Evli olanlar bakar mısınız?

3.5 yıldır evliyiz aramız gayet iyidi 10 aylık oğlumuz var çocuktan sonra bı kopukluk oldu ama öyle fazla değildi şimdi eşim bı kaç aydır bı işe başladı geceleri çalışıyor gündüz de evde yatıyo hâliyle aramızda hiç bşy olmuyo yaa defalarca laf soktum birlikte yatalım diye her şeyi denedim ama yok salonda yatıyo yaa bu benim çok zoruma gidiyor çok sevgisiz ilgisiz kalıyorum artık onu aldatmayı bile düşünüyorum dayanamıyordum ben bu adama artık yok yoruluyorum diyo uykumu alamıyorum diyo hep bir bahane yaa erkekliği mi gitti bu adamın noldu anlam veremiyorum çok mutsuzum yaa kaç gündür konuşmuyoruz kavga ettik ve ilk defa beni dövdü hemde defarca kafama vurdu yüzüme vurdu çok kötü hisediyorum kendimi çok mutsuzum 😞 gidecek bir yerim de yok gidecem diyince tehditler savuruyor yaa bu adama noldu böyle neden değişti herkesin özendiği konuştuğu çiftik şimdi şu hale bak bu arada daha önce bir evlilik yapmış kendisi bı tane de çocuğu var ama 3 yıldır görüşmüyor yurtdışındalar kafam çok karışık 😞

Güncellemeler
1 yıl
Az önce konuştuk hayır birbirimizi anlamıyoruz böyle bı adam beni aldatabilir mi? Başka bir kadın girmiş olabilir mi hayatına
Güncellemeler
1 yıl
Napim fikir verin
Evli olanlar bakar mısınız?