Gizli Üye(30-35)3 ayKadınlar öyle erkek seviyor yumurta kırdımı kadın gözü ile bakıyorlar yuvarlak top diyeni var misal hayatımda biri oldumu köle gibi çalışmalı köpek gibi herşeyi yapmalı kadın milletine insanlık yapmamak lazım geçek kız arkadaşıma üzüldüm hastaydı çorba yaptım dedi senin erkekliğin düşük kadın gibi hareket yaptın dedim ne alaka sen canım mısın dedi ben öyle erkek istemem sik*tri çektim boş beleş or* sürt*k halen sinirim bozuk orada dövecektim daha bir şey yapmadım inan ki kadınlarda bir gram akıl yok mantık yok düşünce anlayış yok sala*ın önde gidenleri
11 Yorumla- 3 ay
Senin sevgilin öyleydi diye bizlerin suçu ne dkfjs
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ay
Bütün bir insan; kendini idame ettirebilir (ev işleri, tamirat, kendini savunma, para kazanma vb.), duygularını sağlıklı bir şekilde yaşar (üzülünce ağlamak, hislerini kontrol edebilmek vb.) ve zihnen kendini devamlı olarak geliştirir (sadece benim bildiğim doğru demez, zeka seviyelerinin bilincinde fir vb.). Özetle mental, duygusal ve fiziksel olarak yeterli olup kendini devamlı geliştirmek hayati bir önem taşır.
Bu özelliklerin bazıları sağlıklı feminenken, bazıları ise sağlıklı maskülen hareketler. Feminenlik sadece kadınlara has bir özellik değil, maskülenlikse erkeklere has değil. Olgun ve bütün bir insanda sağlıklı feminen ve maskülen özelliklerin dengeli bir karışımı olur. Yani ev işi yapamayan/yapmayan birisi kendine yetebilen biri değildir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBöyle bi zamanda hâlâ böylesi varsa pes artık, o erkek annesinin dizinin dibinden ayrılmamıştır, annesi prenses gibi bakıp beslemiş hiçbir şey yaptırmamıştır, istediği kadar parası statüsü olsun hiçtir, hayatta kalabilme tek yaşayabilme becerisi yok çünkü hiçbir şey olmazz, hiç kimse mükemmel yemek yapmıyor ama şimdi her şeyin tarifi var açıyorsun adım adım gösteriyor yapa yapa da oturur zamanla, yemek yapabilmek için insanın iki kolu olması yeterli
25 Yorumla- 3 ay
🤌🤌
- 3 ay
Güzel yorum yapmışta çoğu kadın yemek yapan erkeği dişil sanıyor ayrılma sebebi olarak gören kadınlar var bir karar verin yumurta kıralım mı kırmayalım mı yemek yapalım mı yapmayalım mı @Sosyetic_SheqiiL sende mi öyle görüyorsun
- 3 ay
5 parmağın 5'i bir değil ya hani, herkes farklı beklentiler içinde elbet. Bence yumurta kırmak dişil bir eylem değil yani kırabilsin
- 3 ay
@byyalnız_23 Erkek yemek yapıyor diye ayrılan kadın hiç duymadım.. Erkek anne ve babasının sözünden çıkmıyor kendi yuvasının önüne koyuyor diye boşanan kadınlar var. Ben ailesinden daha az kıymetliydim... Yuva kurmuş erkek koca baba sorumluluğu yoktu derler herzaman
Cevap sahibi3 ayBeceriksizliğinize tembelliğinizie bahane aramayın hiç öyle bir kadın duymadım yemek yapmanın dişillikle alakası ne tam olarak hayatta kalabilmek için temel becerilerden bi tanesi
- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
3 ayOlur bence. Bir daha önce bir süre inşaat a çalıştım. burada 35 yaşlarında bir adam vardı. Şantiyede kaliyoduk. Çay demlemeyi bilmezdi, elbise yıkamayı bilmezdi, yerden bir çöp almaya bile usenirdi. Çay demlerdik almaya usenirdi. Ben adamı bildiğim için ara sıra götürüp verirdim. Dışarı çıkıp asla sosyalleşmezdi. Dışardan bakan biri bu adam nasıl yaşıyor diye düşünürdü. Demirciydi kendi işini i kadar iyi yapardı ki hayret bir şey. Yorulmak nedir bilmezdi. Birkaç usta kadar maaş alırdı. Çok çalışırdı qma sadece işte. Ailesini çocuklarını çok onemserdi. Hayatımda gördüğüm en tembel insan. Aynı zamanda çalışkan kendi işinde. Yumurta kıramayan erkek yoktur emin ol. Sadece napcagini henüz keşfedememis erkek vardır
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım mesele yumurta değil, mesele hayat becerisi 😅🍳 Bir erkek 35 yaşına gelmiş hâlâ “bilmem, yapamam” modundaysa sorun yumurtada değil sorumlulukta olabilir. Ama hiç öğretmemişlerdir, öğrenmeye açıksa o başka 💁🏻♀️ İnsan her şeyi öğrenir, yeter ki “ben yaparım” desin.
