Aşk İlişkileri Aşık olduğunuz kişi kız düşkünü çapkın biri olsa ondan soğur musunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğunuz kişi kız düşkünü çapkın biri olsa ondan soğur musunuz 🤔#Aşkİlişkileri Aşık olduğunuz kişi kız düşkünü çapkın biri olsa ondan soğur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Sevdiğim kadın kız düşkünü olamaz 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Soğumak mı o da ne direk kapının önüne koyarım.. Benim üzerime gül koklayana gülleri yediririm.. 😂 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ben zaten tanımadan aşık falan olmam o nedenle aşık olduğum kişi olamaz öyle biri 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tabiki kim sogumaz 😂 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bana özel olması gereken her türlü detayı başkasına sergılıyorsa benden ona bişey olmaz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Benden uzak olsn ne istedigini bilmeyen tipler 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öyle birine baştan aşık olmam. 1 0 Yorumla
Yaşamakistemiyorm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. soğurum direkt 2 1 Yorumla onnumara_ +1 yıl Ama defne!!! Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Soğuruz tabisi 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdiğim kadın kız düşkünü olamaz
Soğumak mı o da ne direk kapının önüne koyarım.. Benim üzerime gül koklayana gülleri yediririm.. 😂
Ben zaten tanımadan aşık falan olmam o nedenle aşık olduğum kişi olamaz öyle biri
Tabiki kim sogumaz 😂
bana özel olması gereken her türlü detayı başkasına sergılıyorsa benden ona bişey olmaz
Benden uzak olsn ne istedigini bilmeyen tipler
Öyle birine baştan aşık olmam.
Soğurum 😅
Anında sogurum
sokak lambasi sevmem ben
evet erkek kaşarı sevecek degiliz
soğurum direkt
Ama defne!!!
evet direkt kacilir ondan
Soğuruz tabisi 😅