan neden degisir?
4 yillik birliktelik 1 yillik nisanlilik sonrasi yanimdaki adami taniyamaz oldum.
Sizde durumlar nasil?
Erkek görevi tamamlıyor Bi sakinlik standart istiyor iki tarafta aslında yeniden tanıyor birbirini görücü usulü evlensen böyle bir derdin yok kıyaslama yapamazsın insan yaş alıyor sorumluluklar değişiyor bir çok şey var aslında rayına oturuyor ama zamanla iki tarafta yıpratmazsa birbirini
Cevap
9Cevap
Hayır tanıdığım gibi
Valla aslında değişmiyor alışıyorsun onun bi problemi var mı hayatı nasıl gidiyor sormuyorsun. Uzaklaşıyorsun birbirinizden sonra boşanma.
Ben boşandım örneğin 12 yıllık eşimden şuanda tanıyamıyorum 2 evladımız var boşandım senden ne yaparsam Yaparım diyor.
Kendinize zaman ayırın başkalarının problemlerine ilgilenmeyin pandemiden sonra insanlar bence akıl sağlığını yitirdi.
Değişir insan evliyken ile bekar aynı olmaz olamaz. Olması mantıken beklenemez. Bekleyen ya saf ya da yalancıdır. Bekar hayatını evliyken yasayamazsiniz kuzu
Degişme yok ben degismedim senelerdir ayniyim ama evet nbenimde eşim değisti..
Senide esine sormak lazim
Oma sorsan istekleri bitmeyen yaptikça mutlulugu daha fazla arayana donustugunu gormeden adami bitirip erittigini farkina varmmadan bencillestigini bilmeden yorumlar yapar. Benim vicdanim rahat devam ediyorsam aradaki cocuklar icin bagliyim.
evliligi rutinden kurtarmak yine eslere kalıyor bazen değişiklikler gerekebiliyor
Değişmiyor aslında tam olarak tanıdıkça huyu suyu berbat çıkıyo
Ben insanların değiştiğini sanmıyorum 4 yıl içinde çözmen lazımdı
Bambaska bir insan oldu.
Hayati sadece facrbook instagram ve televizyon.
Ben var miyim yok muyum farkinda degil
alında değişme elde edene kadar hoş görünür oyun yapar sonra normale döner değişti sanarsın
Bir süre sonra gerçek yüzü ortaya çıkıyo
Evliliğin doğası biraz da bu maalesef
Değişir
Aynn
Farkı ne oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?