Hayat kurarken önemli olan mutfak değil, çaba ve ortak yük alma enerjisi 💑✨ Sen tüm yükü sırtlanacak gibi hissediyorsan düşün derim. Sence öğrenmeye hevesli mi, yoksa prenses gibi servis mi bekliyor? 😏💬💕22 Yorumla- 3 ay
Bilmem bakacaz artık 😅
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ayAhah bakıcaz diyorsan kalbin minik umutlu 😏✨ Hevesliyse öğret gitsin aşko 🍳💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
3 ayKalp kırmasın yumurta işini hallederiz kurulur diye düşünüyorum
33 Yorumla- 3 ay
Yok onlar yumurta kıramıyor ama kalp kırıyor djf
- 3 ay
Değişik 😅
- 3 ay
Çoook djd
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yumurtayı bile kıramıyorsa zeka geriliği falan vardır.😃
33 Yorumla- 3 ay
Shdjsj acımasız
- 3 ay
abartma
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
3 ayYumurta kıramam ama çok güzel yemek yaparım ben ne olacağım 😂
15 Yorumla- 3 ay
Senin ne olacağına karar vereceğiz 😄
- 3 ay
Güzel şeyler lütfen 😂
- 3 ay
Eh yani :D
- 3 ay
Cansın sosyetik 😂
- 3 ay
😅🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her işi erkeğe kitleme çabası devam ediyor 😅 eşim çalışmıyorsa kırabilmeme rağmen elimi sürmem, eşim çalışıyorsa kırmayı bilmediğimi varsayıyorum öğrenir yardım ederim.
25 Yorumla- 3 ay
her iş erkeğe kitlenmiyor cinsiyet farketmeksizin her insan yemek yapmayı öğrenmeli dünya hali tek kalırsın aç mı kalıcaksın
- 3 ay
iki yumurta kırdın diye her iş sana mı kitlenmis oluyo bilip bilmediği konu burada hamur açtırıcam mı yazmıs
- 3 ay
Sahanda yumurta yapıyorum, yeterli 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
3 ayMerhaba,
Beni ilgilendirmez yani erkeklerden hoşlanmıyorum. 😅
Benim elimden gelir ki yalnız yaşıyorum. 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beceriksiz erkekten olmaz ndkf
52 Yorumla- 3 ay
Olmaz cano
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
3 ayKurulmayı bırak, yaşanmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 3 ayBen çok güzel yumurta kırıyorum kıramayanlar düşünsün sdjsj
15 Yorumla- 3 ay
Ya sen başkasın jsjd
- 3 ay
Sende olmasan özel hissettiren yok sdjsj
- 3 ay
Özelsin zaten 😅
- 3 ay
😅💚
- 3 ay
Oy 😅
Gizli Üye(30-35)3 aySorunu kızlar için değiştirip cevaplıyorum yumurta kırmayı bilmeyen kızla olur mu ne yapacağız bu kızları diyorum. Şimdi ki kızlar milyon liralarca erkeğe yük olup evlendirip elini bile ev işlerine sürmüyorlar en pahalı ketılı alıp su kaynatmaya üşenen ketılın nasıl kullanıldığını bilmeyen kızlar var ben senin kölen miyim diyen yemek yapmayan temizlik yapmayan çamaşır yıkamayan anan yapsın diyenler var çamaşır makinesini en pahalısını aldırıp süs diye eve koyan kadınlar var
Ben şunu gerçekten çok saçma buluyorum kadın erkek eşit diyip kızın kilosu kadar altın boy uzunluğu kadar altın zincir pahalı düğünler organizasyonlar balayı eşyalar vs vs sonra bir bakıyorsun ketil kullanmayı bilmiyor anan yapsın diyor12 Yorumla- 3 ay
Ev işleri ortak
Cevap sahibi3 ayO zaman düğün masrafları da ortak kadın erkek eşit ise bende kendi kilom kadar altın takılmasını istiyorum
3 ay
