Diyelim bir kız sana çok aşık, tepkin ne olur, nasıl davranırsın? Uzaklaşır mısın yoksa daha mı yakınlaşırsın kendisine?
3 ay
Diyelim bir kız sana çok aşık, tepkin ne olur, nasıl davranırsın? Uzaklaşır mısın yoksa daha mı yakınlaşırsın kendisine?
valla açık konuşayım inanmam yani dışardan ben ilk görüşte aşık olunacak bir tip değilim senede 1900 ler değil bu devirde birini tanımadan önce her şey dış görünüştür o yüzden sebep ararım durum buysa ha diyelim arkadaş ortamından vs o zaman da bu sefer inanmamak dan ziyade niye derim
Eğer sebep varsa aşk değildir
yani dediğim gibi dış görünüşüm ilk görüşte aşık olunacak değil inanmam ama ortamda tanışıp bir şeyler olduysa işte davranışımı tavırlarımı hareketlerimi beğenmiştir ona da aşk demem hoşlantı derim
İlk görüşte aşk zaten olmaz, ilk görüşte aşk dedikleri tamamen dış görünüş hoşlantısı. Aşk falan değil o.
yanii yine de dediğim gibi bunlardan ibaret
Kime aşık olacağını seçemezsin ki 😅
değişiyor ya bazen saçma şekilde ilk görüş diyenini gördüm ama tanıyınca sevme terimi daha güzel nedense bu devirde Allah öyle olgun kişilerle karşılaştırsın
Bu tamamen kalbinin o kişiye nasıl baktığıyla ilgili bence 💘 Eğer senin de içinde kıpırtı varsa, o deli gibi aşk insana kanat takar, neden uzaklaşasın ki? Yakınlaşır, tanımaya çalışırım. Ama elektrik yoksa sırf seviliyor diye umut vermek hiç hoş değil, o zaman nazikçe mesafe koymak gerek 🫶 Sen olsan kalbin yokken sırf ilgi var diye devam eder misin?
Cevap
10Cevap
Onlar deger bilmez ki aninda bir bahane uydurup s*ktiri cekerler
Aynen öyle ne kadar sevsen boş
Önce bir mesafemi koruyacak şekilde kendisini ciddi anlamda tanımaya çalışırım. Yakınlaşıp uzaklaşma noktasında kararımı bu şekilde veririm.
Vay vay
Ben evet delicesine aşık değilim hoslanti var ama adım atamıyorum çocuğa keşke o adım atsa
Nasıl atacak adım
Ben gereken mesajı verdim ona adım atması onda
İyi geceler
Aşk?
Aşık?
Adam?
Kadın?
Hangi seçenek için geçerli.
Aynen anlıyorum kardeşim
Deli ya🤣
Defol lan
Aferin kral
Evlenmeyi düşünüyorsam evet ama güven vermeli bana güvenemiyorum insanlara
Sana aşık birinin neyine güvenmezsin mesela
O kadar çok aldatan gördüm ki adım selçuktur s dese ona bile güvenemem
Hastalık derecesinde bir olaysa uzak durmak lazım.
Nerelisin
Trabzon
Ama yurtdışında yaşıyorum. Neden ki?
Yurt dışında ne yapıyorsunuz
Mühendisim rusyada
Kaç yılında taşındınız
2019 başında geldim 4 küsür sene kaldım, sonra tr ye döndüm bir süre tr de kaldım. Şimdi gene rusyadayım. Totalde 4.5 sene filan rusyadayım
Hmmmm anlıyorum :):)
Bir bağlantınmı var rusya ile :)
bir insanın aşık olup olmaması uzaklaştırmaz bizi bizi karakteriniz uzaklaştır veya çeker
Tanımadigim birisiyse tanismak isterim baktım olacak gibi degil umut vermeden uzarım djdjdj
Niye olacak gibi olmadığını düşünürsün
Yani karakteri, kültür birikimi, aynı yone bakan bir hayat tarzı yoksa sadece birisi beni cok seviyor diye de kendimi zorlamam
Ama sana çok aşıksa zaten sana fsrklı davranır
Yahu tamam da sevememişsem icim almaz ki.
Tamam nasıl seversin peki
İstedigim gibi birisiyse. Karakteri, hayat tarzı, konusması, tipi vs istedigim gibiyse neden olmasın. Ha hepsi bir arada olmaz ama sevebileceklerim sevmediklerimden coksa sevebilirim.
kafa dengiyse dah da yakınlaşırım
Kafadan kontak olması lazım onun için
Zır deli misin kardeş
Zır deli kademesine de ulaşırsın bu gidişle
😅
Rica ederim
Yakinlasirim
Kız aşık olursa diyorum 🤣
🤣🤣
Deli ya töbe estağfurullah 😅
Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun napim 🤣
Uzaklaşırım hatta moralim bozulur