Kadın Ukraynalı adı Alina, Adamın adı Emre tiktok Fenomeni ikisi de arada diziler de de oynuyorlar 4 senelik evliler iki çocukları var 😊 kadın 26 yaşında adam kaç yaşında bilmiyorumEski bu fotoğrafBuda eski
Kadın çok tatlı ama takip ediyorum Instagram dan çok doğal yani kadın çok güzel adam yakışıklı değil sağlam ayakkabı değilse nesine vuruldu ki hadi sevgili olsalar kullanıyor dersin ama evlenip çocuk yapmış bu adamdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Onlar kendini birbirine yakıştırmış iken bizim yakıştırmama gibi bir lüksümüz mü var allah Mesut etsin
Nerenin fenomeni bunlar mk söyleyin gitmeyelim oraya
Çocuk at hırsızı gibi 😂 Adaletini... Bize iyisin derler yanımızda hiç kimse yok şuna bak birde
Belki karakteri mükemmeldir kadın ona vurulmuştur, sonuçta evlenip çocuk yapmış bu adamdan gerçekten seviyor demek ki
Bu çok. nadir.. genelde dışarıda gördüğüm. durum da aynı çocuklar serseri ve tipsiz. Yanındaki kizlar güzel.
Dünyanın adaleti bu, yakışıkli adamlara çirkin kadınlar güzel kadınlara çirkin adamlar
Maleseff.. bende çirkin bile. yok😂😂😂
Çok tatlilar alına ve esi
Hayır bence adam sağlam ayak birine benzemiyor
Kadın çok tatlı ama takip ediyorum Instagram dan çok doğal yani kadın çok güzel adam yakışıklı değil sağlam ayakkabı değilse nesine vuruldu ki hadi sevgili olsalar kullanıyor dersin ama evlenip çocuk yapmış bu adamdan
Bizim kızlara bak birde bu kıza işte
Yakışmıyorlar
İyiler bence
Yakışmıyorlar
Hayır
Alan razı satan razıysa laf düşmez
Yakıştıramadım
Karıya büyü yapmış
Yakışıyor
mutlularsa yakışıyolar işte.
Ehhh
Herkes yakışır