B hadi ordan bu ne bicim sorular ya o erkek mi bu erkek mi kriterler mi uluslarasi erkeklik kanunu mu var ne * sorular bunlar
10 Yorumla
3 ayErkeklerin yumurta kıranından da bir şey olmaz kırmayanından da. Fazla dizi izleyip dünyanın acı gerçeklerinden uzaklaşmayın bence. Erkekler dizilerdeki gibi değildir. Karşılıksız iyilik yapmazlar. Karşılığında bir şey yapmayacaksan yumurta bile kırmazlar
12 Yorumla- 3 ay
42 yıldan beri eşşek gibi çalışıp aileme baktım hiçbirşeye muhtaç kalmadan iki çocuk büyüttüm karım hiçbir iş yapmadı bana 2 yumurta kırdı ben kıramam beceremem ama 10 numara evliliğim var ne oldu şimdi geçin bunları ondan olur mu bundan olur mu Oruç tutmayan erkek yok namaz kılmayan erkek o zaman sap gibi bekar oturacak kız kurusu olacaksınız (point)
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayTamam da her şey yumurta değil ki varsın yumurta kırmasın ne olacak.. onun yerine başka bir şey yapar zor bir şey değil ki haklı değil miyim @Sosyetic_SheqiiL hanım
21 Yorumla- 3 ay
Yumurta bile... demişiz soruda
3 ayben elimden geleni yapıyorum mesela makarna, hazır çorba, menemen, tost tatlı da yapabiliyom etimek, puding yani öğrenmeye çalışıyorum zamanla öğreniyorum
11 Yorumla- 3 ay
👏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayAnnesinin yaptığı yemeğe burun kıvıran akşama kadar odada sosyal medya ile vakit geçiren kızlar ilede olmaz
21 Yorumla- 3 ay
Olur
3 ayOlur olur yumurta kıramayacak kadar büyük bir şey yok onu da kıran bulunur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. 2 yumurtayı kıramayan beceriksiz çoluk çocuğa hiç karışmasın kendi ormanında ağaç olmaya devam etsin.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yumurta kiramiyorsa bulaşıkları dizer sofrayı kurar, Süpürge açar yaptircak iş buluruz biz😈🤣
13 Yorumla- 3 ay
😂 illa bir işin ucundan tutsun dimi
- 3 ay
Aynen beybi djd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayGüzel yemek yaparım 😄😄 yumurta ne ki kıymalı peynirli patatesli çeşit çeşit hemde
Yani her iş gelir elimden Şükür18 Yorumla- 3 ay
Maşallah 😅
- 3 ay
Evde Tamirat olsun yaparım ben kombi çamaşır makinesi bulaşık makinası söküp tamir etmiş adamım 😃
- 3 ay
Vay be vay be djdj
- 3 ay
Mesleki deforme olmuşuz ondan herhalde
- 3 ay
Nedir mesleğiniz
- 3 ay
Meslek lisesi mezunuyum (makina)
- 3 ay
:) anladım
- 3 ay
Çıraklık ustalık da yemek çok yaptık ondan herhalde
3 ay
Pankek hazır ezan bekliyorum 😅
14 Yorumla- 3 ay
Oo djd
- 3 ay
Enfesti sahurda yapıldı yatış 🤣
- 3 ay
Allah kabul etsin
- 3 ay
Amin sizinde 🌸♥️
Yumurta kırmayı bilmemek özenle seçilmiş bir tabir ve yanlış. Elinden iş gelmeyen, sorumluluk almayı bilmeyen her insan yük olur zor olur :)
11 Yorumla- 3 ay
Aynı şey işte, kastedilen anlaşılmış
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belki başka maharetleri vardır 😃
Not: süper yumurta kırarım, omlet yaparım, kuru fasulye, nohut.. hepsi var..
16 Yorumla- 3 ay
Maşallah sjdd
- 3 ay
Gurbet derken djd
- 3 ay
anladım :))
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Adam olarak işe yarayabilir. Kullanışlı bir eleman değildir. Hasta olduğumda sevdiğim bir çorba yapmalı.
