Aşk İlişkileri Böyle yazan biriyle sevgili olur musunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Böyle yazanlar bana çok sempatik geliyor nedense assdjdk Böyle yazan biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşkının adı dadaymış sjsjsjsj😂🤦🏻😁Yok olmam ya... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Ben sevdiğim kadının yazım hatasına takılmazdım anlaşabildiğimiz sürece severdik birbirimizi. zaten bu kadar kötü yazım hatası yapan da olmaz 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ben de yazarken yanlışlar yapıyorum ama bu çok farklı bir boyut ahsjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin yanlışın daha kötü asdjdk Yorumla AliceMixfield +1 yıl Öff abartmaaaağ ahsjsks Yorumla
pain1993 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl no düğünde imza atacagımızda da parmak bassam olmaz mı falan der tovbe est 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. profili görmeseydim düşünebilirdiö sbsjsn 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevksiz asdkdk Yorumla severobeni +1 yıl aranıza girmim canm ahdjks Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çaycı hüseyin değil mi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her bıyıklı senin deden mi asdjdk Yorumla külllkedisi +1 yıl Evet jdjdjd Yorumla
ArtLostInDreams Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Nerde yanlış yapmış ben anlayamadım 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Dada mı dede mi karar ver sende abicim 😂😂 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayali saç beyazlatır direkt nikah 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Facebook dayısı nerede görsem tanırım 😂 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Müstakil misniz 0 1 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Yok apartmanım Yorumla
safiayizal Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çabasına sağlık jdjdkdkdk ama olamaaammm 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Arkadaş dada, sevgili dede bunu kabul edemem 😄 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. olmam, en sinir gıcık olduğum yazım tarzı.. TwT 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana sempatik gelmedi. 🙄 Hayır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 haftada konuştuğun dili unutturur bu sana 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Asddjdk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşkının adı dadaymış sjsjsjsj😂🤦🏻😁
Yok olmam ya...
Ben sevdiğim kadının yazım hatasına takılmazdım anlaşabildiğimiz sürece severdik birbirimizi. zaten bu kadar kötü yazım hatası yapan da olmaz
Ben de yazarken yanlışlar yapıyorum ama bu çok farklı bir boyut ahsjs
Senin yanlışın daha kötü asdjdk
Öff abartmaaaağ ahsjsks
Onun ben tipine bile kurban olurum
no düğünde imza atacagımızda da parmak bassam olmaz mı falan der tovbe est
profili görmeseydim düşünebilirdiö sbsjsn
Zevksiz asdkdk
aranıza girmim canm ahdjks
Çaycı hüseyin değil mi bu
Her bıyıklı senin deden mi asdjdk
Evet jdjdjd
Nerde yanlış yapmış ben anlayamadım