İnternet & Teknoloji Keşfeti böyle olan biriyle sevgili olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Keşfeti böyle olan biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır o benle nasıl sevgili olmuş diye düşünürüm jsjsjs adamın tercihi belli 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benimki böyle ister sevgili olsun ister olmasın işlerine geliyorsa gelmiyor ise defolup gitsinler 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Abaza erkeklerden hoşlanmıyorum. 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Hayir bu tipler pavyona da gidiyordur 0 0 Yorumla
Gavsınıngülü Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benim babamın keşfetide böyle hala annemle evliler 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Adam keşfeti 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır o benle nasıl sevgili olmuş diye düşünürüm jsjsjs adamın tercihi belli
Benimki böyle ister sevgili olsun ister olmasın işlerine geliyorsa gelmiyor ise defolup gitsinler
Abaza erkeklerden hoşlanmıyorum.
Dünya ahiret bacım olsun
Hayir bu tipler pavyona da gidiyordur
Sanatsal bir kesif bence
Benim babamın keşfetide böyle hala annemle evliler
Asla sevgili olunmaması gereken erkek kesfeti
Adam keşfeti 😂
Nope
Abazaa
Allah korusun