11 Yorumla- 3 ay
Görüşlere atlamayı bırakabilir misin acaba
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Bir kere kendi yaşamını idame ettirebilecek kadar bile bi çabası yok demek oluyor bu. Hep etraftan bir şeyler beklemiş ve kendini geliştirmeye kapalı. Ben böyle düşünürüm. Ve öyle bir insanla da hayat yolculuğuna girmem.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. O da başka bişiyleri kırar yahu yemek yapma yeteneğine göre insan mı ayıralım şimdi akshdjsd
16 Yorumla- 3 ay
Çok önemli bir unsur djfj
- 3 ay
Yok öyle çıtayı yüksek tut. Sen bir şeycik istiyorsun diye şımarıyorlar
- 3 ay
Hayırlısı neyse o olmalı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 aySarma bile sarıyorum bi faydasını görmedim xjsnshshe
112 Yorumla- 3 ay
Yalan sjdj
- 3 ay
Yemin ederim üniversitede ögrenmiştim kız arkadaşlardan xjabahha vallahi billahi
- 3 ay
Sarma saran erkek mi wooww
- 3 ay
🙈 bi faydasını görmedim her yemegi yapabiliriö mesela ama dişil geliyo bu durum kadınalra hödük böyle bi b'k bilmeyen elemanlar saha eril çekici gelşyo bence
- 3 ay
Ergen kızlara öyle geliyor olabilir :D büyüyünce geçer ajdjs
- 3 ay
Ahahhqhaha 😃 olabilir yani kadınlar eril maço erkek seviyo bence tecrübem bu yönde
- 3 ay
Tamam da sarma sarmak eril enerjiyi düşürmüyor hatta çekici gelir djf
- 3 ay
Aşko sana geliyor çekici sadece
- 3 ay
Aşko mu 😕 işte tüm erillik yerde şu andan itibaren haklısın sjfjs
- 3 ay
Xhshshwhhwhw demek ki sarmadan dil benden kaynaklıymış 😃😃
- 3 ay
Evet djfj
- 3 ay
Xjahahahha 🙈
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
3 ayYumurta kırabiliyorum. ama yumurta kırmıyorum.
122 Yorumla- 3 ay
Sebep
- 3 ay
Karım yapsın :D
- 3 ay
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
- 3 ay
Hhaufasbhhjsf. Yumurtayı da kendimiz krıacaksak karı ne işe yarıyor. Bu arada dünya 8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun efenim :D Hafta sonları siteye girmediğim içni burdan kutlamak istedim :D Yumurta kırar hatta içli köfe bile yapabilirim de işime gelmiyor :D
- 3 ay
Karı ne işe yarıyor derkenn
- 3 ay
Kari yemek yapar bulaşık yıkar, evi temizler omuzlarıma masaj yapar çocuk doğurur jhksabfhaj
- 3 ay
Ok bb
- 3 ay
Tamam en feminist sensin :D
- 3 ay
En kaba da sensin
- 3 ay
Ama sende anlamıyon şakadan ironiden. Heme trip hıh
- 3 ay
On kere sorduk dimi
- 3 ay
Baane anlaman lazım. O kadar tanımışsındır. Hem sensin kaba. 8 Mart kutladım hani teşkür?
- 3 ay
O kadar karı bilmem ne lafından sonra çok ironik oldu kadınlar günü kutlamak
- 3 ay
https://www.youtube.com/shorts/Y7kVAwSEcus
Ya yok bunlarla dalga geçiyorum :D Kızma hemen al sana (çiçek kalp). Hemen de kızıyon yaaaa gül sen suratını asma valla kırışıkların çoğalcak he. - 3 ay
Çoğalırsa çoğalsın. Gerginim bugün zaten 🥹
- 3 ay
Fark ettim hafhasfbj. Kızma kafana takma sinirlenme relaxx ol. 3 günlük dünya da insanları ya da dert sorun dedğin şeyleri takmanın ne manası var sosyetik hanım. Ama yok illa gerileceksek sen hedefi göster ben önden dalayım :D
- 3 ay
Daldığımız için başımız dertte :D bi dur.
