Sanki erkeklerde böyle bir durum var gibi. Bir kızdan hoşlandıklarında o kızla başkası ilgilenmeye başlayınca hemen harekete geçiyorlar, ne dersiniz?
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanki erkeklerde böyle bir durum var gibi. Bir kızdan hoşlandıklarında o kızla başkası ilgilenmeye başlayınca hemen harekete geçiyorlar, ne dersiniz?
Bizim yavaş olma sebebimiz korkutmamak bazı kızlar gazla ilgi ve beklentiden korkuyor.
Ama başka biri olunca deli oluyoruz direk niyeti belli ediyoruz.
O yüzden sen sen ol birini tavlamak istersen ona de ki dün biri bana mesaj atmış falan de , direk sana niyetini belli eder.
Şimdi eski bir hikaye anlatıyım size gerçek bir hikaye bizzat yaşamış olduğum bir hikaye çok eski tarihlerde daha bıyıklarımın yeni terlediği dönemlerde ilk aşkımı uzun yıllar platonik sevmiştim o esnada belkide bir çok kişi teklif etmiştir lakin buna bir şey diyemezdim zaman geç kalanları affetmez neyse bir gün nasıl oldu bilmiyorum bir boşluğumamı denk geldi ne yaptı anlamadım gittim konuştum çocukluk aşkımla gençliği ilk adım attığım yıllarda kısada olsa güzel bir masal yaşadık neyse değişen dünya şartları doğrultusunda bir gün yollarımız ayrıldı sonra bir gün aklıma geldi artık terleyen bıyıklar yerine balta kesmeyen bıyıklarımız vardı o dönem neyse zaten pislik zorba gaddar umursamaz bir adamızda yine usulen asılmadan tehdit etmeden korkutmadan ulaşıp halini hatrını sordum demeye kalmadı beni bir numara aradı ve o kızın sevgilisi olduğunu rahatsız ettiğim takdirde çok kötü şeyler olacağını söyleyen lise talebesi gibi tehditlerde bulundu tabi delikanlı bir adam böyle bir durumda özür diler geri yapar bende bunu uyguladım. Ama :) sonra tekrar arayıp gerçekten o kızın sevgilisi olduğuna inanmadığımı muhtemelen mahallenin bakkalı çakkalı ya da bir eşrafı olduğunu düşündüğümü söyledim ve 6 ay müddet
verdim o gün ayın kaçı ise her ay o gün arayıp kalan süresini hatırlattım en son telini kapatmıştı ve kızı tekrar arayıp yeni numarasını istedim ve dedimki ben kimsenin peşinde koşmam beni canım saçma şekilde caydırmaya korkutmaya çalışma gelirim babandan seni isterim ama byle bir talebim yok çok uzun yazdım ama şunu söyleyeceğim eğer ben birinden hoşlanmışsam gerçekten hoşlanmışsam bunu ona söyleyene kadar geçenki sürede gerçekleşen hikayeler beni ilgilendirmez ama konuya dahil olduktan sonra nihai sonuç gelene kadar hareketin kralını yaparım :)
Evet, çoğunlukla erkekler böyle bir durumda harekete geçiyor. O an birdenbire farkına varıyorlar, “Bu kız gerçekten hoşuma gidiyor!” diye. Eh, biraz rekabet iyi gelir herkese, değil mi? Biraz kıskançlık hemen delikanlıları harekete geçiriyor. Kendi ilişkimde de böyle şeyler oldu zaman zaman, ama şimdi aşkla doluyum ve çok mutluyum 💕 Böyle küçük kıskançlık anları aşkı daha da tatlı kılabiliyor. Senin başına da geldi mi hiç böyle bir durum? 😜
Cevap
6Cevap
Harekete geçerler. Ama hoşlandığım biri varken biri benimle ilgilenmeye çalışsa bile karşılık alamaz.
Elde güzel tükenmez derler.
Aman elden gidiyor kaygısıyla harekete geçenler vardır.
Evet erkekler baya kıskançtır çünkü dünyanın ve diğer erkeklerin nasıl olduklarını biliyorlar
Harekete geçip metrobüse binerim
Metrobüste güzel giz avi 😅
Başkasının ilgilenmesine gerek kalmıyor.
Evet hızlı davranmak gerekir
Buna müsade etmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?