- 3 ay
Sjsjsjs amaaan olmuşa ve ölmüşe çare yok. Gerekirse bir daha dal bu sefer beni de çağır. D
- 3 ay
Hee hapiste görüşürüz djfk
- 3 ay
Mektup yaz aynı koğuşa koymazlar bizi :D
- 3 ay
Sen yaz bana ne djdj
- 3 ay
Hfhasbh tamam hafta bir düzenli yazacağım :D
Ince motor becerileri gelişmemiş bence bu beyefendinin, bekar kalsın mümkünse
11 Yorumla- 3 ay
😒 hıhı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayYumurta bile kıramayan kızdan olursa erkekten de olur 🤣Not ben kırabiliyorum 😀
16 Yorumla- 3 ay
Kızlar da kırabiliyor
- 3 ay
Benim için problem değil kiramazsa da... Ben az çok yapiyorum yemek 🤣Sorun etmem boyle seyleri
- 3 ay
Ee ne güzel
- 3 ay
Tabiki 🤣Sen benim dediğim bi sey icin ne guzel mi dedin ahgj
- 3 ay
Hıhı öyle oldu 😅
- 3 ay
Aferin hep böyle ol iste 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
3 ayYemek yapmayan kadından olur mu? Bende öyle düşünüyordum ckfmf
15 Yorumla- 3 ay
Yemek yapmak zorunda mıyız
- 3 ay
Pardon fkffk zorundasınız baba evinde sürünmeye devam edin
- 3 ay
Süründüğümüzü nereden çıkardınız
- 3 ay
Verdiğin cevaplardan belli oluyor zaten.
- 3 ay
🤦🏼♀️ Babamın evinde annem yemekleri yapıyor ben de yardımcı oluyorum djdj hatta ne istediğimizi soruyor kurban olduğum
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayOlur olur. Yumurta bile kıramam ama çok iyi levrek buğulama, et sote , pilav falan yaparım😂
13 Yorumla- 3 ay
Allah allah ya :D diğer yemekleri yapabiliyorsun ama yumurta kıramıyorsun öyle mi
- 3 ay
Evet 😂 bir tek onu yapmasını beceremem
- 3 ay
😅 çok ilginç
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
3 ayBen çoğu yemeği yapabiliyorum ama yumurta yapamıyorum. Şimdi benden olmaz mı sjsjdj
15 Yorumla- 3 ay
Oha o da başka bir olay sjs
- 3 ay
Evet ya çok kötü oluyor ben yapamıyorum onu. Kruvasan yap desen yaparım ama sjdjdj
- 3 ay
İlginç djd
- 3 ay
Aynen öyle. Artık yumurtayı da karım yapar sjeej
- 3 ay
Yaniii onu da o yapsın madem
3 ayİçli köfte yapan erkekle oluyo mu? Karşındaki değer bilmedikten sonra
12 Yorumla- 3 ay
Oluyor djd
- 3 ay
Ben goremedim
Buna göre indirlemek çok saçma. Benim eşim yapamaz asla ev işinden anlamaz. Ama müfettiş. Üstelik de yapamadığı içinde yemek söyler yemeğe götür eve de kadın çağırır. Önemli olan düşünüp değer vermesi. Yapıp da seni mutsuz etse daha mı iyi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bi onu yapabiliyorum artı olaraktan haşlıyabile biliyorum eee iyimişim yaw
13 Yorumla- 3 ay
Haşlayabiliyor musun gerçekten skfjjs
- 3 ay
Bravo sana djdj
3 ayDirek Nextle. İlerde çok sorun yaşarsın. Ya da köle olursun. Karar senin.
11 Yorumla- 3 ay
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
3 ayHiç bir halt olmaz, doğru dedin. Evlenince gram yardım etmesini beklemeyin.
12 Yorumla- 3 ay
Evet 🤦🏼♀️
- 3 ay
Yaa öyle işte.
Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Yumurta kıramayan kalp kırmayı da bilmez belki umuduyla denenir 😂
18 Yorumla- 3 ay
Saçmalama zjdjs en adice onlar kırıyor kalbi 😅
- 3 ay
Yahu ne alaka kadııın
- 3 ay
Hemen sigara al 🚬
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Motor becerileri zayıftır, tek kalınca kendini besleyemeyen erkekle bir şey kurmayın kfmfm
15 Yorumla- 3 ay
Hayret ya kıyamet mi kopacak
- 3 ay
Ne kadar az 🙄
- 3 ay
Bilmiyorsun ki :D hıh
3 ayKendisine bakan karnını doyuran adam eşinede dostunada çocuğuna da bakar..
14 Yorumla- 3 ay
Evet yes yani
- 3 ay
Kısa ve öz değil mi
- 3 ay
Kesinlikle 🤌
- 3 ay
☺️☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. bir şey olmaz. Yumurta kıramıyorsa hiç bir şey yapamaz
11 Yorumla- 3 ay
Evet 😕
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kurulur bende beceremm sevgilim yapar bize yemek hahahhaha
12 Yorumla- 3 ay
🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayYemek işi de mi bizde kaldı? (dayak yemeyi asla kabul etmiyorum)
13 Yorumla- 3 ay
Ahaha yemek yapmak mı o
- 3 ay
Ya deli tabii ki o kadarını da yaparız ama daha fazlası gelmiyor elimden. O yüzden kudurdum galiba dhdkdjfk
- 3 ay
*değil
3 ayNeden mutfak işini elini sursunki erkek kadın çalışmıyosa hadi dedigin dogru ama calışmıyosa her erkegin degil yumurta cay demlemesi bile ogrenmesi gerekmiyo
10 Yorumla
3 aygeleceği bırak sokağa bile çıkılmaz annesine bile hayrı yoktur böyle erkeklerin gelecek planı bile yapılmaz hatta yapılmazdan ziyade gelecek planları da olmaz
10 Yorumla
3 ayYemeğe zaman ayırmamış derim bazı insnalar fırsat bulamıyor kendi yaşantısından. kız arkadaşlarım ve erkek arkadaşlarım var Eğitim ve iş hayatından dolayı mutfağa giremeyen yani olur dıyorum soruya
10 Yorumla
3 ayYa hocam daha sabah kuru whey p. tozundan şekersiz kek yaptım. Bunu yapan yumurtaya neler yapar biliyon mu?
Evde kaldığını düşünen kadın "avutması fikri" bu düşünce.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayÇok çeşit yemek yapmasını bilirim ve çocuk doğurmak hariç elimden gelmeyen bir şey yok ama buna rağmen yürümedi bıraktım, yani herşeyi bilmek yapmakta birşeye yaramıyor demekki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence yumurta kırmak beceriksizlik değil. erkeğin yapamadığı şeylerden biri olması da saçma.
yapamıyorsa öğrenir. önemli olan kişiyi tanımak.
10 Yorumla
3 ayAvcı toplayıcı atalarımızdan kalan genetik mirasla bu mümkün değil yumurta kıramayan erkek diye bir şey yok tembel erkek var yoksa gatronominin bir kısmı genetik zeka olarak her insan belleğinde yüklü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
3 ayEv işi yapmak iki cins icnde geçerli olan yapılması yaşaması zorunlu olan biseyken ve biri yapmiosa gelisimi tamamlamamis olark düşünüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
3 ayBence para konusunda kazandığı tüm parayı eşine verecekse bence idare edilebilir ya ama para konusunda da cimriyse olmaz.
11 Yorumla- 3 ay
Ev işleri ortak
- Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
s 3 ayYemek yapıyorum, bulaşık yıkıyorum, temizlik yapıyorum. O zaman benim heykelim mi dikilmesi lazım :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı.
3 ayYumurtayı nasıl kıramıyor? Yumurta zahmet de etmez tavada kendiliğinden pişer. Öylelerinde zeka geriliği vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayOlmaz anasının ergen çocuğu onlar. Gelin ikinci anne olur ancak. Evlerden ırak.
11 Yorumla- 3 ay
Evet bardağını bile kaldırmaktan aciz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayBen öğrendim artık yapıyorum yumurta yapıyorum sucuk yapıyorum etide yapabiliyorum ama o kadar daha ilerisi yok pilav falan yapamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
3 ayo kadarda değil altı üstü bir yere hafif vurup ikiye bölüp tabakta karıştırıyorsun hafif tuz tamamdır :D
10 Yorumla Olur, farklı alanlarda yeteneği var mı diye bir de temizlik yapmayı denemesi için teşvik edelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur tabi zamanla yemek yapmasını öğretirim ben ona
10 YorumlaSanki şef kıvamında her yemek tatlı vs yapmayi bilince işe yarıyor yine yalnızım
10 Yorumla- Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat